"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 11 septembrie 2011

Castigatoare balsam de par Gliss ultimate repair

    Pentru ca am avut doar patru doritoare ale balsamului Gliss ultimate repair ( ma gandeam ca mai multe persoane si-ar dori sa incerce aceasta gama ) si pentru ca numai doua si-au motivat dorinta, mi-a fost cam greu sa aleg intre Manuela si Let's make a diva.
    Amandoua mi-au descris parul ca fiind degradat si cu nevoie suplimentara de ingrijire, astfel incat dupa descriere, dar nu si dupa experienta mea, acest balsam ar trebuie sa fie potrivit nevoilor lor.
    Am decis sa il ofer totusi lui Let's make a diva, asta deoarece, in primul rand stiu cat de mult si-a dorit sa participe la campania de testare si nu a fost aleasa din cauza varstei, in al doilea rand pentru ca eu m-am inscris in campanie datorita ei, nu stiam despre aceasta oportunitate pana nu a postat ea si nu in ultimul rand pentru ca este o cititoare foarte fidela a blogului meu.
Manuela, sper sa nu fi suparata, vor mai fi ocazii cat de curand pe blogul meu si pentru alte premii.

Let's make a diva, astept datele tale pe mail.
O seara buna tuturor!

8 comentarii:

  1. yey:D:D
    ms mlt:*cu siguranta o sa fac zilele astea o vizita in dm sa mi iau si masca la pret redus:D
    iti trimit acum mail:*

    RăspundețiȘtergere
  2. M-as fi inscris si eu,dar cu siguranta nu as fi castigat...niciodata nu am stiut sa imi argumentez motivatia:D
    Felicitari castigatoarei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Simona!
    Sigur ca nu m-am suparat! Iti multumesc pentru sansa! Eu eram tentata sa incerc balsamul doar pentru ca, asa cum am spus in motivatie, am avut o surpriza placuta cu spray-ul pentru stralucire. De obicei nu schimb produsele decat cu cele incercate deja si cu efecte dovedite pentru parul meu! Postul tau despre efectele balsamului asupra parului tau m-au facut sceptica dar... m-am gandit sa-i dau o sansa.
    O zi buna si felicitari castigatoarei!

    RăspundețiȘtergere
  4. PS. Citind posturile tale mi-am dat seama ca nu am asa mare grija de parul meu cum credeam. Tu esti mai atenta, mai grijulie si mai dedicata! Imi place mult si... te urmaresc in continuare, sa stii! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc foarte frumos, Manuela, am de gand sa incerc o masca noua ( am ochit-o deja ), si daca va da rezultate cat de cat mai bune decat Gliss, promit sa iti trimit si tie un pliculet sa o incerci...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Descude, am fost subiectiva in alegerea castigatoarei, insa promit, cu prima ocazie voi face giveaway-uri( prin random ) insa tot asa pentru cititoarele fidele.
    Mi se pare cel mai corect!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult pentru intentie!
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!