"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 12 decembrie 2021

La Sabon e luna cadourilor corporate! Descoperiți catalogul special de cadouri pe sabon.ro

 


Voi obișnuiți să dăruiți de sărbători pachete speciale partenerilor voștri de afaceri? Astăzi vin cu idei de cadouri cu adevărat deosebite marca Sabon - acel brand despre care v-am povestit anul acesta, cel care creează produse cu adevărat speciale, atât din punct de vedere calitativ, cât și estetic. Iar cu edițiile de Crăciun, Sabon s-a întrecut pe sine!

Așadar, de sărbători, puteți dărui angajaților, colaboratorilor și partenerilor de business gânduri bune și recunoștință sub formă de cadouri elegante, marca Sabon! 

Odată ajunși în universul Sabon, aveți de ales dintre seturi care conțin produse de îngrijire premium cu cele mai fine arome și cele mai delicate texturi, create cu atenție acordată fiecărui detaliu, de la ingredientele de înaltă calitate utilizate în formule unice și până la ambalajele luxoase și rafinate ce oferă fiecărui cadou o emoție aparte. 

Intrați în atmosfera sezonului festiv printr-o vizită pe sabon.ro, descoperiți catalogul generos de cadouri, lăsați-le să vă inspire și oferiți momente neprețuite de surpriză și încântare celor mai speciali oameni din viața dumneavoastră profesională.

Vă invit să descoperiți, de asemenea, noua colecție de Crăciun cu aroma Golden Delight! Inspirat de aerul vibrant și opulent al tradițiilor sărbătorilor de iarnă, acest amestec armonios de arome combină mirosul acidulat de clementină proaspătă cu dulceața bogată a ciocolatei, pentru a obține un parfum original ce te poartă într-o lume magică, unde orice vis devine realitate.

  • Note de vârf: Lime, Ghimbir, Clementine  
  • Note de mijloc: Migdale, Iasomie, Caramel, Ciocolată 
  • Note de bază: Vanilie Bourbon

Produsele Sabon best-seller au acum ambalaj festiv, asortat noului parfum de sărbătoare:

➤ Exfoliant de corp Golden Delights

Îmbogățit cu sare de la Marea Moartă bogată în minerale benefice, patru uleiuri botanice: migdale, jojoba, andiroba și acai și vitamina E, acest exfoliant îndepărtează ușor celulele moarte și revitalizează pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă. 320g | 82.80 lei

➤ Ulei de duș Golden Delights

Datorită formulei bogate in vitamine, antioxidanți și uleiuri esențiale de măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, acest ulei fin curăță pielea fără a usca excesiv, transformând fiecare moment petrecut sub duș într-o experiență luxoasă și senzuala. 450ml | 73.80 lei



➤ Cremă de corp Golden Delights

O cremă bogată care conferă pielii finețe de invidiat și un miros senzual. Formula sa luxoasă include un elixir din șapte uleiuri botanice: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea, care sunt bogate în omega 3, 6, 7 si 9, precum și in vitaminele A si E, pentru o senzație durabilă de catifelare și hidratare. 150ml | 71.10 lei

Toate produsele Sabon de top, învăluite în arome clasice Sabon, precum Paciulie - Lavanda- Vanilie, Iasomie sau Green Rose, precum și produse cu noul parfum Golden Delights în ediție limitată sunt parte a unul vast catalog de seturi-cadou elegante pe care vă invit să le descoperiți și să le puneți pe lista de achiziții pentru Crăciun!


Nu lipsesc din ofertă produsele și seturile-cadou destinate exclusiv bărbaților care știu ce vor, bărbați puternici care țin la cartea lor de vizită, iar produsele din gama Gentleman le completează perfect portofoliul de prestanță și masculinitate.

Pentru o experiență unica, personalizată, puteți scrie pe adresa corporate@sabon.ro, iar specialiștii Sabon vă vor sprijini cu sfaturi și oferte adaptate volumului de comenzi și fiecărui buget.

Nu uitați că toate produsele Sabon le puteți descoperi atât în magazinele fizice, cât și online pe sabon.ro!



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!