"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 9 august 2015

Ce se află în geanta mea?

Hello!

                M-am gândit să preiau și eu această ideea pe care am văzut-o pe mai multe bloguri și canale youtube, și să vă prezint conținutul de bază al genții mele. În general la serviciu port genți de dimensiuni mai mari pentru că, în funcție de sezon, pe lângă lucrurile pe care le veți vedea mai jos, mai adaug ori o sticlă de 0,5 l de apă, ori o umbrelă și neapărat pachetul cu mâncare și fructe. 
În prezent am două genți pe care le rotesc, este vorba despre cea aurie, pe care o puteți vedea în această postare și geanta din imagini, care este primită luna trecută din acest magazin online
Este o un model clasic, o geanta medie spre mare ca dimensiune, lucrată bine și aparent destul de rezistentă. Am ales-o în primul rând datorită culorii - acest bej foarte deschis, minunat pentru acest sezon.







                Pe site se găsește în două variante de culori - negru și apricot (cea din imaginile mele), iar costul total în aflați doar după ce adăugați produsul în coș și mergeți spre check-out. Ajunge undeva sub 80 de lei, din calculele mele. Sunt mulțumită de ea. Este prevăzută și cu acel portmoneu de mici dimensiuni care se vede în pozele de pe site, însă eu l-am îndepărtat. O puteți găsi aici


Trecând la conținut, în primul rând am tot timpul în geantă un portfard generos - o achiziție Avon, foarte chic, îmi place tare, tare mult, și un portofel Giordani:


Pentru că e foarte cald, am întotdeauna cu mine o pereche de ochelari de soare și un evantai pentru mijloacele de transport în comun. Frumusețea aceasta roșie mi-a fost dăruită de soacra mea. Nu-i așa că e superb?



Nelipsite din gențile mele sunt cărțile. În prezent citesc o carte despre inteligența emoțională, sunt foarte pasionată de acest subiect și dețin mai multe cărți de acest tip. 


De asemenea, tot pentru că e vară port cu mine cu cremă de față cu factor de protecție pe care o mai aplic din când în când pe anumite zone. Un parfum în variantă travell size - în prezent e Clinique Aromatic in white - un parfum atipic mie, te scoate clar din anonimat. 



Telefonul meu HTC și o agendă foarte drăguță, cumpărată de la Jumbo, unde îmi notez tot felul de prostioare. În prezent nu am și un pix în geantă cu care să fac acest lucru... :) 
Pe lângă cele expuse aici, mai am cheile de la casa și birou și abonamentul pentru mijloacele de transport în comun pe care îl țin în buzunarul lateral al genții.


Destul de banal conținutul, nu-i asa?


Voi cam ce cărați în geantă zi de zi?



                            VintageLook


11 comentarii:

  1. Eu mai tin si o crema de maini in loc de cea de fata,servetele umede si uscate,un gel antibacterian,plasturi,o punga de plastic.Agenda si carti nu ai sa vezi la mine.De ce sa mai port o agenda cand pot nota si pe telefon,deasemenea pot si citi pe el?Evantai,apa,ochelari de soare asta da.Cand este rece pun obligatoriu si o esarfa,sa fie si evident o umbrela mica.Ce mai !Plec in excursie cand ies cu geanta..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumușică e gentuța!
    Cam asta am și eu în gențile mai mari, dar eu eram curioasă să aflu și conținutul portfardului! :D
    Agenda din Jumbo e tare frumoasă, am remarcat-o și eu, dar m-am abținut pentru că am o grămadă acasă și folosesc doar vreo 3 din ele.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam asa arata si continutul gentii mele :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. mie-mi place mereu sa-mi bag nasul in gentile altora :)).

    eu zic ca duci un numar decent dupa tine. eu intr-o vreme imi caram jumate de casa, dar am lasat-o mai moale :)).

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga dar turul portfardului cand ni-l faci?

    (ps am citit si eu cartea ta)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place geanta, iar continutul e practic, similar cu ce port si eu de regula in geanta. :) Te pup!

    the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. Aw, I love that you carry books with you! Emotional Intelligence - Sounds like a pretty interesting book that I don't mind reading myself. The bag looks pretty chic, Simona. Thanks for sharing =D xx

    Shanaz | Fashionista NOW

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu... cat mai putine, la gentile mici medii ma ghidez dupa dimensiunile aparatului foto.
    Am strans cateva carti pe acelasi subiect dar nu am reusit sa citesc macar una.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumușica geanta!
    Eu, indiferent de mărimea genții, am mereu câteva jucărioare pentru detensionarea anumitor momente( am doi copii ) , un ruj, eventual un parfum, apa, șervețele umede si uscate, telefonul si cheile. 😀
    PS Când fiica mea avea parul mai lung decât il are acum, avem mereu in geanta fel de fel de clame, clestisori Pt par , bentițe etc😀

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu cari prea multe. In geanta mea bej de dimensiuni asemanatoare car orice in afara de caramizi. Am dus si painea, si umbrela, si o parte din cumparaturi cand nu incap in plasa. Specific este faptul ca nu gasesc niciodata nimic. Functioneaza pe principiul unei gauri negre. Imi place cum arata materialul gentii tale, are o textura interesanta. Si da, bejul este de baza vara.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai intrebat pe Fb asa: "Ati vazut postarea aceasta?"
    Mi-a fost rusine in clipa aceea, stiam ca am vazut postarea si n-am lasat feedback! Mi-am zis: ce fel de prietena sunt eu? Go, go!!! :)

    E draguta geanta, genul purtabil, practic! Imi place si pe negru! N-am putut sa nu asociez pretul ei cu un numar norocos! :)
    Simo e chiar rezonabil continutul gentii tale! Eu am un "portfard" numai cu medicamente! Daca te doare ceva, orice, sunt mari sanse sa am eu un medicament potrivit pentru asta! :D Apoi, nr de pixuri din geanta bate spre impresionant! :))
    Imi place mult rochita pe care o porti, are un aer retro in croiala si in print! Iti vine grozav!

    Pupici multi, prietena draga!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!