"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Review Sapun Jovis cu morcov si catina


Asa cum am promis revin cu cel de-al doilea review pentru sapunurile primite de la Ioana si anume sapunul Jovis cu morcov si catina.
Daca sapunul Ambrozia il folosesc doar pentru fata, pe acesta am ales sa il folosesc pentru corp.



Ce spune producatorul:

‘’Sapunul natural "Morcov & Catina" are la baza, dupa cum ii spune si numele doua ingrediente naturale cu proprietati deosebit de benefice pentru piele, cu un continut mare de vitamine si antioxidanti ce stimuleaza regenerarea celulara, hranesc si protejeaza pielea de agresiunea factorilor externi.

Uleiul de catina este un ulei minune, folosit atat intern cat si extern, in cel din urma caz avand urmatoarele proprietati:
-stimuleaza regenerarea celualara si refacerea pielii ranite, agresate de factorii de mediu fiind un tratament foarte eficient pentru arsuri, rani, dermatite, eczeme psoriazis, degeraturi
-cicatrizant si antiinflamator
-vitaminizant
-ofera protectie pielii impotriva radiatiilor ultraviolete
-are un continut foarte mare de vitamina E, un antioxidant foarte puternic, supranumita si vitamina tineretii
-continut foarte mare de vitamina A
-incetineste procesul de imbatranire a pielii

Alaturi de acesta, sucul pur de morcov 100% natural care este folosit in acest sapun in loc de apa sustine si intareste efectele uleiului de catina:
-continutul foarte mare de vitamina A protejeaza pielea de radiatiile solare nocive alaturi de betacaroten
-antioxidant
-revitalizeaza, regenereaza, vitaminizeaza si tonifiaza pielea
-reduce actiunea radicalilor liberi
-incetineste ritmul de imbatranire a pielii (efect antirid)

Sapunul "Morcov & Catina" este innobilat cu un amestec de doua uleiuri esentiale care ii confera o aroma imbietoare, orientala. Acestea sunt uleiul esential de anason si un strop de fenicul care tonifiaza si mentin fermitatea si elasticitatea pielii.

"Morcov & Catina" poate fi folosit atat pentru corp cat si pentru fata (in special ten matur, uscat, tern, devitalizat).’’


Folosesc acest sapun de aproximativ doua saptamani si la fel ca si pentru Ambrozia, nu am decat cuvinte de lauda. Nu pot sa fac o comparatie cu un alt sapun natural deoarece aceste doua produse sunt singurele pe care le-am folosit pana acum.
De foarte multi ani nu am mai folosit alt sapun pentru corp in afara de Dove ( in iulie am  folosit un sapun Olay, care se aseamana foarte mult cu Dove ), deoarece asa cum probabil stiti din posturile mai vechi, am o piele foarte uscata pe corp si am nevoie de produse de ingrijire foarte hidratante. Astfel review-ul meu, din punct de vedere comparativ cu alte sapunuri nu se poate referi decat la cele trei de mai sus.


Pentru a nu lungi vorba, va prezint intr-un mod cat mai concis impresiile mele referitoare la sapunul Jovis cu morcov si catina:
-         este un sapun cu consitenta medie, adica e mai putin dur decat Ambrozia, insa se consuma putin mai greu decat Dove sau Olay, apreciez o perioada de folosire a sa de cca o luna,
-         este foarte cremos si hidratant, poate fi folosit fara probleme si zona intima, nu provoaca iritatii,
-         are un parfum oriental intr-adevar, probabil de la uleiurile esentiale de anason si fenicul, spun probabil pentru ca nu stiu cum miroase niciunul dintre aceste doua ingrediente, insa pot sa apreciez ca aroma este una orientala. Nu se mentine pe piele decat foarte putin timp,
-         face o spuma abundenta si consistenta, atat de cremoasa inca am reusit sa ma epilez cu succes la subrat cu lama de ras fara sa ma irit ulterior – acest lucru cred ca evidentiaza cel mai bine gradul puternic de hidratare, cremozitatea si spuma abundenta cu care acest sapun iti rasfata pielea.
-         nu usca pielea, din comoditate, de foarte multe ori am omis pasul hidratatarii ulterioare cu un ulei sau lapte de corp, iar aspectul pielii mele nu s-a inrautatit, mult timp dupa dus pielea e fina si matasoasa, nu creeaza senzatia de piele care tine,
-         foarte bogat in antioxidanti,
-         este natural 100 %, un produs homemade.



• Rcomand pastrarea acestui sapun intr-o savoniera inchisa, ferit de contactul cu apa, pentru a-i prelungi perioada de viata.
• Recomand utilizarea unui burete sau a lufei, sapunul face foarte multa spuma si permite acest lucru, utilizarea sa in acest mod, ajuta, de asemenea, la prelungirea duratei de folosire.
• Recomand acest sapun persoanelor cu pielea uscata si deshidratata.
• Nu il recomand persoanelor carora le place o aroma foarte puternica si de durata pe piele, mirosul se simte pe piele intr-un mod discret, placut.

Denumire produs: sapun cu morcov si catina
Marca: Jovis
Ingrediente: unturi si uleiuri saponificate de masline, cocos, cacao, samburi de struguri si ricin, suc de morcov, ulei de catina uleiuri esentiale de anasaon si fenicol.
Pret: 12.5 lei
Cantiate: 100 gr

Ce mi-a mai atras atentia de pe site:
-         SOS celulite ( bun exfoliant cu proprietati contra celulitei si a firelor de par crescute sub piele )
-         The purifier ( cu carbune medicinal si argila – cu proprietati de curatare, purificare si detoxifiere a pielii ),
-         Ambrozia cu namol de Techirghiol ( destinat tenului incarcat, problematic asigurand o detoxifiere si o purificare eficienta )
-         Herbal hair care ( sampon solid natural – stopeaza caderea parului si ii stimuleaza cresterea, asigurand hidratarea de care are nevoie )

Restul sapunurilor va las sa le descoperiti singuri AICI.
De asemnea daca nu sunteti inca foarte hotarati, puteti comanda un set de 3 mostre de sapunuri cu 5 lei de AICI.

Review-ul pentru sapunul Ambrozia il puteti vedea AICI.

Multumesc frumos, Ioana pentru ca mi-ai dat posibilitatea sa imi rasfat pielea cu aceste minunate produse create de mana ta.

* Acest produs a fost primit spre testare!




NU UITATI DE GIVEAWAY-UL MEU ANIAN!!!!

9 comentarii:

  1. suna super:) cred ca o sa ma bucur si eu in curand de cateva spunele noi:>

    RăspundețiȘtergere
  2. Din prezentarea ta,ma tenteaza sa mi-l achizitionez si eu pe acesta!Si eu am aceeasi problema cu pielea uscata.
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Amandoua sapunurile testate de mine sunt pentru pielea uscata si se comporta minunat, eu le recomand cu mare caldura...

    Va pup pe amandoua! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. they're on my shopping list this month ( °

    RăspundețiȘtergere
  5. Merita din plin, precum si alte sapunuri minunate de la site-ul Jovis, pe mine ma roade tare curiozitatea cum este cel cu namol de techirghiol... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. si pe mine ma intriga cel cu namol:)insa am atatea pe sapunuri pe wishlist,incat nu stiu pe care o sa le cumpar prima oara

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate l-a primit o alta bloggerita si vedem si noi review-ul la el...pana acum nu l-am vazut la nimeni...

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am avut si eu pe acesta si mi-a placut tare mult! :) Ma bucur sa vad ca si tie ti-a lasat o impresie buna. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincera sa fiu, nu cred ca exista vreo persoana careia sa ii fi lasat o impresie proasta acesta sapun...
    pupici!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!