"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 22 mai 2019

Tesori d'Oriente Ayurveda - impresii

Vă spuneam vineri pe contul meu de instagram că, dacă atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului aleg întotdeauna produse foarte bine formulate, mă uit cu atenție pe lista de ingrediente și încerc pe cât posibilul să aleg variante lipsite de parfum, atunci când vine vorba despre produse destinate corpului: geluri de duș, creme de baie, spumante sau săruri de baie, precum și loțiuni și creme de corp, principalul criteriu după care le aleg îl reprezintă aroma
Din fericire nu am niciun fel de probleme cu pielea, nu manifest niciun fel de sensibilitate în contact cu produsele cosmetice pe care le folosesc în mod curent, astfel încât mă pot bucura  ori de câte ori am timp, de adevărate momente de spa improvizate în propria mea baie

De mulți ani vă povestesc că preferatele mele atunci când vine vorba despre cremele/gelurile de duș rămân produsele Tesori d`Oriente, care nu îmi lipsesc niciodată din baie. Am testat și cremele de corp, gelurile de duș, creme de baie și parfumurile de corp, însă cel mai des cumpăr cremele de duș pentru că mi se par absolut minunate, sunt preferatele mele și nu mi se par cu nimic diferite calitativ față de produsele high-end din aceeași categorie, dar total altceva din punct de vedere al prețului. 


Tesori d'Oriente Ayurveda este o gamă ușor diferită de produsele anterioare cu care acest brand m-a obișnuit până în prezent. Am spus mereu despre creme de baie, indiferent de gamele pe care le-am încercat, că au în comun acele note grele, dulci, luxuriante pe care nu le-am regăsit într-o asemenea concentrație și rafinament în niciun alt produs de baie încercat de mine. Gama Ayurveda este distinctă, mai cuminte, mai lejeră, cu note mai proaspete, citrate, ușor marine chiar. 

Gelul de duș chiar l-am dus cu mine în Mallorca anul trecut și l-am folosit pe tot parcursul celor două săptămâni de vacanță, motiv pentru care de acum încolo, mereu voi asocia parfumul Tesori d'Oriente Ayurveda cu marea, cu soarele și cu atmosfera spaniolă de pe insulă. 
Gelurile de duș vin în format mai mic decât cremele de baie, de 250 ml și sunt prevăzute cu acest mâner extrem de util, care permite agățarea sa în cabina de duș a oricărei locații pe unde te poartă drumurile tale. 

Totuși pentru acasă nu aș alege gelurile, ci cremele de baie pentru consistența și experiența extrem de plăcută pe care o conferă pielii. Sunt cremoase, hidratante, foarte puternic parfumate, astfel încât întreaga baie se învăluie în arome opulente, bogate, iar după baie pielea poartă timp îndelungat amprenta unui ritual relaxant și puternic parfumat. 

Totuși, deși posedă aceeași consistență ca și celelalte creme de baie Tesori, varianta Ayurveda este una mult mai cuminte, după cum spuneam și mai sus, mai potolită în exaltări senzuale, mult mai potrivită femeii tinere, în descoperire de sine. 
Recunosc că după denumire - Ayurveda - aveam alte așteptări, iar notele citrate, fresh care m-au izbit la primul contact, m-au derutat și m-au pus în dificultate. Deși iubesc melanjele de bergamotă, lămâie și flori de portocal și mereu alerg după geluri de duș din această categorie, atunci când vine vorba despre Tesori d'Oriente caut altceva, acele arome bogate, grele și dulci cu care mi-am răsfățat simțurile ani de zile. 

Rămân în continuare fidelă variantei White Musk, dar mă bucur nespus și de Japanese Ritual despre care am scris un articol pasional aici
Recomand Tesori d Oriente Ayurveda persoanelor cărora le plac aromele fresh, citrate, dar complexe și intrigante (pentru indiferent de gama lansată, Tesori d'Oriente, își păstrează caracterul complex), fiind perfect potrivit în acest sezon de primăvară-vară.

Piramida parfumului Tesori d'Oriente Ayurveda:
note de vârf: portocală, lămâie și bergamotă
note de mijloc: piper, stânjenel, ylang-ylang, și voletă
note de bază: ambră, cedru, paciuli, balsam de Peru și vetiver. 


Cam acestea sunt impresiile mele despre gama Ayurveda. Voi ați încercat-o? Cum o apreciați?




Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


3 comentarii:

  1. Very impressive post. I love it :)


    Please check out my latest post, too? I'd love to hear something from you! :)
    www.cielofernando.com
    FACEBOOK | INSTAGRAM

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes22 mai 2019 la 21:45

    Mulțumesc pentru recomandare,

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!