"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 30 septembrie 2021

Black Snail Restore Serum iUnik - un ser cu acid hialuronic și 70% extract de melc negru

 


Odată cu venirea sezonului rece nevoile pielii se schimbă, iar rutina de îngrijire a tenului cere mai mulți umectanți și produse cu capacitate mai mare de hidratante.

Un ser cu acid hialuronic este cea mai bună alegere atunci când îți dorești un produs care să atragă apa în piele, să o stocheze în straturile sale cele mai profunde și să creeze acel efect instantaneu de lifting.

Iar un ser complex, care mai are pe lângă acid hialuronic, și o mulțime de antioxidanți și ingrediente cu rol reparator, este chiar și mai benefic pentru piele.

 
Black Snail Restore Serum iUnik – un ser complex cu ingrediente de top

 

Black Snail Restore Serum este un produs unic marca IUnik. Are o listă impresionantă de ingrediente prețioase pentru piele, fiind lipsit de alcool, uleiuri esențiale și parfum, astfel încât este recomandat și pentru pielea sensibilă și reactivă.



Este formulat cu 70% extract de melc negru cu rol antiaging și de Îmbunătățire a elasticității pielii și cinci super alimente cu puternic rol antioxidant:

◾ Fasole neagră

◾ Susan negru

◾ Orez negru

◾ Varză

◾ Vinete

Mai conține acid hialuronic – ingredient antiaging, niacinamide care lucrează bine pe partea de hiperpigmentare a pielii, centella asiatica cu rol de calmare a pielii sensibile și fermenți din vâsc și soia cu rol reparator și hidratant.

Mai are înglobate în formulă și alantoină și adenosină, precum și o mulțime de extracte de plante cu rol antioxidant.

 

Se aplică cu pipeta evitând contactul cu ochii. Are o consistentă de gel vâscos, dar se absoarbe repede în piele și nu lasă film gras sau lipicios la nivelul acesteia.

 

Poate fi folosit singur sau după un alt ser dedicat cu acid hialuronic, cum ar fi de exemplu Vichy Mineral 89 – un ser extrem de popular, iar la final trebuie sigilat cu o cremă hidratantă. Nu uitați să aplicați și pe gât și pe decolteu.

Poate fi utilizat seara, dar și dimineața urmat de o cremă cu factor de protecție de minim 30, în acest caz.

Folosit pe termen lung, rezultatele nu vor întârzia să apară - piele mai hidratată, textură îmbunătățită, pete reduse și aspect îmbunătățit al ridurilor și a liniilor fine.

 


Tu folosești un produs cu acid hialuronic în sezonul rece? Alegi un ser simplu sau unul complex cu o listă mai mare de ingrediente?

Pe aroro.ro găsești o listă impresionată de produse de skincare pe bază de acid hialuronic.


                               Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!