"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 26 ianuarie 2022

Patru produse pentru îngrijirea pielii cu roșeață ușoară. Acid mandelic. Acid azelaic. Beta-glucan. Extract de melc

 


Anul acesta mi-am propus să fiu mai organizată în ceea ce privește folosirea produselor mele de îngrijire a pielii. Am o agendă în care îmi notez data deschiderii fiecărui produs și consult cu atenție pictogramele de pe etichetă astfel încât să știu pentru fiecare produs în parte care este perioada sa de valabilitate.  

Așadar, am ales pentru început de an patru produse de #skincare pe vreau să le folosesc în mod intensiv și să le consum până la ultima picătură:


Multi-Tasking Fixer Skin Functional - 10% acid azelaic, formulat și cu acid salicilic în compoziție este cel mai nou produs de îngrijire a pielii din colecția mea. Îl aplic mai mult seara acum, dar uneori și dimineața. Este ușor uleios, motiv pentru care îl prefer după un toner simplu sau chiar pe pielea curată. Datorită texturii uleioase, nu îl mai sigilez cu nimic, rămâne ca ultim pas în rutina mea. Acidul azelaic reduce petele pigmentare și urmele post acneice. Este un ingredient antibacterian, antiinflamator și poate fi utilizat în tratarea acneei și a rozaceei ușoare.


Mandelic Acid 5% Skin Prep Water - un exfoliant foarte blând pe care l-am cam abandonat anul trecut, dar pe care vreau să îl consum acum. Este potrivit și pentru tenul gras, mixt sau acneeic, dar pentru tenul sensibil este probabil cea mai bună alegere. Este singurul meu exfoliant pe care îl mai folosesc în prezent. Mi se pare o metodă mult mai sigură pentru tenul meu cu zone de roșeață.

Îl puteți găsi pe sole.ro cu reducere de 16% în prezent, iar dacă folosiți și codul meu de afiliat SOLE3011 puteți beneficia de încă 5% reducere. Eu am această variantă de 30 de ml, dar pe site găsiți și varianta full-size de 120 ml. 

Snail Repair Intensive Ampoule de la Mizon este unul dintre mini seturilor pe care musai să le consum în viitorul apropiat. Toate produsele Mizon mi-au plăcut foarte mult. Snail Repair Intensive este un produs emblematic pentru brandul Mizon și este dublu premiat în Coreea de Sud. Ingredientul vedetă este extractul din secreție de melc, ingredientul vedetă al produselor de skincare coreene și cel care stă la baza conceputului de k-beauty.


Stress Less de la Geek & Gorgeous este unul dintre produsele mele preferate din prezent. Îl folosesc în combinație cu produse foarte hidratante și calmante ori de câte ori pielea mea nu se află în cea mai bună condiție. Funcționează excelent de fiecare dată. Are în compoziție beta-glucan pentru repararea și hidratarea în profunzime a pielii și Madecassoside din Centella Asiatica cu calități remarcabile de calmare, reparare și hidratare a tenului sensibil, iritat sau deshidratat.

Voi ați încercat vreunul dintre aceste patru produse?


Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!