"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 21 septembrie 2021

Colecția nouă de parfumuri pentru textile marca Sabon

 


Și iată că a venit și toamna cu ploile ei reci și deprimante, cu dimineți agitate, trafic aglomerat și oameni grăbiți. Un zgomot de fundal continuu te poartă prin tumultul zilei, iar scenariul parcă se repetă la infinit.

Ședințe nesfârșite, termene depășite, telefoane care sună neîntrerupt, miros de cafea rece și emailuri necitite…

Dar timpul nu stă pe loc, a trecut și ziua asta, iar pașii te îndreaptă negreșit acasă – sanctuarul tău de reîncărcare emoțională, de refacere fizică și de remontare mentală. Deschide ușa – oh, în aer se simte ceva minunat!! Un parfum natural, fresh, care-ți umple inima de căldură și bucurie.

Ambianța plăcută din casa ta dă tonul unui întreg stil de viață la care aderi cu întreg corpul și mintea – o atmosferă caldă, rafinată și primitoare.


Cinci parfumuri pentru textile marca Sabon 

La SABON, îngrijirea corpului și îngrijirea locuinței sunt aspecte ale aceleiași experiențe holistice, iar cu colecție de parfumuri pentru textile e atât de simplu să oferi casei tale atenție și iubire marca SABON. Fiecare dintre aceste arome inspirate de natura a fost creată păstrând standardele de înalta calitate ale aromelor destinate produselor SABON de îngrijire corporală pe care le știi deja.

Sunt parfumuri rafinate, care împrospătează țesăturile și aerul din locuință într-un mod subtil, elegant și atât de plăcut.

Parfumurile pentru țesături sunt concepute pentru a completa perfect celelalte game de produse SABON destinate locuinței, cum ar fi difuzoarele de aromă și minunatele lumânări parfumate, și pot fi aplicate pe haine, lenjerii de pat, perdele, cuverturi, mobilier textil etc.

Colecția Sabon parfurmuri textile conține cinci parfumuri captivante, disponibile fiecare in doua dimensiuni – 300 ml si 100 ml - prezentate în ambalaje de sticla premium – eleganța cu care Sabon ne-a obișnuit de atâta vreme: 


1. Aromele IASOMIE & YLANG YLANG Proaspăt și Floral

Inspirat de iasomie, aroma Sabon deja cunoscută, și îmbogățit cu note de vârf fructate, de citrice, și parfum cald de mosc, e o combinație elegantă de arome ce induc relaxare si calm.

2. IN & BUJOR ALB Proaspăt și Delicat

Notele citrice și aroma bogată de trandafiri, bujori și iris, îngemănate armonios într-un parfum ce evocă delicatețea absolută și eleganța pură.

3. WHITE TEA & BERGAMOTA Proaspăt și Acidulat

Inspirat de aroma White Tea - o adiere fină și delicată de bergamotă, ceai alb și note de trandafiri, pentru o senzație de prospețime și revitalizare.


4. LAVANDA & SALVIE Proaspăt și Pur

Sursă de inspirație e aroma Sabon emblematică – Paciulie Lavandă Vanilie; notele de vârf de lavandină înflorită, o inimă verde de salvie și notele de bază profunde, de paciuli, te fac să simți că pătrunzi într-un câmp de flori provensal.

5. GENTLEMAN Proaspat și Masculin

Același parfum pentru textile Gentleman, îmbogățit cu note de bergamotă și paciuli seducător, pentru o o aromă masculină incitantă și fresh.

 

Casa ta ce miros are?


Produsele Sabon sunt disponibile pe sabon.ro sau fizic în locațiile prezentate pe site. Abonați-vă la newsletter pentru a nu pierde promoțiile și noile lansări ale brandului. 


                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!