"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 12 ianuarie 2022

Ediția de colecție Paciuli - Lavandă - Vanilie, aroma Sabon emblematică încă din 1997

 


Editie de colectie Paciuli – Lavanda - Vanilie! Bine ai venit in Gradina Minunilor!

2022 e un an important pentru SABON, deoarece sarbatoreste cea de-a 25-a aniversare! Iar festivitatile de celebrare vor incepe chiar la inceputul anului, odata cu lansarea in ianuarie a editiei de colectie cu aroma Sabon emblematica inca din 1997, Paciuli Lavanda Vanilie, acum cu un design nou si fresh, conceput in colaborare cu tanara ilustratoare israeliana Gabriella Barouch.“Un amestec neasteptat de arome” – legendarul parfum PLV – Paciuli Lavanda Vanilie.

Paciuli Lavanda Vanilie, semnatura olfactiva SABON, a insotit si definit brandul de-a lungul intregii sale istorii de 25 de ani. Creat in 1997, parfumul a fost din prima clipa o revelatie pe piata parfumeriei – o aroma originala, calda, invaluitor de tandra, inspirata de magnifice incursiuni printre minunile naturii. 

“Pentru mine, a crea un parfum inseamna a spune o poveste, a trezi emotii prin intermediul aromelor. Iubesc aroma Paciuli Lavanda Vanilie pentru ca te ia prin surprindere. Este compusa din trei note emblematice din lumea parfumeriei, iar aceste trei ingrediente complementare dezvaluie un miros divin, pe cat de simplu, pe atat de complex si autentic. Acest parfum este purtat ca o bijuterie pretioasa, accesoriul feminin suprem.”- Laurence Leon, creatorul aromei Paciuli Lavanda Vanilie (Grasse, Franta)

Aroma Paciuli Lavanda Vanilie este fara precedent in multe privinte. Nu numai ca reuneste trei ingrediente fine din trei familii olfactive complet diferite, ceea ce era pur si simplu nemaiauzit la acea vreme, dar se elibereaza si de constrangerile traditionale ale unei structuri piramidale, mixand cele trei note in armonie, fara o distinctie clara intre cele de varf, de mijloc si de baza.

  • Paciuli transmite esenta parfumului - eleganta, rafinament si accente naturale luxuriante.
  • Lavanda aduce prospetime, lumina, puritate si o nota florala extrem de feminina.
  • Iar vanilia evoca senzualitate, chihlimbarul oriental si moscul dulce creand o senzatie uimitoare de confort si opulenta

 


Prin urmare, putem spune ca Paciuli Lavanda Vanilie este mai mult decat un simplu parfum. Unii il considera picant, altii dulce. Se adapteaza purtatorului si circumstantelor, pastrandu-si totusi identitatea. Dar, mai presus de orice, este un parfum plin de emotie si personalitate, intruchipand experienta holistica a brandului SABON.

Chiar si dupa 25 de ani, aroma Paciuli Lavanda Vanilie ramane spectaculoasa si surprinzatoare, ispititoare si inspirationala.

Gradina cu minuni SABON – Paciuli Lavanda Vanilie, editie de colectie

Cu ocazia celei de-a 25-a aniversari a companiei, SABON lanseaza o colaborare exclusiva cu o tanara artista israeliana, oferind o noua interpretare vizuala emblematicei arome Paciuli Lavanda Vanilie, parfumul-semnatura al brandului din 1997.

Gabriella Barouch este o recunoscuta ilustratoare si exploratoare vizuala. Desenele ei senzationale ofera o interpretare unica si personala universului PLV, creand o uluitoare „Gradina a minunilor“. 

Aceasta reflecta fascinatia sipetelor traditionale cu comori, unde fiecare usita sau sertar dezvaluie un nou si extraordinar produs care spune propria poveste despre minunile Universului. Asa cum parfumul Paciuli Lavanda Vanilie reprezinta un amestec surprinzator de ingrediente, inspirat de o calatorie magnifica printre infinitele curiozitati ale naturii, Gradina Minunilor ne invita sa exploram un loc in care natura si imaginatia devin una, interiorul se revarsa catre exterior, iar lumea e invadata de creatii fantastice si nemaivazute combinatii de elemente.


Editia de colectie Paciuli Lavanda Vanilie prezinta linii de design noi, eclectice, pentru multe din produsele SABON cele mai iubite, precum si seturi-cadou nou-noute si produse complementare speciale care vor imbogati experienta holistica PLV. 

In 2022, accepta invitatia de a deschide larg portile Gradinii Minunilor si porneste in propria ta calatorie care te va duce catre momente surprinzatoare si amintiri de neuitat.

Cine este Gabriella Barouch? Scurt interviu cu renumita ilustratoare

Gabriella Barouch este ilustratoare, colectionara de arta si exploratoare vizuala premiata. Ea si-a inceput cariera in ilustratie in 2011, cand a absolvit Bezalel Academy of Arts & Design din Ierusalim. Gabriella a fost numita „Artista Sezonului 2012“ de catre Jerusalem Season of Culture si si-a expus lucrarile in intreaga lume, colaborand in acelasi timp cu o lista impresionanta de clienti internationali, inclusiv Hallmark, Penguin Random House, La Poste (oficiul postal francez) si Le Monde.

Cum ti-ai descrie stilul si perspectiva artistica ca ilustrator?

Ilustratiile mele evoca un anumit sentiment de nostalgie, combinand suprarealul si realismul. Fiecare lucrare este o invitatie adresata publicului de a-si tese propriile naratiuni personale in jurul unei viziuni de vis. De asemenea, imi place foarte mult sa incorporez in arta mea elemente din natura – cea mai puternica inspiratie pentru mine.

Care a fost prima ta experienta cu brandul SABON? Ai un produs preferat?

Sincer, sunt un client SABON devotat din 2010! Sunt indragostita de sentimentul pe care il am de fiecare data cand intru intr-un magazin SABON, de senzatia de caldura si relaxare pe care mi-o ofera. Exista ceva magic acolo. Imi place in special sarea de baie, pe care o folosesc de ani de zile. Imi place sa ma bucur de o baie relaxanta, este micul meu rasfat!

De unde ti-a venit inspiratia pentru colectia SABON pe care ai creat-o?

Inspiratia este preluata din povestea din spatele parfumului Paciuli Lavanda Vanilie. Este un parfumoriginal, surprinzator, creat printr-o combinatie eclectica de trei ingrediente, inspirat de o calatorie magnifica printre minunile naturii. Am vrut sa aduc propria mea interpretare universului PLV, incorporand totodata si elementele naturale care ma inspira ca artist. Asadar, m-am inspirat din conceptul traditional de sipet pretios si am creat „Gradina Minunilor”, in care ilustratiile mele compun o natura imaginara fantastica, in care oamenii sunt invitati sa exploreze si sa se simta atat surprinsi, cat si inspirati.

Ai o legatura personala cu aroma Paciuli Lavanda Vanilie de la SABON? Ce inseamna pentru tine?

Sunt innebunita dupa PLV de ani de zile! Pentru mine, este pur si simplu parfumul suprem - elegant si tandru, oferindu-mi un sentiment bogat de lux si nostalgie deopotriva. De asemenea, este foarte original. Nu am mai intalnit niciodata un alt parfum ca acesta.

Care speri ca va fi reactia cand oamenii vor descoperi aceasta colectie?

Sper ca oamenii se vor indragosti de colectie si vor dori sa o ia acasa cu ei, la fel ca atunci cand intalnesti ceva unic de frumos si simti nevoia sa-l ai pentru tine. De asemenea, sper ca il vor pretui ca pe o inspiratie pentru simturi si ca le va reaminti zi de zi de minunile naturii.

Colectia Paciuli - Lavanda - Vanilie

  • Ulei de duș
  • Exfoliant de corp
  • Crema de corp
  • Crema de maini
  • Spray pentru par
  • Sare de baie Dead Sea
  • Bulgare de baie
  • Aroma de camera
  • Plic parfumat
  • Ceramica parfumata
  • Sapun Olive Oil O bijuterie a naturii realizata manual cu migala si gazduita de o cutie splendida, pentru a transforma momentele de zi cu zi intr-o experienta minunata, reconectandu-te cu toate simturile. Acest sapun vegan imbogatit cu ulei de masline extravirgin pretios ce provine din Galileea are proprietati emoliente, pentru a netezi si a inmuia pielea, oferindu-i o placuta senzatie de hidratare. Cultura traditionala a maslinilor in Galileea si procesul de saponificare la rece conserva proprietatile benefice ale uleiului de masline. Iar parfumul atemporal Paciuli Lavanda Vanilie, emblema Sabon, ofera o senzatie intensa de incantare. Nu contine ulei de palmier, coloranti si sulfati. 100g |
  • Savoniera ceramicaRealizata manual in Spania, exclusiv pentru SABON, aceasta savoniera unica nu e doar un simplu suport pentru sapunul solid, ci poate fi folosita pentru monede, bijuterii sau bomboane. Un obiect de decor rafinat si practic.
  • Breloc SABONDa-ti voie sa visezi de cate ori privesti si atingi acest breloc pretios in editie de colectie, creat special pentru Sabon, cu ocazia celebrarii a 25 de ani de la infiintare. E prezentat intr-o husa luxoasa pe care o poti reutiliza pentru a-ti depozita cele mai pretioase mici obiecte.

Set-cadou Treats of Patchouli Lavender Vanilla

Pe masura ce deschizi acest saculet elegant, mici comori pretioase iti atrag privirile, dezvaluind povestea lor fastuoasa. Fiecare obiect are stralucirea lui, fiecare poveste e spusa la timpul ei, totul se imbina armonios si se completeaza cu gratie. Contine:• Ulei de dus 100ml• Exfoliant de corp 60g• Crema de corp 50ml• Breloc SABON

Glamorous Set-cadou Capture The Moment

Fa o baie calda si lasa notele parfumului sa te invaluie in senzatii nebanuite, oferindu-ti momente de neuitat. Contine:• Exfoliant de corp 200g• Sare de baie de la Marea Moarta 300g• Sapun Olive Oil 100g• Lingura de lemn

Set- cadou Olive Oil Treasure

Sabon iti prezinta un sapun rafinat cu ulei de masline, asortat unei autentice savoniere din ceramica realizata manual. Cadoul perfect pentru orice casa. O creatie handmade ce surprinde spiritul Galileii si-l incorporeaza intr-un sapun pretios. Contine:• Sapun Olive Oil 100g• Savoniera ceramica.


Nu ai gasit cadoul tau perfect? 
Alege-ti produsele preferate, asorteaza-le unei noi cutii-concept, editie de colectie, si creeaza un cadou original. Le poți alege din magazine si online pe www.sabon.ro

Vino sa sarbatoresti cu Sabon cea de-a 25-a aniversare prin evenimente unice SABON, atat in magazine, cat si online.

 


Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!