"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 25 iulie 2023

Am testat rujul viral pe TikTok – Maybelline SuperStay Vinyl Ink



Maybelline SuperStay Vinyl Ink a fost unul dintre cele mai viralizate rujuri pe Tiktok și Instagram și încă de la primul filmuleț pe care l-am văzut, mi-am dorit foarte mult să încerc și eu acest produs.

Rujurile Maybelline Superstay Vinyl Ink sunt create pentru a oferi o culoare intensă, o strălucire puternică și o rezistență îndelungată, menținându-se pe buze fără a se estompa sau a se transfera pentru o perioadă extinsă de timp. 

Maybelline ne-a obișnuit până acum cu game de rujuri puternic pigmentate și extrem de rezistente pe buze, dar cu acel aspect mat pe care îl știm cu toții. Gama Vinyl Ink s-a viralizat atât de mult datorită luciului puternic pe care îl lasă la aplicare, păstrându-și în același timp rezistența îndelungată și caracterul rezistent la transfer.

Piața nu abundă în astfel de produse și de aici puternicul entuziasmul pentru acest produs.




Recunosc însă că pentru mine nu este chiar o noutate. Lansat cu mulți ani în urmă, YSL Vernis a Levres Glossy Stain întrunește parțial calitățile rujurilor Maybelline SuperStay Vinyl Ink. Am fost obsedată sezoane la rând de acest produs, motiv pentru care mi-am dorit tare mult să încerc și varianta lansată de Maybelline, mai ales că prețul celui din urmă este mult mai mic în comparație cu varianta high end.




Mi-am ales o culoare puternică, un roz rece #45 Capricious, iar în pozele din cadrul acestui articol, l-am aplicat în două straturi pentru o acoperire perfectă. M-am ajutat și de un contur discret cu creion roz de buze pentru o aplicare corectă, cât mai exactă.

 

Impresiile mele despre rujul Maybelline Superstay Vinyl Ink:

 

  • Oferă o culoare bogată și puternică. Formula intens pigmentată permite obținerea unei acoperiri complete din maxim două straturi.
  • Adaugă un aspect lucios buzelor, exact ca un gloss strălucitor.
  • Rujul Maybelline Superstay Vinyl Ink este conceput să reziste pe buze pentru ore întregi, fără a necesita reîmprospătări frecvente. Deși arată ca un gloss, el se comportă ca un ruj cu rezistență îndelungată.
  • Formula acestui ruj este concepută pentru a minimiza transferul de culoare pe pahare sau alte obiecte la atingere.
  • Deși oferă o culoare și un luciu intense, rujul Superstay Vinyl Ink oferă un incredibil confort pe buze. Senzația pe care o conferă la purtare este cu totul diferită de cea a rujurilor mate rezistente la transfer. Buzele sunt hidratate în mod continuu, atât pe timpul purtării, cât și după îndepărtarea sa.
  • Gama Maybelline SuperStay Vinyl Ink oferă o varietate de nuanțe, de la culori neutre și naturale la nuanțe mai îndrăznețe și strălucitoare, motiv pentru care, dacă îți dorești să testez un astfel de ruj, cu siguranță vei găsi cel puțin o nuanță potrivită stilului tău.

Pe Notino, ai la dispoziție și serviciul ”testați produsul” pentru această gamă de rujuri, astfel poți să îl încerci virtual înainte de achiziționare, iar în momentul de față se găsește și la reducere cu codul ”lips15”



Iar dacă preferi totuși o variantă mată de rujuri rezistente la transfer, citește și articolul meu despre Maybelline SuperStay Matte Ink





Mai sus am pus și un exemplu de texturi. Maybelline SuperStay Vinyl Ink este aplicat în două straturi, iar Matte Ink într-un singur strat mai gros. Unul este lucios, iar altul este mat, însă la testul șervețelului, niciunul dintre ele nu a lăsat urme. Ambele sunt rezistente la transfer. Ție care îți place mai mult?




Aștept impresiile tale în căsuța de comentarii!



Blog editor: Simona Tucu

4 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!