"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 10 septembrie 2021

Cum am decorat peretele din zona de dining cu tablouri Poster Store

 

Prima experiență cu posterele achiziționate de pe Poster Store a fost una extrem de reușită. Mi-am decorat un perete fix așa cum am visat, creând o galerie de imagini cu tematică marină în nuanțe calde cu irizații aurii, după cum probabil ați văzut în acest articolȘi pentru că suntem în continuă amenajare cu casa, am comandat încă un set de tablouri pe care l-am gândit ca decor interior pentru bucătăria nouă, una cu formă atipică, de 4 pe 2 metri (stil vagon), cu mobilierul poziționat integral pe peretele cu geamuri. Având un perete întreg perfect liber, m-am gândit să aleg din nou din categoria postere natură, trei tablouri cu imagini din vacanțele la care visez de câțiva ani, cu ajutorul cărora să-l decorez.

Din păcate, bucătăria încă nu am finalizat-o până în momentul în care a ajuns comanda de postere. M-am gândit totuși să încerc să le integrez în atmosfera zonei mele dining, mai ales că din punct de vedere cromatic se potrivesc perfect.

Cum să creezi un decor vesel și primitor cu ajutorul afișelor Poster Store


Am încercat mai întâi cu Poster flori din Santorini, tablou cu care am înlocuit oglinda baroc care era inițial pe perete. Mi s-a părut că arată destul de bine, imaginea căsuțelor din piatră albă specifice acestei zone din Grecia și albastru de azur al mării din fundal, au reușit să îndulcească aerul sobru al încăperii.


Și totuși peretele este foarte mare și pare prea gol, mai ales că eu nu sunt mare amatoare de spații aerisite. Așadar am încercat varianta cu două postere – Poster Amalfi Coast și Poster ușă înflorită, ambele în nuanțe calde cu rozuri pastelate.

Rezultatul a întrecut toate așteptările, mi se pare că ansamblul mi-a schimbat cu totul bucătăria întreagă, nu doar zona de dining și mă gândesc serios să le păstrez fix în această formă pe perete, iar pentru bucătăria nouă stil vagon să comand alte două postere în completarea celui prezentat anterior.


Îmi plac tare mult accentele de roz din acest duo cu are văratic, care se asortează perfect cu inflorescențele Anthuriumului meu care îmi înveselește zilnic masa. Cred că le voi păstra în acest format și pe termen lung.

 


De această dată am comandat doar postere cu chenar alb care conferă mai multă profunzime imaginii, iar în ceea ce privește ramele am ales acum unele din lemn de culoare neagră, extrem de rafinate și elegante.


Poster Store - toată inspirația de care ai nevoie pentru a crea un decor impresionant


Hârtia pe care sunt imprimate imaginile posterelor Poster Store este o hârtie premium certificată FSC de 200g/m2, cu finisaj mat și suprafață netedă, iar cerneala este una de calitate superioară. Hârtia este produsă în mod sustenabil, lemnul utilizat pentru postere provine din păduri gestionate în mod responsabil, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de sustenabilitate și sociale.


Am ales și de această dată afișe de dimensiuni mari 50|70 cu rame negre cu design scandinav trendy si accesibile. Pe site există mai multe tipuri de rame care pot completa perfect designul interior ales de tine, plus varianta de passepartout care vor da și mai multă profunzime temei alese și vor evidenția și mai bine desginul.


De această dată, m-am gândit să îi fac și fiicei mele o surpriză și am ales pentru viitoarea sa cameră un tablou cu o tematică muult iubită la vârsta ei de 4 anișori și anume unicornul. Am găsit pe Poster Store un afiș absolut superb cu un unicorn alb căruia i-am asortat o ramă tot albă care se va potrivi perfect cu designul camerei sale. Deocamdată și l-a accesorizat singurică în spațiul ei de joacă și în stilul ei specific – înconjurându-l cu păpușile preferate. Cu siguranță vă rămâne un tablou pe care îl va păstra cu drag în camera sa mulți ani de acum încolo. Designul și imaginea în sine sunt foarte ușor de asortat tuturor schimbărilor de stil și design prin care prevăd că vom trece de-a lungul vremurilor.

 

Așadar, acestea sunt ultimele mele achiziții de pe posterstore.com|ro, posibilitățile de compunerea a unei galerii de diverse dimensiuni este infinită, pentru că pe site veți găsi sute de modele, diverse tematici și o mulțime de categorii pentru toate gusturile. Mai mult decât atât, în fiecare marți se lansează câte o colecție nouă, iar site-ul, prin pozele de interior pe care le posedă, oferă material suficient pentru inspirația de care ai nevoia în amenajarea casei, biroului sau oricărui spațiu care are nevoie de o astfel de galerie de postere.

Pentru voi am un COD DE REDUCERE special valabil până în data de 13 septembrie – simona45 pentru 45% discount pentru toate posterele cu excepția celor din categoria Selection și pentru rame. Nu se poate combina cu alte reduceri!

 

Spor și maximă inspirație vă doresc!


                            Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!