"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 9 februarie 2021

Valentine's Day în timpul pandemiei. Idei de cadouri parfumate

Valentine's Day este cea mai populară sărbătoare de import și este percepută ca o rivală redutabilă a Dragobetelui - obicei 100% autentic, cu rădăcini adânci în cultura tradițională românească. Eu sunt de părere că avem un spațiu de manifestare suficient de amplu astfel încât cele două sărbători să poată coexista în armonie deplină și să poată fi sărbătorite împreuna sau la alegere.

Până la urmă, autentic sau nu, Valentin's Day este o sărbătoare care încă celebrează iubirea romantică, expresie considerată adesea perimată în vremurile moderne pe care le trăim. Iar dacă e vorba despre iubire, orice eveniment ar trebui conservat, celebrat și promovat. 


cadouri-valentines-day

Ce fac îndrăgostiții de Valentin's Day? În primul rând petrec timp împreună, iar timpul este cel mai de preț lucru pe care i-l poți dărui unui om. Relațiile de lungă durată, complexe și împlinite se construiesc doar dacă partenerii sunt dispuși să dăruiască timp

De Valentine's Day, pe 14 februarie e timpul să fii lângă ea, să-i demonstrezi că pe lista ta de priorități ea este numărul 1. Dacă ai bifat asta, cheia unei relații fericite și liniștite, fără pusee de incertitudine, e aproape în mâinile tale! Zic aproape, pentru că atunci când vine vorba despre femei, calea spre liniște și comoditate, nu e niciodată ușoară și nici scurtă. 

Ți-ai făcut timp, dar vezi ce faci cu el. Surprinde-o folosindu-l înțelept, aș zice eu. 
În actualul context pandemic, opțiunile s-au micșorat considerabil. O cină la un restaurant de lux sau un film bun împreună la cinema, nu mai sunt opțiuni prea sigure. Dar cooking show-urile tv din ultimii au reușit să revoluționeze universul interior al bărbaților și-au reușit să facă ceva ce nicio femeie nu a reușit până acum, și anume să scoată la iveala acel mic bucătar creativ din fiecare bărbat. Așa că poate ideea unei cine pregătite chiar de tine în confortul și intimitatea propriei voastre case ar fi o idee foarte bună! Ce zici?! 😉
Am exagerat? Ok, atunci poți comanda oricând ceva delicios, iar Pinterest îți sta la dispoziție cu idei creative de aranjare a mesei. 

Clișeele specifice Valentine's Day cu petale de trandafiri prin casă, inimioare de pluș și ciocolată eu zic că sunt prea mult. Dar un buchet de flori și un parfum nou sunt obligatorii. 
Cu florile nu e mare bătaie de cap. La florărie nu trebuie decât să numești florile ei preferate și vei primi în schimb un aranjament superb, care o va impresiona cu siguranță. 
În ceea ce privește parfumurile, aș putea să îți fac eu două propuneri, din care va trebui să alegi rapid și să plasezi comanda. Valentine's Day e peste 5 zile. Eh, hai, nu te speria, de la Notino coletul vine repede, te asigur eu.

Dolce & Gabbana - The One - pentru că ea e unică 


Pe Notino găsești mai multe variante de cadouri de Valentine's Day pentru ea, eu am selectat însă două parfumuri dintre care sigur cel puțin unul i se va potrivi și ei. 

parfum The One


The One de la Dolce & Gabbana e pe "lux și opulență" pentru că vine ambalat într-un cutie luxuriantă aurie, simplă, dar extrem de elegantă și de efect . Obiectivul "femeie impresionată peste măsură" va fi îndeplinit garantat. 

Parfumul face parte din categoria oriental-floral și are o persistentă îndelungată, de dimineața până seara pe pielea mea. Am mai spus eu aici că este unul dintre preferate, am perioade în care îmi spun ca e cel mai cel, apoi mai trăiesc idile și cu alte parfumuri și mă mai îndepărtez puțin de el. Dar mă întorc mereu cu aceeași pasiune pentru deschiderea sa surprinzătoare de piersică, fructe de litch, mandarină și bergamot. 
Combinația notelor de vârf e de ajuns ca să mă facă să îmi reamintesc de ce m-am îndrăgostit atât de tare încă de la prima întâlnire. Jocul seducției continuă cu crin, prune, lăcrămioare și iasomie. 
Nu te-am convins? Pe pielea ei rămâne amprentată o combinație care îți va rămâne pentru totdeauna în memoria ta olfactivă: vanilie, vetiver, mosc și ambră. Trebuie încercat, e unic! 


Hugo Boss - Boss Ma Vie - pentru că e senzuală și delicată în aceeași măsură 


Parfumurile sunt minunate idei de cadouri pentru îndrăgostiți, așa că a doua mea propunere vine din aceeași categorie, după cum am promis mai sus, dar pentru un buget mai mic - Hugo Boss Boss Ma Vie. Deși mai avantajos ca preț, vorbim tot despre o apă de parfum, cu persistentă deosebită și o combinație foarte plăcută de note. 

parfum Valentines Day Boss Ma vie


Boss Ma Vie e despre delicatețe, eleganță și frumusețe. E un parfum de zi perfect pentru a fi purtat în orice context cotidian. 
E un parfum floral, se deschide în mod efervescent cu o nota unică întocmai ca femeia căreia vrei să i-l oferi - floare de cactus! Se continuă amețitor cu trandafir, iasomie și frezie? Tot nu te-am convins? La bază are doar tonuri lemnoase și cedru. Pe cuvânt ca e unic și rezistă pe piele ore în șir. 
Am specificat și faptul că e prietenos cu bugetul?

Orice variantă ai alege însă, eu mai vreau să adaug doar că la Notino există și serviciul de împachetare cadouri, am scris despre el nu demult, prin intermediul căruia alegerea ta va fi livrată într-o cutie luxuriantă cu elemente grafice aurii și legată cu panglică de satin. Vezi poze reale câteva articole mai jos. 
Ah, și să nu uiți să îi spui sau, de ce nu, să îi scrii cât de mult o iubești! 

Te asigur că asta poate fi una dintre cele mai frumoase modalitățile de a petrece Ziua Îndrăgostiților. Cu siguranță și ea a studiat cu mare atenție oferta de cadouri de Valentine's day pentru el și te va surprinde într-un mod foarte plăcut, așa cum fac femeile de fiecare dată. 



                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

   ***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!




                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


20 de comentarii:

  1. Si eu ma gandeam ce cadou sa-i fac, dar tot la un parfum am ajuns 😂,sunt ca si pantofii, niciodata nu ai prea multi. Imi place The One, era acum ceva timp si cel cu trandafiri, asa de rau imi pare ca nu se mai produce 😕

    RăspundețiȘtergere
  2. This looks very nice for the packaging but would like to try.

    New post
    https://www.melodyjacob.com/2021/02/staying-warm-in-this-loose-knit.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim pentru idei și sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hugo Boss - Boss ma Vie este genial! 💖

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesanta sticluta ultimului parfum. Nepricepandu-ma la note florale, mi-e greu sa ma pronunt cu privire la miros... dar cu siguranta alegerile tale sunt inspirate, cel putin dpdv vizual!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoase sunt parfumelele. Arata tare catchy sticlutele, sigur miros tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Parfumurile sunt un cadou la îndemână, doar ca mi se pare mult mai ușor sa le oferi unui bărbat. La o femeie, e greu sa o nimeresti

    RăspundețiȘtergere
  8. A primit parfum de ziua lui, a primit de craciun, de ziua indragostitilor sar parfumul. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce frumoase sunt toate! Cu siguranță miros minunat și, clar, mi-ar plăcea asa un cadou.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt mare iubitoare de parfumuri, e cel mai fain cadou :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place din cand in cand sa mai gasesc o aroma noua de parfum... Si eu am luat cadou parfum pentru iubitul meu acum!

    RăspundețiȘtergere
  12. O selectie foarte faina. Hugo boss e preferatul meu!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu un cadou parfumat, poti face Ziua Indragostitilor mult mai speciala.

    RăspundețiȘtergere
  14. Frumos ai scris 😍😍😍💌‼️‼️ și mulțumim pt idei dar si informația ca Notino ne va împacheta frumușel cadourile 🎁

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu m-am orienta pentru Ziua Indragostitilor catre un parfum. Sper ca lui sa-i placa ce am ales.

    RăspundețiȘtergere
  16. Parfumurile sunt cele mai potrivite cadouri pentru jumătatea noastră.
    Eu am ales de pe Notino cadaul pentru iubitul meu soț.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu i am făcut soțului cadou o poza cu noi imprimata pe o bucata de lemn în forma de inimioara.

    RăspundețiȘtergere
  18. The one îmi place și mie și l-am luat și in varianta masculină! Suuperb

    RăspundețiȘtergere
  19. Un parfum este mereu apreciat ca si cadou. Cu atat mai mult cu cat este oferit de ziua iubirii!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!