"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 8 septembrie 2022

Cum să primești bani înapoi din cumpărăturile tale prin portalul de cash-back tipli.ro


cash-back tipli.ro

La finalul anului 2021, în România, cumpărăturile online au atins pragul de 6,2 miliarde de euro, cu un procent de aproape 10% mai mare față de anul anterior, potrivit raportului GPeC. Sunt mulți ani de când comerțul online își păstrează panta ascendentă de dezvoltare. Contextul pandemic din anii anteriori a constituit imboldul de care avea nevoie și categoria conservatoare de consumatori, adică cei care încă erau fideli conceptului clasic de shopping, pentru a accepta această nouă idee de e-shopping - cumpărături cu minim de efort.

Eu am mărturisit fără nicio rezervă că fac parte de foarte multă vreme, din categoria celor care preferă experiența oferită de platformele online de cumpărături. De când sunt mamă și am devenit obsedată de planner calendare și liste de cumpărături și activități, am început să înțeleg și să apreciez și mai mult libertatea și avantajele pe care mi le conferă cumpărăturile pe internet.

La doar câteva clickuri distanță te așteaptă sute de magazine online și mii de produse din absolut toate categoriile, promoții interesante, curier care iți bate direct la ușă cu timpi de așteptare tot mai scurți, posibilitatea de retur în 14 zile de la achiziție – toate din confortul casei și cu un efort redus din partea ta.

Cu toate că mă declar o mare consumatoare de shopping online, există totuși o platformă pe care nu am testat-o până de curând și anume portalul de cash-back Tipli.

 

Cum funcționează portalul de cash-back tipli.ro și care sunt avantajele folosiri sale?

 

Cum ar fi să regăsești toate magazinele tale online preferate într-un singur loc? Să poți urmări toate promoțiile, cataloagele, cupoanele, ofertele și reducerile de preț pentru produsele tale preferate?

Dar mai mult decât atât, cum ar fi ca de fiecare dată când faci o achiziție pe unul dintre site-urile tale preferate să primești înapoi o parte din banii cheltuiți? Asta chiar sună grozav! Și da, toate acestea se întâmplă pe tipli.ro. Și când mă gândesc că am cumpărat atât de mult în ultimii ani fără să știu de existența acestui portal grozav.

 

peste 500 de magazine in portalul tipli.ro

Dar să îți explic mai multe. Imaginează-ți portalul de cash-back tipli.ro ca pe un uriaș complex de magazine în care intri înregistrându-te cu o adresă de email și o parolă, și unde îți poți face cumpărăturile tale în mod obișnuit alegând unul dintre magazinele disponibile. 

Iar când vorbim despre magazine, află că sunt peste 500 de site-uri de cumpărături în platformă. Da, chiar și cele de pe care obișnuiești să cumperi tu în mod frecvent: Notino, Dr.Max, Sinsay, BonPrix, Lensa, Sensiblu, Decathlon, Libris etc. Le găsești în categoriile aferente: modă, cosmetică, casă, animale de companie, farmacii, electronică, hobby, sport, copii etc

 

castiga bani cu tipli.ro

După ce ai găsit site-ul dorit, plasezi comanda în mod obișnuit, iar maxim 48 de ore, vei primi în contul tău Tipli o parte din totalul achiziției tale (în funcție de procentul practicat de magazinul ales de tine). Foarte simplu, nu-i așa?!


peste 500 de magazine in portalul tipli

Pentru calcularea cash-back-ului tău se folosește totalul fără TVA și taxele aferente transportului.

Contul pe care trebuie să îl creezi în platformă este gratuit și durează doar câteva secunde. Acestuia trebuie să îi atașezi un cont bancar necesar pentru transferul sumei de bani pe care o vei acumula din cumpărăturile tale.

 

cum funcționează portalul tipli.ro

Ah, și nu, nu este nevoie de o sumă minimă pentru retragerea sumei acumulate în contul tău. Deci nu există praguri de atins, nu ești încurajat să achiziționezi mai mult decât este nevoie sau să-ți modifici în vreun fel profilul tău de cumpărător online. Totul este foarte transparent și simplu!

Sunt sigură că te-am convins de avantajele acestei platforma, așa că te invit să accesezi acest link pentru a-ți crea propriul tău cont tipli.ro. După prima comandă înregistrată vei primi un bonus de bun-venit în valoare de 30 de lei.

Și beneficiile nu se opresc aici. În platformă vei găsi și detalii despre bonusurile de 25 de lei pe care le poți câștiga recomandând portalul prietenilor tăi.

 

Te-ai înscris deja? Câți bani ai reușit să strângi până în prezent?



Blog editor: Simona Tucu


2 comentarii:

  1. Și eu ador cumpărăturile online. Mi-am făcut și eu cont, merci pentru info 🥰

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu știam de ei, mi-am făcut și eu cont. Merci de info!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!