"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 15 aprilie 2012

Timisoara in imagini...

Potrivit unei carti, se pare ca atentia mea este defocalizata, orientata spre interior si trecut. Astfel ieri am facut un mic experiment si mi-am focalizat atentia spre exterior si prezent. Au iesit aceste poze minunate:



14 aprilie 2012

Afara era foarte innorat, insa cu atat mai mult imi place acest cadru usor diluat, ca si cand pozele au fost trecut printr-un filtru al visului mai intai... 

Datorita eterogenitatii elementelor naturale, pentru mine, aici, in Timisoara, malul Begai este locul ideal pentru incarcare energetica, pentru regasirea pacii si a linistii interioare. 

Eu am trei metode prin care imi refac rezervele de energie, voi cum procedati sa va revitalizati, sa va reechilibrati ?

Sper ca ati avut o spatamana minunata, va imbratisez si va transmit toate gandurile mele bune! :)

29 de comentarii:

  1. pozele sunt minunate si iti multumesc ca le impartasesti cu noi. Eu rareori sunt nelinistita si atunci tac si imbratisez cateii, parintii, iubitul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos, Simona, ma bucur ca ai impartasit si tu cu noi metoda ta... :)

      Te pup si te imbratisez si eu! :

      Ștergere
  2. Si eu am pozat azi tot ce-am prins, stropi de ploaie, flori, pomi infloriti, copaci si iarba dar tot inorat a fost. Recunosc ca imi plac mult mai mult pozele facute cand e soare.
    Ador pozele cu flri, ultima e preferata mea.
    Ma bucur ca ti-ai refacut resursele de energie in modul asta, eu cand am nevoie de asta ies la o plimbare in natura sau in parc si dorm mult.
    Happy easter sweetie! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Poate ne arati si tu cateva poze :) Mie imi plac si fotografiile facute de neprofesionisti ca noi, imi place sa vad viziune fiecaruia... :)

      Deci si tu te reculegi in mijlocul naturii :) Eu dorm mult cand sunt suparata, am descoperit ca este cea mai buna metoda. :P

      Multumesc frumos! Sarbatori fericite, si tie!

      Ștergere
  4. Intodeauna mi-am dorit sa merg in Timisoara . Multumesc ca cu cateva imagini mai adus mai aproape. Timisoara seamana extrem de mult cu Bucurestiul.
    Sper ca plimbarea in parc a fost buna >:D<
    P.S. Ador poza cu panselute :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ai ocazia sa ajungi pe aici. Eu nu prea cunosc Bucurestiul ca sa le pot compara, insa sunt destul de multe locuri frumoase aici care merita a fi vizitate.
      Multumesc pentru aprecieri! :)

      Ștergere
  5. Eeeei. Cine a iesit la plimbare sa admire natura si sa se energizeze? :)
    Ti-am trimis un mail frumos.
    Sper.

    Si la mine plimbarea este una din modurile de reculegere. Prin parcuri sau pe malul Begai.
    Mai este apoi baia in vana. de fapt asta e pe primul loc :) Acolo plang acolo meditez, fac planuri, ma razgandesc, ma cert... :)
    Apoi calaria.
    Si mersul pe role.
    Si masajul.
    :)

    Sper sa apuc sa public si eu poze frumoase facute de noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu, eu am iesit, si mi-a prins tare bine, nu inteleg de ce oamenilor nu le place sa fie singuri, eu am mereu nevoie de mine sa ma ascult, sa sa-mi refac depozitele de energie...
      Iti multumesc frumos pentru mail, este superb, voi sunteti superbi...

      Am mai citit la tine si stiam ca baia este momentul tau intim, de reculegere si meditatie, eu nu am mai incercat demult, nu prea am intimitate unde locuiesc in prezent si nu am mai acordat baii importanta aceasta, insa imi amintesc ca faceam si eu planuri si promisuni in cada plina de spuma si sare aromata... Mi-e dor... :)

      Si calarie unde fac? Asta nu stiam despre tine...

      Cat despre masaj, pai mi-as dori, stii ca mi-as dori, dar nu am reusit sa ma mobilizez in acest sens... :(

      Pupici!

      Ștergere
    2. Calarie la manej la iesire din Timisoara, paralel cu Hotel 2000.

      Ștergere
  6. minunate...eu ma plimb pe malul marii sau daca reusesc merg la casa de la tara...numai acolo reusesc sa ma destind complet !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, Coco, tu ai mareeaa, pe mine atunci cand briza marii imi mangaie corpul, cand narile mi se umplu de aerul sarat si cand urechile asculta muzica valurilor, ei bine, atunci stiu ca nimic nu-mi mai poate face rau, ma rup de tot, este momentul meu de relaxare suprema, mi-e dor de marea noastra de mor...nu mai vreau anul acesta nicio alta mare din stiu eu ce tara, mi-e dor de mine si de marea mea...trebuie sa ii fac o vizita! :)

      Te pup!

      Ștergere
  7. N-am mai fost in tm de o groaza de timp, cred ca din 2004! :))


    Sarbatori fericite!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nu s-au schimbat prea multe lucruri aici, cel putin mie mi se pare ca orasul acesta sta pe loc, e la fel ca in prima zi cand l-am vazut, cu foarte mici exceptii...
      Daca o sa revii, te astept la un suc pe malul Begai... :)
      Pupici!

      Ștergere
  8. Heh, ce frumos! Chiar vorbeam cu cineva zilele trecute si am concluzionat ca acolo e alta tara, lumea e mult mai civilizata, in fine... Eu cand vreau sa ma incarc, merg al tara, destuld e aproape de Bucuresti, dar suficient de departe incat sa uit de zgomotul orasului. Pozele tale mi-au facut dor de duca :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos, eu nu mai am "tara" din pacate, asa ca trebuie sa ma multumesc cu orasul, insa acasa, la mine la Herculane este minunat, de acolo pot sa-mi extrag energie cat pentru o luna intreaga...
      Te pup, multumesc pentru comentariu!

      Ștergere
  9. Cristos a inviat!
    Este prima data cand indraznesc sa las cateva randuri aici, in universul unei ,,domnite boeme,,...desi, recunosc ca ,,ti-am calcat,, de cateva ori taramul.Te-am descoperit prin mesajele lasate pe blogul Sakurei, iertata sa-mi fie indrazneala, dar trebuie sa raspund intrebarii lansate...chiar daca privind spre mine am realizat cat de mult ma evit, cat de mult ma uit, si totusi...o doza de energie vine si dinspre voi, oameni anonimi pentru existenta mea, dar care prin simtirile, trairile impartasite faceti un lucru minunat....insuflati energie si dati, fie si pentru cateva momente, un alt sens cuvintelor destindere, energizare, reechilibrare....
    Daca nu deranjez revin si altadata.
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat!
      Ma bucur ca ti-ai facut curaj si pentru cateva randuri, iti multumesc pentru vizita, stiu ca mai sunt persoane care ma citesc, insa nu se exprima comentand, nu asta este important, sper doar sa gasesasca aici macar din cand in cand, ceea ce au nevoie... :)

      Legat de faptul ca uneori "te uiti pe tine insati", precum spuneai tu, voiam sa spun ca am observat lucrul acesta la mai multe persoane, asa cum spuneam si Sakurei mai sus, evitam tot mai mult sa ramane singuri, ne evitam asa cum spui si tu, mi se pare ca prea mult cautam acceptarea celor din jur si uitam ca mai intai trebuie sa ne acceptam noi pe noi insine, sa ne iubim si apoi suntem pregatiti pentru altii...mie imi place uneori sa fiu doar eu cu mine insami si recomand tuturor cate o pauza de restul lumii... :)

      Oricum ceea ce ai spus tu mi se pare minunat, faptul ca reusesti sa iei ce este bun de aici, este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am citit aici in blogosfera, stiu ca foarte multe fete pun in postarile lor, asa cum fac si eu cateodata, tot ce e mai bun din sufletul lor. Mi se intampla uneori sa ma asez suferinda aici in fata unei postari si totusi sa ofer sper transmitere, doar energia mea pozitiva si gandurile cele mai neintinate de frustrarile si emotiile negative cu care ma confrunt in momentul respectiv...mie mi se schimba starea automat, iar daca mesajul ajunge la fel si la receptor, insemana ca mi-a iesit... :)

      Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si sper sa mai revii, domnitei boeme i-ar placea foarte mult! :)

      Ștergere
  10. Traiesti intr-un oras minunat!

    Cat despre ce ai spus la inceput,nu stiu daca e acelasi lucru,insa eu mi-am dat seama ca traiesc in trecut si nu ma regasesc in prezent si nici nu reusesc sa imi definesc personalitatea,astept din moment in moment parca sa se schimbe ceva,e ciudat!

    Hristos a inviat,draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orasul acesta are si partile lui bune, dar si unele mai putin bune...

      Nu stiu ce sa spun despre asteptarile tale cu privire la prezent si viitor, e posibil chiar sa ti se intample ceva, stiu doar ca o atitudine indreptata spre trecut nu este una sanatoasa, asta pentru ca si eu procedez asa de cele mai multe ori...iti doresc sa ti se intample ceva atat de frumos incat sa radiezi numai fericire... :)

      Adevarat a inviat! Pupici! :)

      Ștergere
  11. Hristos a Inviat!

    Frumoase imaginile,imi inspira liniste si pierdere printre ganduri...
    Si eu obisnuiesc sa suprind diverse aspecte ale naturii,ale orasului sau ale vietii in general.

    Prima si cea mai eficienta metoda a mea este plimbarea,mai ale sdaca locul respectiv este plin de copaci si oameni frumosi la interior,caci sunt locuri care pot gazdui persoane nepotrivite si acelea imi fac mai mult rau decat bine.
    O alta metoda de reincarcare a bateriilor este muzica.
    Iar alta ar fi cititul iar aici intra orice:reviste,ziare,carti,postari interesante s.a.m.d.

    Cu ocazia acestui Paste,iti doresc ca Dumnezeu sa aduca echilibrul si pacea in sufletul tau si sa ai mai multe motive de a fi zambitoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat!

      Imi plac metodele tale de relaxare, am uitat si eu partea cu cititul, este una dintre cele mai bune metode de destindere... :)

      Iti multumesc pentru cuvintele frumoase, am tot ce-mi trebuie ca sa fiu zambitoare, numai ca uneori nu-mi dau seama... :)
      Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
    2. Cu placere!

      Uneori credem ca ni se cuvin acele lucruri bune si nu prea le apreciem decat atunci cand ramanem fara ele sau cand viata ne aduce fata in fata cu situatiile cu adevarat nefericite prin care trec alti semeni.

      Ștergere
  12. eu ma relaxez si incarc citind blogurile ! ma relaxeaza atat de tare!
    Paste Fericit, draga mea :***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu fac asta destul de des, din pacate pierd si foarte mult timp pe aici!

      La fel iti doresc si eu, pupici! :)

      Ștergere
  13. Ce m-as fi plimbat cu barca-lebada pe sub acele salcii minunate!
    Sunt de vis fotografiile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vii pe aici, Aurora, sa ne plimbam impreuna, nu am facut-o niciodata, crezi ca ne-am descurca amandoua? :D

      Ștergere
    2. Singur ne-am descurca, Simona! Nici eu nu m-am plimbat cu lebada pana acum, dar foarte mulr imi place sa ma plimb cu hidrobicicleta sau cu barcuta pe lac!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!