"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 22 septembrie 2022

Nimfa pădurii sau Cenușăreasa închipuită

 


Cum să faci o ședință foto atipică pentru o rochie elegantă? Eu m-am gândit să schimb puțin decorul și să profit de cadrele dramatice pe care le oferă mica pădure din apropierea zonei unde locuiesc eu. Așa că am îmbrăcat rochia roz de inspirație vintage și am plecat în pădure.

 

Mi-am imaginat eu o scenă încărcată de dramatism precum văzusem prin filmele fantastice, dar aproape niciodată realitatea nu se pupă cu imaginația. Neavând recuzita necesară, mă refer la sisteme lumini și alte minuni din studioul foto, pozele în inima pădurii, acolo unde nu pătrunde rază de soare, nu au cum ieși decât întunecate și lipsite de expresivitate. 



Ne-am dus așadar într-un luminiș, după o pală slabă de lumină, și am încercat eu acolo să o fac pe nimfa pădurii, pe Zâna Zânelor, pe Cenușăreasa fugită de la bal și alte personaje din astea clișeistice. Desigur că nimfa, sau zâna sau ce-o fi vrând ea să fie, nu avea cum să se desfășoare prin pădure, încălțată fiind. În consecință, mi-am dat tenișii jos (pentru că da, în teniși am venit). 



Am uitat să menționez că în pădure am plecat imediat ce s-a oprit ploaia. Da, o ploaie din aia rece de toamnă mohorâtă. 

În cazul acesta, cred că e lesne de înțeles că nimfa pădurii, zâna autoproclamată, Cenușăreasa fără conduri sau ce-o fi ea, s-a cam umplut de noroi. Și nu doar superficial, mocirla aia rece și păstoasă mi-a intrat pe sub degete și pe sub toate unghiile de la picioare, de mi-au trebuit băi speciale cu sare ca să dau tot glodul jos. 



Probabil dacă m-aș fi gândit că fiind septembrie, nu am cum să merg în pădure călcând pe un pat moale de flori parfumate, ci doar pe noroi rece, mi-aș fi luat și materialele necesare să mă pot curăța în mod corespunzător la fața locului, dar deh... nu m-am dus cu raționamentul până acolo. 

Nici ședința foto nu a ieșit baș ce aș fi vrut eu. Lumina rece de după ploaie a cam sabotat rozul delicat al rochiței. Ploaia de stele aurii de pe tull nu s-a putut surprinde nicicum, iar rochia în ansamblul ei nu și-a putut evidenția strălucirea, dar până la urmă nu despre asta e vorba. Experiența în sine a fost una amuzantă, iar atunci când ai parte de cea mai plăcută companie din lume, orice aventură în pădure e una reușită! 


Să avem parte de experiențe cât mai frumoase în doi, zic! Și nimfa, și zâna și Cenușăreasa închipuită mă aprobă! 

Nu prea pare că am fost doar în doi! :))



Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!