"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 14 septembrie 2022

Sabon te invită în Afi Cotroceni București la evenimentul de lansare a noii game Glow Face Care

 


Sabon îți adresează o Invitație la strălucire!

Începând cu data de 26 septembrie și până la sfârșitul lunii, Sabon te așteaptă cu drag în magazinul din Afi Cotroceni ca să-ți dezvăluie secretele strălucirii, odată cu lansarea noii game Glow Face Care certificate organic!

Cu această ocazie vei putea testa noile noastre produse de îngrijire a tenului cu trandafir de Damasc și minerale de la Marea Moartă, vei primi sfaturi atente și personalizate despre ce e mai bun pentru tipul tău de ten în materie de îngrijire și machiaj și te vei putea bucura de o sesiune de machiaj profesional gratuită, realizată de un make-up artist talentat!

Programează-te acum la telefon: 0377.101.455 sau e-mail:suport@sabon.ro și oferă-ți în dar un veritabil moment de răsfăț. Grăbește-te, locurile sunt limitate!

De asemenea, ești așteptată și pe data de 26 septembrie, la evenimentul de lansare oficială a gamei Glow Face Care, în magazinul din AFI Cotroceni.



Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!