"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 5 aprilie 2023

Paula's Choice Resist Youth Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 - un fluid non-gras, cu textură lejeră și aspect final mat

 

spf Paulas Choice si fond de ten Double Wear

Despre importanța folosirii zilnice a unei creme cu factor de protecție solară am scris de nenumărate ori pe blog, iar review-uri la astfel de produse găsiți într-o mulțime de articole mai vechi. Dar cum wishlist meu se mărește în mod continuu, subiectele pe această temă nu se vor epuiza prea curând.

 
Iată trei motive pentru care ar trebui să folosești zilnic o cremă cu factor de protecție solară:

 

  1. Pentru prevenirea arsurilor solare: expunerea prelungită la soare poate cauza arsuri solare, care sunt dureroase și pot duce la descuamare a pielii, la apariția de leziuni și alergii solare. Cremele cu SPF (minim 30) ajută la prevenirea acestor probleme.
  2. Pentru prevenirea îmbătrânirii pielii: razele UV ale soarelui produc îmbătrânirea prematură a pielii, producând riduri și pete solare. Razele UV deteriorează rezervele de colagen și elastină din piele, responsabile pentru menținerea elasticității și a fermității pielii. Folosind zilnic cremă de protecție solară, indiferent de sezon, puteți preveni daunele cauzate de soare și îmbătrânirea pielii.
  3. Pentru protecție împotriva cancerului de piele: razele UV sunt periculoase și pot cauza cancer de piele. În sprijinul acestei afirmații vin o mulțime de studii efectuate de-a lungul anilor. Folosirea cu regularitate a unei creme de protecție solară poate ajuta la prevenirea acestui tip de cancer.

 

Resist Youth Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 – alegerea mea în materie de creme cu factor de protecție solară pentru primăvara 2023
 

Anul acesta am ales un produs nou pentru protecție solară din portofoliul Paula's Choice. Este vorba despre ResistYouth Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 – un SPF cu filtre chimice ideal pentru ten mixt sau gras.

Este un produs formulat cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație și are o textură non-grasă, foarte plăcută, de loțiune fluidă. La aplicare simte foarte lejer pe piele, se matifiază destul de mult și nu lasă decât un glow plăcut. Formula sa asigură protecția solară necesară zilnic pentru a menține pielea catifelată, sănătoasă și tânără.

Combinația de antioxidanți din plante acționează pentru a ameliora petele, a uniformiza culoarea și textura pielii și a stimula producția de colagen, cu scopul de a menține fermitatea și tinerețea pielii.




O folosesc împreună cu fondul meu de ten Double Wear și pot să vă asigur că fac o echipă perfectă (a se vedea aspectul pe care îl creează pe tenul meu, în prima poză). Consider așadar că se comportă foarte bine ca bază de machiaj, nu se fărâmițează, nu îngrașă tenul și nu ruinează în niciun fel machiajul de-a lungul zilei.

Deși are filtre solare chimice, eu îl pot aplica fără probleme și în jurul ochilor, fără să resimt usturime sau alt inconvenient.


Folosește Paula's Choice Resist Youth Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 dacă:

  • Ai un ten mixt sau gras și dorești un SPF care să nu blocheze porii și să nu cauzeze erupții,
  • Dorești un SPF fluid, light, care să nu încarce ce tenul și pe care să nu îl simți la purtare,
  • Dorești un SPF care să fie o bună bază de machiaj,
  • Dorești un SPF ușor hidratant, dar care să nu lase peliculă grasă la nivelul pielii,
  • Vrei un SPF cu protecție solară înaltă, dar care să conțină și ingrediente antioxidante benefice pielii.

 


Îmi place Resist Youth Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 mai mult decât Resist Super Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 (SPF-ul meu preferat dintotdeauna)? 

Hmm, nu sunt încă sigură, probabil totuși că nu dacă e să analizez strict după textură, dar faptul că protecția solară este mai mare în cazul Resist Youth Extending Daily Hydrating Fluid, mă determină să îl plasez totuși pe primul loc ca alegere.



Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!