"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 17 decembrie 2021

Rujul roșu - patru propuneri pentru machiajul de Crăciun

 

ruj rosu

Machiajul meu și ținuta pentru ședința foto de Crăciun de anul acesta (albumul nostru de familie) au stat sub semnul simplității. Am ales un look fresh, natural, cu un singur accent de culoare, și anume buzele roșii.

Mă declar tot mai fascinată de impactul pe care îl poate avea un ruj roșu bine ales asupra fizionomiei. Obișnuită ca toată viața să creez machiaje care să scoată cât mai mult în evidență culoarea ochilor, în ultimii ani mi-am făcut curaj și am început să explorez și alte stiluri, punând tot mai mult accentul pe buze.

În diverse nuanțe delicioase, cu texturi mate, metalizate, ușor perlate sau glossy, rujurile pot schimba radical un look și pot însufleți un machiaj subtil.

Am testat această formulă de nenumărate ori în ultima vreme, iar efectul este garantat de fiecare dată.

 Cele mai frumoase rujuri pentru cel mai reușit machiaj de Crăciun


rujuri rosii de Craciun

Așadar, pentru machiajul de Crăciun, pe care cu siguranță îl veți purta acasă, dar pe care știu că îl veți posta pe rețelele sociale, vă propun patru rujuri în nuanțe de roșu și roșu-oranj, exact ce trebuie pentru o seară specială și pentru selfie-uri reușite.

 

ruj rosu

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture - rujul roșu atemporal, așa numesc eu textura acestui ruj în nuanța #35. Este un produs minunat, cu un look elegant și luxuriant într-un ambalaj minimalist, integral auriu și cu logo frontal, făcând parte din categoria rujuri mate. O textură extrem de cremoasă, o culoare saturată și un finish lucios - cam asta înseamnă YSL

Este un ruj de scenă, de fotografii frumoase, de divă intangibilă. Alege-l doar dacă știi sigur că nu îți vei atinge buzele (pe ale tale sau pe ale lui) altfel asumă-ți amprentele de iubire...

ysl rujuri

Yves Saint Laurent Rouge Volupte Rock'n Shine un ruj cu particule strălucitoare cu un look la fel de rafinat și atractiv ca și precedentul. Eu am ales nuanța #6 - un roșu-oranj perfect potrivit ochilor mei verzi cu irizații albăstrui. Poți crea foarte ușor un look festiv cu ajutorul acestei texturi sclipitoare și glossy care vor atrage atenția în mod special asupra buzelor tale.

Este unul dintre rujurile mele preferate din ultima vreme și o achiziție de care mă declar foarte mulțumită.

rujuri pentru machiaj craciun

Colisstar Rossetto Puro Mandarino este un produs cu care v-am făcut cunoștință mai demult. Este un ruj oranj potrivit pentru un ten cu subton bej-galben. Eu sunt uimită de fiecare dată de felul în care întreaga mea fizionomie se schimbă atunci când aplic această culoare pe buze. O culoare intensă și bogată dintr-o singură tușă. Calitate desăvârșită la un preț foarte bun.

ruj collistar notino

Estee Lauder Pure Colour Envy Liquid Metallic, Neon Fuse #310 este ultima achiziție în materie de rujuri și singurul cu aplicator dintre toate cele patru propuneri ale mele.

În ultimii ani m-am reîntors la rujul clasic, prefer texturile ușor hidratante pe care le conferă un ruj de tip stick în detrimentul celor cu aplicator, care în marea lor majoritate sunt ori rezistente la transfer ori de tip gloss.

Revenind Estee Lauder Pure Colour Envy Liquid Metallic la trebuie sa mărturisesc că acel roșu-coral metalizat care se distinge atractiv prin ambalajul transparent, a fost cel care a creat impulsul de cumpărare. O nuanță atât de frumoasă merita încercată și iubită, așa că l-am pus în coș. Nu regret nicio clipă pentru că rujul este minunat. Textura cremoasă se întinde perfect dintr-o singură aplicare, îmbracă buzele într-o culoare intensă, strălucitoare, cu un ușor efect neon.

Pentru mine aceasta este alegerea finală pentru seara de Crăciun, pe care desigur o voi petrece în cel mai frumos loc de pe Pământ - acasă cu familia mea!

 


Toate cele patru propuneri le găsiți pe Notino în categoria Rujuri! Folosiți-vă de filtrele generoase puse la dispoziție de platforma Notino pentru a vă ușura căutările. Și nu uitați de serviciul de testare online pus la dispoziție de site pentru o mulțime de produse din categoria celor destinate special colorării buzelor. Este chiar distractiv să încerci diverse nuanțe de rujuri, trebuie doar să încarci o poză și magia începe, trebuie neapărat să testați! 

Încă mai aveți timp să comandați produsele pentru voi sau cadouri pentru cei dragi, Notino livrează foarte rapid și încă mai găsiți reduceri bune pe site plus transport gratuit la cumpărături de minim 130 de lei.

 

Să-mi spuneți și ce ruj veți purta voi în seara de Crăciun!



                          Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram! 
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

4 comentarii:

  1. Ce nuante faine au toate si ce bine iti vin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult! toate sunt potrivite subtonului pielii mele, le ador :D

      Ștergere
  2. collistar-ul ramane favoritul meu. pe portocaliu ma duc si eu, mai mult ca sigur :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E super, super faina varianta de la Collistar si are si cel mai bun pret dintre toate. Il recomand din suflet!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!