"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 3 februarie 2021

Outfit portocaliu pentru o vizită la Castelul Corvinilor


Sâmbăta trecută a fost una dintre cele mai călduroase zile ale acestui ianuarie, așa că am decis să ieșim într-o plimbare scurtă la Hunedoara, la Castelul Corvinilor.

De la Timișoara facem cam 2 ore până acolo și am apreciat că este un timp decent pe care cei doi copii ai noștri ar putea să îl petreacă în mașină fără să își piardă răbdarea. Așa a și fost, iar odată ajunși la castel, ne-a întâmpinat un soare călduț de primăvară și destul de multe familii venite să viziteze același obiectiv turistic, dar păstrând pe cât posibil regulile de distanțare fizică.


Castelul nu a fost pe placul fetiței, l-a apreciat ca fiind cam vechi și ruginit (redau cuvintele ei), iar expoziția de artă contemporană găzduită într-una din sălile castelului chiar a speriat-o puțin (mai ales seria de bazoreliefuri de pe culoarul de intrare).


Adevărul e că energia din interiorul castelului, pentru cei mai receptivi, este una de vibrație joasă. Cel puțin eu așa am resimțit-o de fiecare dată când am vizitat acest obiectiv turistic. Nu m-am mirat ca și copilul meu să manifeste aceleași trăiri, motiv pentru care nu am forțat-o să petrecem mai mult timp în interior decât a dorit ea.



Trecând peste acest aspect, castelul este minunat și foarte bine conservat, precum probabil îl știți deja.


Noi am coborât pe platoul din fața lui, am mâncat clătite cu ciocolată de la un stand din curte, am cumpărat magneți și alte mărunțișuri și am făcut poze. Admirat dinafară, castelul a impresionat-o mai mult pe domnișoara mea în vârstă de 4 ani, decât dinăuntru.


Eu am purtat fusta mea oranj cu peștișori aurii pe care o știți deja de ceva timp și puloverul în aceeași nuanță saturată, de la LC Waikiki. Cizmele peste genunchi cu toc jos perfecte pentru primbări în aer liber, au completat perfect look-ul.


                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


 

 

3 comentarii:

  1. Foarte frumoasa ținuta ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. iooooi!

    castelul e mult mai impozant din exterior, sunt de aceeasi parere.

    cred ca te-au admirat hunedorenii in acest look :)).

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!