"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 7 august 2019

Tesori d'Oriente Matcha Green Tea - impresii parfum și gel de duș

Tesori d'Oriente a devenit de-a lungul timpului un brand de suflet pentru mine, și asta deoarece aromele sale bogate, luxuriante mă acompaniază de ani de zile în băile lungi, relaxante, cu spumă bogată și muzică ambientală.

Pentru răsfățul de acasă prefer crema de  baie dintre toate variantele puse la dispoziție , dar aleg întotdeauna gelul de duș pentru deplasările din weekend sau vacanță, datorită flaconului prevăzut cu mâner pentru o atașare facilă în duș. 
Parfumurile binecunoscute, în recipiente metalice sunt ideale pentru a prelungi aroma bogată a cremei de baie sau a gelului de duș care rămâne negreșit pe piele după fiecare spălare. 
Mai am în rutină și o serie de creme de corp în borcane metalice, bogat parfumate și ele, dar și intens hidratante. Le folosesc de obicei în sezonul rece când pielea mea strigă după extrahidratare și emoliere. 


Una dintre lansările recente ale brandului este Tesori d'Oriente Matcha Green Tea, iar sezonul cald este momentul ideal pentru a vă vorbi despre această nouă gamă, dat fiind faptul că personal, Matcha Green Tea alături de Ayurveda mi se par ideale pentru a fi folosite vara, fie că este vorba despre dușurile scurte de acasă, fie că sunt alese pentru bagajul de vacanță. 


Ambele game au în compoziție arome fresh, citrate, însă Matcha Green Tea are și o notă de eleganță subtilă pe care o recunosc prea bine și care aparține moscului din compoziție și care rămâne ca o amprentă personală pe piele, mult timp după ce jocul notelor citrate se stinge și efectul de prospețime și revigorare dispare. 
O gamă care te binedispune și te revigorează instant, oferindu-ți în același timp și o stare de relaxare fizică și mentală, fiind perfect potrivită atât pentru dușurile scurte de dimineață, cât și pentru băile prelungite de seară, atât de necesare după o zi lungă de vacanță. 

Matcha Green Tea este folosit din cele mai vechi timpuri în ritualurile de frumusețe orientale datorită excepționalelor sale proprietăți antoxidante, antiaging și detoxifiante, dar și datorită aromei revigorante care trezește și încântă simțurile. Încă o gamă Tesori d'Oriente care poate recrea cu succes o perfectă atmosferă de spa la tine acasă. 

Din păcate nu am văzut în magazine și varianta crema de baie pentru această gamă, ceea ce mă determină să cred că este produsă doar în variantă de gel de duș și parfum, suficient însă pentru a ne bucura de o combinație foarte reușită de note citrate, ceai verde Match, condimente și accente de mosc. 

Le puteți găsi pe rafturile unor supermarketuri (Carrefour-ul este cel mai accesibil pentru mine), dar și online pe diferite site (google vă poate îndruma cu ușurintă). Eu le recomand cu drag, ca de fiecare dată. 


Puteți citi impresiile mele și despre gama Tesori d'Oriente Ayurveda și gama  Tesori d'Oriente Japanese Rituals



Cine este cu mine în fan clubul Tesori d'Oriente?




Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Sigur ti-ar placea, se mentine bine mirosul. Bine, parfumul e printre primele ingrediente :D

      Ștergere
  2. sigur miroos divin😍🤗inca nu le. ma incercat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, sunt foarte faine! Sunt la raft deja, le-am vazut in Carrefour!

      Ștergere
  3. Bine ai revenit draga mea! Sa fiti sănătoși si fericiti! Multumim pentru articol! Imi plac foarte mult aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim din suflet, draga mea! Doamne ajuta! La fel iti doresc si eu tie si familiei tale!

      Ma bucur ca iti place si tie Tesori :D

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!