"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 6 aprilie 2023

Celebrează Ziua Pământului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

 

De Ziua Pământului, Sabon desfășoară o campanie împreună cu Monica Davidescu. Mai jos vă las comunicatul de presă. 

”SABON prețuiește frumusețea naturii. Prin conceptul nostru “ReUse, ReNew, ReLove”, ne angajăm să protejăm planeta prin reducerea cantităților de deșeuri, promovând alegeri ecologice și sustenabile pe tot parcursul anului.




Unul dintre cele mai clare exemple în acest sens este reutilizarea recipientelor de sticlă, precum borcanul de scrub de corp, și a altor ambalaje. Spre deosebire de plastic, sticla este total reutilizabilă și reciclabilă, adăugând în același timp valoare estetică atemporală oricărui ambient. Fiecare borcan poate da viață unei noi idei de decor, unor aranjamente florale uimitoare, și putem astfel contribui la reducerea drastică a cantității de deșeuri.

Ambalajul de scrub poate deveni un mini-ghiveci, suport pentru accesorii cosmetice sau chiar un „borcan cu amintiri“ – pune în el nisip de pe plaja ta preferată, scoici micuțe, jucării ale copiilor sau orice alt mic obiect ce-ți trezește amintiri frumoase și te face să zâmbești!


Tu cumperi, noi donăm!

 

La SABON, noi credem în sustenabilitate și în puterea noastră de a contribui la o planetă mai verde și mai curată.

Pentru a celebra Ziua Pământului de anul acesta, în aprilie te invităm să fii parte dintr-o campanie de suflet: cumpără scrubul de corp preferat, iar noi vom dona 10% din valoarea lui asociației MaiMultVerde, pentru un mediu curat și sănătos!

 

Vegan și de origine naturală în proporție de 98%, scrubul nostru de corp nu conține nici măcar un micron de plastic care ar putea polua oceanele și râurile, iar borcanul de sticlă ce adăpostește exfoliantul este perfect reciclabil și reutilizabil.

Nu arunca acest arătos borcan de sticlă după ce ai terminat produsul: refolosește-l și iubește-l din nou, dă-i o nouă viață!

 

Monica Davidescu, alături de noi, pentru o planetă mai curată!

 

Pe data de 8 și 9 aprilie, de la ora 17:00 - 19:00, cunoscuta actriță Monica Davidescu ne va fi colegă pentru o zi în magazinul Sabon din AFI Cotroceni, pentru a sprijini campania pe care am inițiat-o Ziua Pământului. Vei avea ocazia să cumperi un borcan de scrub (sau, de ce nu, mai multe!) chiar de la ea, din valoarea căruia Sabon va dona 10% asociației MaiMultVerde. Vei fi astfel parte dintr-un frumos proiect de reducere a deșeurilor și promovare a sustenabilității, cu satisfacția că printr-un mic gest, ai făcut ca planeta noastră să fie un loc mai sănătos și mai fericit

Hai să o cunoști pe Monica!


Pentru mai multe detalii despre campanie și produsele noastre, vizitează-ne pe www.sabon.ro, iar despre asociația MaiMultVerde și inițiativele lor generoase poți citi pe maimultverde.ro”

 

#reUSE! #reNEW #reLOVE


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!