"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 13 august 2019

Ediție specială Bioderma Sensibio H2O la 850 ml cu reverse pump

Bioderma Sensibio H2O este cea mai cunoscută apă micelară din lume (un flacon este vândut la nivel modial la fiecare două secunde), fiind perfect compatibilă cu pielea și îndepărtând atât machiajul dorit (produsele de makeup aplicate pe ten), cât și pe cel nedorit - noxe, impurități și poluare.

Bioderma Sensibio H2O îndepărtează:
  • 99% din produsele de machiaj, 
  • 98% din particulele fine de la suprafața și din profunzimea pielii,
  • 78% din metalele grele cauzate de poluarea urbană.  


Bioderma Sensibio H2O este disponibilă în farmacii în format de 100 ml, 250 ml și 500 ml. 
Vara aceasta, în ediție limitată, putem găsi apa micelară la 850 ml cu reverse pump, adică acel sistem de dozare care se realizează printr-o simplă presare a dischetei pe dopul aplicator. 

Bioderma Sensibio H2O este o soluție simplă de demachiere completă a tenului, are ph-ul ideal pentru un produs de curățare a pielii - 5.5, fiind lipsit de parfum, alcool sau alți iritanți. 
Îndepărtează de pe piele întreaga gamă de machiaj (ten, ochi și buze), dar și transpirația și sebumul, sau praful și particulele poluante din aer, responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii. 

În procesul de producere, Bioderma Sensibio H2O trece prin 9 etape de purificare pentru a fi eliminate toate toxinele, fiind astfel potrivită și pentru pielea fragilă din zona ochilor, și prezentând o toleranță excelentă pentru tenul sensibil, reactiv, reducând reacțiile și respectând bariera naturală a pielii.

Este preferata mea, atunci când vine vorba despre ape micelare, dintre toate brandurile încercate până în prezent (și au fost destul de multe), dar și dintre variantele produse de Bioderma, așadar o recomand cu încredere, inclusiv pentru pielea sensibilă, după cum îndeamnă și producătorul. 
Sticla este reutilizabilă!!!O puteți găsi în farmacii! 
  Care apă micelară este preferata voastră?

Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


4 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!