"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 20 aprilie 2023

Ediția limitată Wonders of Jasmine de la Sabon

 


„Urmărește mireasma enigmatică de iasomie și ea te va purta într-o vale încântătoare, unde vei descoperi cele mai pure comori ale naturii.

Fiecare spațiu este impregnat de un parfum armonios ce unește inimile și adună oamenii întru celebrarea infinitelor miracole are iasomiei. Fiecare petală prețioasă umple sufletul cu grație și frumusețe, înnobilând tot ceea ce ne înconjoară.

Iar acesta este doar începutul poveștii…”

 

SABON te invită în grădina noastră magică, să te bucuri de noua colecție Wonders of Jasmine în ediție limitată, o încântare pentru trup și suflet. Veșnic enigmatică, legendara floare de iasomie adaugă o notă de mister lumii din jurul nostru, împletind confortul și frumusețea clasică cu o eleganță sublimă.

Petală cu petală, ți se dezvăluie un parfum captivant, surprinzător și extraordinar de intens, ce umple văzduhul și te îmbie la visare: Jasmine Absolute. Cunoscută drept „regină a esențelor”, Jasmine Absolute este o aromă atât de specială, întrucât sunt necesare aproximativ 2000 de kilograme de flori de iasomie pentru a produce un kilogram de ulei esențial.

Acesta reprezintă inima parfumului exclusivist și ispititor Wonders of Jasmine.

Toate produsele de îngrijire Wonders of Jasmine sunt, de asemenea, infuzate cu apă de iasomie 100% botanică, ce are un efect încântător de revigorare și catifelare. Deschide porțile grădinii de iasomie și descoperă-i mirajul!

 

The Wonders of Jasmine - Povestea din spatele parfumului


Floral & Verde

Iubești iasomia? Vei adora doza proaspătă de aromă pe care acest parfum o oferă! Nici prea dulce, nici prea floral, parfumul acesta senzual oferă tot ce este mai bun din ambele lumi. Întruchipează tot ceea ce ne place la un parfum floral clasic și-i adaugă o notă sofisticată, luxoasă și fresh.

 

3 esențe de bază:

Frunze de iasomie – esență Jasmine Absolute – Mosc

 

Jacob Varela

Parfumier, Paris:

„Pentru această nouă ediție limitată Wonders of Jasmine by SABON, am vrut să celebrez emblematica floare de iasomie. Am construit acest nou parfum în jurul celei mai prețioase esențe a sa, Jasmine Absolute. Acest parfum rafinat și feminin este accentuat de note botanice transparente ce evocă roua dimineții. Un adevărat periplu pentru simțuri.“

Ingredientul-vedetă: Apa de iasomie

Toate produsele de îngrijire din noua colecție Wonders of Jasmine în ediție limitată sunt infuzate cu apă de iasomie 100% naturală, ce oferă un efect de catifelare extra luxos. Apa de iasomie este produsă prin distilarea cu abur a florilor autentice de Jasminum officinale. Este o comoară a naturii ce ajută pielea să se simtă catifelată precum o petală delicată de floare.

 

Colecția

 

Ulei de duș Wonders of Jasmine

Descoperă minunile iasomiei prin acest ulei de duș luxos, îmbogățit cu patru uleiuri naturale, jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline – spuma liniștitoare îți reimaginează întreaga experiență a dușului! Noul ulei de duș Wonders of Jasmine, în ediție limitată, este infuzat cu apă de iasomie 100% botanică, o comoară naturală cu beneficii de catifelare a pielii. Potrivită pentru toate tipurile de piele, textura de vis, hidratantă, va curăța delicat, oferind în același timp finețe, hidratare și strălucire pielii tale. Starea ta de bine începe de aici! 300ml

 


Scrub de corp

În mijlocul deșertului, apele Mării Moarte sunt o sursă naturală unică de minerale prețioase și micronutrienți esențiali. SABON a surprins proprietățile vindecătoare incredibile ale Mării Moarte în exfoliantul nostru pentru corp: formula sa emblematică din 1997 este fuziunea perfectă între sărurile de la Marea Moartă și uleiurile botanice, oferind un efect uimitor de netezire și hrănire a pielii. Formula specială a scrubului de corp Wonders of Jasmine este infuzată cu apă de iasomie 100% botanică, pentru a oferi pielii un plus de catifelare. Este timpul să-ți transformi baia într-o oază de liniște și să simți magia pe pielea ta!

 

Lapte de corp

Celebrează minunile de zi cu zi experimentând senzația unică a unei mângâieri catifelate pe piele. Laptele nostru de corp mătăsos te ajută să ai o piele fină și radioasă, datorită unui cocktail natural de ingrediente botanice. Care este formula magică? Ulei de migdale hrănitor și lapte de ovăz organic regenerant. Pentru un efect suplimentar de catifelare, noua ediție limitată Wonders of Jasmine a laptelui de corp este infuzată cu apă de iasomie. Potrivită pentru toate tipurile de piele, textura nelipicioasă și cu absorbție rapidă va lăsa pielea moale și fină ca mătasea. 200ml

 

Cremă de mâini

Hidratarea și protecția sunt în mâinile tale cu crema de mâini de la SABON. Simți pe pielea ta textura încântătoare și formula luxoasă, special dezvoltată pentru a-ți hrăni și catifela mâinile. În centrul formulei noastre de vis e untul de shea reparator, în timp ce extractul de aloe vera reface umiditatea pielii. Îmbunătățită cu apă magică de iasomie, această cremă de mâini minunată se absoarbe rapid, fără reziduuri lipicioase. Este timpul să cuprinzi cu ambele mâini minunile iasomiei!

 

Eau de Parfum Wonders of Jasmin 

Acest parfum vibrant, sofisticat și persistent are la bază un ingredient unic de lux, Jasmine Absolute. Aroma fină e găzduită de un recipient Sabon cu design legendar, care vine însă cu un element nou: culoarea de un albastru vibrant a sticlei învelite într-o husă de bumbac satinat, 100% reutilizabilă.

Totul pentru a încânta simțurile și în spiritul artei de a dărui.

Dacă vrei ca acest parfum minunat să dureze și mai mult, hidratează-ți pielea cu lapte de corp și apoi pulverizează parfumul.

Aplică apa de parfum pe punctele de puls, cum ar fi încheieturile, gâtul și pe decolteu. 80ml

 

Aromă de cameră

Bucură-te de magia fiecărei clipe și încântă-ți fiecare zi cu difuzorul de aromă de la SABON. O nouă eră a parfumului pentru casă, pentru a spori senzualitatea interioarelor tale. Umple casa, biroul sau orice alt spațiu cu parfumul magnific al noii colecții Wonders of Jasmine de la SABON, în ediție limitată: lasă bețișoarele de lemn să absoarbă și să difuzeze parfumul de lungă durată, ce încântă toate simțurile, în timp ce te minunezi de designul ambalajului minunat proiectat. Ideal pentru a-ți face un cadou sau încânta simțurile celor dragi, pentru o sclipire de magie în momentele cele mai speciale. 250ml

 


Pudră minerală

Transformă rutina ta de baie într-o experiență fabuloasă cu ajutorul pudrei minerale Wonders of Jasmine! Lasă mineralele sub formă de pudră să-și înfăptuiască magia și să-ți revigoreze corpul, mintea și sufletul, în timp ce tu te relaxezi în cadă, trăind clipe de absolută beatitudine. La SABON, am surprins proprietățile vindecătoare ale mineralelor de la Marea Moartă și ne-am imaginat un tratament delicios parfumat pentru a calma mușchii obosiți și pentru a-ți lăsa pielea moale și suplă. Îmbogățită cu minerale prețioase și cu apa botanică unică de iasomie, pudra noastră minerală oferă corpului tău relaxarea supremă.




Spray pentru păr

Întoarce toate privirile cu spray-ul nostru de vis pentru păr: o formulă ușoară, infuzată cu noul parfum Wonders of Jasmine în ediție limitată, pentru a oferi un plus de strălucire și o aromă irezistibilă părului tău. Îmbogățit cu ulei protector de jojoba, acest spray protejează părul împotriva agresiunilor externe, previne uscarea și minimizează încrețirea la vârfurile despicate, în timp ce învăluie părul într-un parfum de lungă durată. Sticla de buzunar îți permite să o iei peste tot și să-ți poți parfuma părul din mers. 30ml

 

Brățară parfumabilă

Prima brățară parfumabilă de la SABON! Cu designul distinctiv SABON și închizătoarea aurie, această brățară elegantă te va ajuta să te simți specială și să te bucuri de parfumul tău toată ziua. Pulverizează captivanta apă de parfum Jasmine Wonders pe brățara textilă și bucură-te timp îndelungat de aroma încântătoare! Realizată din 50% mătase și 50% bumbac, această brățară cu imprimeu floral oferă bucurie și stil fiecărui moment al zilei.

Se oferă cadou la fiecare achiziție.

 

Seturi-cadou

Fiecare set de cadou cuprinde delicii surprinzătoare care invită într-o grădină fermecată plină de candoare și răsfăț. Modul perfect de a face o femeie dragă să se simtă la fel de specială precum colecția noastră Wonders of Jasmine în ediție limitată.

Set-cadou Jasmine Parfumerie

Un set elegant învăluit în parfumul armonios Jasmine Absolute, pentru a infuza în fiecare moment o eleganță rafinată și o bucurie magică.

Conține:

• Apă de parfum 80ml

• Spray pentru păr 30ml

• Brățară parfumabilă

 

Set-cadou Jasmine Beauty Treasures

Ia-te după mireasma de iasomie veselă și încântă-ți propria lume cu comori pentru îngrijirea corpului atent selectate, care vor adăuga un parfum revigorant și captivant aventurilor de zi cu zi.

Conține:

• Ulei de duș 100ml

• Scrub de corp 60g

• Lapte de corp 50ml

• Cremă de mâini 30ml

 

Set-cadou The Joy of Jasmine

Descoperă cea mai pură comoară a naturii, floarea de iasomie, în uleiul de duș și crema de mâini emblematice de la SABON.

O pereche maiestuoasă care aduce luminozitate reînnoită și bucurie în fiecare zi.

Conține:

• Ulei de duș 100ml

• Cremă de mâini 30ml

 


N-ai găsit cadoul perfect?

Creează-ți propriile minuni personalizate cu parfum de iasomie asortând produsele SABON preferate cu noile noastre cutii cadou elegante, pentru un dar atemporal, dăruit din inimă.

 

În magazine și online – www.sabon.ro

 

Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!