"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 18 aprilie 2012

Crema BIO Earth Line - Rosebeauty

Luna trecuta am avut, din nou ocazia sa fiu contactata pentru o colaborare de catre site-ul Rosebeauty (ati vazut ca am avut si un giveaway sponsorizat de acesta) colaborare prin care mi s-a oferit spre testare o crema. 
Legat de acest aspect, eu am mai incercat de cateva ori cremele de fata si contur de ochi BioPlasis, comercializate de acelasi site si mi-au lasat o impresie foarte buna, motiv pentru care am acceptat cu placere Crema bio hidratanta de zi si noapte cu vitamina E pentru ten normal Earth Line, fiind tot o crema bio, certificata BDIH cu ingrediente 100% naturale si provenite din cultura organica.

Ca sa va vorbesc despre aceasta crema de fata, ar trebui sa fac totusi o mica paranteza si sa va descriu putin tipul meu de piele. Ma simt obligata sa fac acest lucru, deoarece de la deschiderea blogului si pana acum, tipologia pielii mele s-a schimbat putin. Asadar, fiind trecuta de 30 de ani, am un ten predispus usor la riduri, dupa varsta de 25 de ani liniile s-au adancit mai tare pe frunte, mai profund pe gat si usor in jurul ochilor (este vorba despre acele liniute pe care voi nu le vedeati intr-una dintre postarile mele, dar pe care eu le cunosc bine si le urmaresc evolutia, care din pacate s-a declansat dupa 25 de ani). De cateva luni am luat decizia sa renunt la anticonceptionalele pe care le luam de la varsta de 20 de ani, iar in urma acestei decizii, tenul meu s-a schimbat. Daca inainte era mai mult uscat, iarna devenind chiar o problema, acum, situatia a ramas asa doar partial, zona T a devenit insa mult mai grasa, chiar predispusa la cosuri in zona barbiei. Astfel cred ca pot sa afirm ca in prezent am o piele mixta, uscata pe obraz, tample si grasa pe barbie, nas si partial pe frunte.

Am nevoie, astfel pentru zi, de o crema hidratanta, cu efect antirid, neaparat cu protectie solara, insa o crema trebuie sa poate fi obligatoriu potrivita ca baza de machiaj, pentru a o putea  aplica dimineata inainte de fondul de ten. Astfel, la fel ca ingredinetele pe care le contine si efectele pe care le are asupra tenului, ea trebuie sa indeplineasca cu succes aceasta functie – sa fie potrivita ca baza pentru fondul de ten. Pentru ca traim intr-o era a vitezei, este necesar ca si produsele de ingrijire a pielii ca si cele de make-up sa isi poate ideplini functiile cu usurinta, rapiditate si maximul de efect. Indiferent cat de buna ar fi o crema de zi, daca este grasa si greu penetrabila in piele, daca fata iti luceste inca 15 minute dupa aplicare si te obliga sa astepti pana cand aceasta o va absorbi ca sa poti aplica restul de produse, daca nu constituie o buna baza aderenta pentru fondul de ten si restul de produse cosmetice, atunci din punctul meu de vedere, nu este o crema potrivita mie, indiferent de ingredientele pe care le contine si de beneficiile aduse pielii.


De ce am spus toate acestea, pentru ca, desi ma repet, dar am o idee (poate) preconceputa in ceea ce priveste produsele naturale de ingrijire a pielii. Desi imi doresc sa imi pot schimba rutina de ingrijire si sa inlocuiesc treptat majoritatea produselor pe care le folosesc in prezent cu unele naturale, nu pot sa nu observ ca o buna parte dintre acestea, nu tin cont de aceste aspecte si majoritatea cremelor si a mixurilor de uleiuri naturale incercate sunt grase, greu pentrabile si te obliga la folosirea lor doar seara.
De asta imi era oarecum frica si cu privire la crema in cauza, mai ales ca ea este destinata folosirii si ziua si noaptea si acest aspect m-a pus putin pe ganduri. Am tot intrebat-o pe Cornelia (persoana din spatele site-ului) daca sigur nu este prea grasa, varinata pentru ten sensibil fiind cea folosita si de ea, insa m-a asigurat ca temerile mele nu sunt justificate.
Intr-adevar cea mai buna descriere a acestui produs ar fi acesta: o crema usoara, destul de fluida, insa consistenta si deloc apoasa.
Am folosit-o si dimineata si seara si pot sa spun ca imi place la fel de mult ca si cele Bio Plasis, doar ca aceasta miroase mult la bine decat surorile ei.

Este o crema destinata tuturor tipurilor de piele, protejeaza pielea pe timpul zilei de radiatiile solare si de factorii nocivi din atmosfera care imbatranesc tenul, in timp ce noaptea ajuta pielea sa se refaca, accelereaza procesele celurare rezultand o piele proaspata si luminoasa. Aceasta crema bogata se bazeaza pe uleiuri pure si plante care contin un nivel maxim de vitamina E si mentin pielea hidratata, elastica si protejata, stimuleaza refacerea celulelor si imbunatateste circulatia sangelui. In plus are efect antiimbatranire, reduce ridurile fine, petele de pe ten, cicatricile si contine protectie UVA naturala.

Eu nu eram atat de interesata de acest produs pentru seara, cat pentru zi, mai ales pentru ca ceea ce foloseam inainte s-a dovedit a fi putin prea gras pentru gustul meu si imi lucea fata mult prea tare dupa aplicarea fondului de ten, ceea ce ma obliga la un strat gros de pudra. Categoric nu este cazul acestei crema, astfel eu o caracterizez in felul urmator:

1. aspect fluid, insa consistent si nu apos, asa cum am spus mai sus,
2. necesita o cantitate foarte mica de produs care se intinde cu usurinta pe piele,
3. penetreaza foarte repede, fiind perfect absorbita in piele, astfel incat daca esti genul care nu poarta deloc fond de ten si iti doresti sa poti iesi imediat afara dupa aplicarea cremei de fata, fara ca tenul tau sa poarte luciul acela gras, o poti face cu succes, crema nu se vede pe piele,
4. constituie o perfecta baza pentru fondul de ten,
5. produsele de machiaj adera perfect la aceasta crema,
6. este compatibila si cu fondul de ten lichid, dar si cu cel mineral (am incercat ambele varinate),
7. este compatibila si cu alte produse cosmetice aplicate dupa aceasta sau inainte, nu produce “scame” la nivelul pielii in nicio combinatie de produse incercate de mine,
8. aplicata seara intr-o cantitate mai mare decat cea necesara aplicarii de dimineata , permite un scurt masaj facial (asta este rutina mea seara),
9.  este foarte hidratanta, nu mi-am simtit pe toata perioada folosirii, nicio portiune de piele uscata,
10. nu ingrasa zona T,
11. nu mi-a produs niciun cos sau alta iritatie la nivelul pielii in toata perioada de folosire,
12. am observat o vindecare mai accelerata a catorva semne pe care le aveam pe fata produse de niste cosuri mai vechi (inca mai analizez acest aspect),
13. are un miros placut de plante, usor mentolat.


Am incercat sa fac un soi de sinteza a concluziilor mele referitoare la aceasta crema, pe care le-am simtit de-a lungul folosirii. Ceea ce nu am inclus mai sus este faptul ca atunci cand folosesc acest produs am observat o matifiere a zonei T. Nu stiu daca acest lucru face parte din caracteristile cremei, eu nu am vazut asta in descriere, insa efectul l-am sesizat cu mare incantare, nu s-a pastrat si cand am incercat vechea crema, ceea ce ma duce cu gandul ca acest aspect se datoreaza exclusiv acestui produs. Este categoric o diferenta intre intervalul orar in care trebuie sa reaplic pudra cand fololsesc aceasta crema si cand folosesc alt produs. Voi mai evalua acest aspect si pe viitor cu mare atentie.
Precum se poate vedea si din poze, recipientul este unul clasic (desi mi-ar fi placut unul cu pompita – sper la un viitor in care nu se vor mai ambala produsele cosmetice decat in recipiente airless), insa este dotata cu un aplicator de plastic care faciliteaza utilizarea produsului fara sa fie necesara intorducerea degetelor in recipient, iginic intr-adevar.
Asa cum m-a invatat Adiana, am fost atenta la ingrediente sa vad daca vitamina E este naturala sau forma sintetica, insa asa cum era de asteptat este D-alpha tocopherol, adica forma naturala.


Cutia are 50 de ml, o valabilitate de 6 luni dupa deschiderea recipientului, costa 75 de lei si o puteti gasi AICI.
Mie cu siguranta imi va ajunge jumatate de an, dupa toata experienta mea de pana acum, folosesc cca 100 ml pe an de crema de fata.
Privind cu atentie ambalajul am observat un detaliu care era sa-mi scape si anume ♀♂, ceea ce inseamna ca acest produs este unisex. J

Concluzia postarii: imi place foarte mult acest produs, ca de obicei Cornelia a stiut ce produs sa-mi propuna pe baza informatiilor legate de pielea mea, astfel incat mi-a trimis un produs 100 % natural, care se muleaza perfect nevoilor pielii, dar si a personalitatii mele.

In aceeasi gama, mai exista cateva produse la fel de interesante:

 Crema BIO de zi si de noapte cu aloe vera pentru ten sensibil si usor iritabil:

_________________________________________________________________________

Ce spuneti, v-ar tenta sa incercat unul dintre aceste produse? 


35 de comentarii:

  1. It seems really good, great review dear!:) You got a nice blog!:) Kisses!!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey :)
    Pare foarte ok crema, multumim pt.review.
    Pupici,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se potriveste foarte bine! Ma bucur daca ti-am putut fi de folos!
      Pupici!

      Ștergere
  3. E foarte interesant review-ul si crema mi-a starnit curiozitatea :) Dupa ce termin crema ce o am cu siguranta o sa o am pe asta in vizor :)
    Kiss :* si ms pentru review...mi-a fost chiar util :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, Dya, daca ai gasit lucruri interesante in review-ul meu! Eu o sa o evaluez in continuare, daca vei avea ceva intrebari, te voi ajuta cu placere.
      Pupici! :)

      Ștergere
  4. Wow...Simona, nu-mi vine sa cred ca ai avut rabdare sa faci un review atat de amanuntit! Ft util!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, cam asa sunt review-urile mele, cel putin de la o vreme incoace. Cu riscul de a plictisi, nu pot sa omit anumite amanunte si aspecte, asa incat ma simt obligata sa ma lungesc putin... :P
      Sper sa iti fie de folos review-ul meu!
      Pupici! :)

      Ștergere
  5. Interesant review-ul . Pare o crem super , mai ales ca este BIO.In ultimul timp ma super intereseaza astfel de creme , si incerc sa ajung sa imi fac o parere din review-uri care ar fi cea mai ok.Acum o paranteza : Intodeauna m-a uimit efectele anticonceptionalelor...nu folosesc , inca nu am de ce :)) Dar sunt intr-un fel foarte curioasa dintr-un punct ...la toate persoanele care i-au anticonceptionale au loc niste schimbari , de exemplu : Ingrasare , cosuri etc . La toata lumea se intampla asa? :)) .

    Multumim de review , te pup >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andra, sunt multe informatii despre cremele bio, sper sa gasesti ceea ce cauti, si eu incerc sa mai inlocuiesc anumite produse din rutina mea de ingrijire, cu unele cat mai naturale posibil, e greu, insa incet-incet poate reusesc sa fac o schimbare... :)

      In ceea ce priveste anticonceptionalele si efectele adverse, ele nu ar trebui sa apara atat timp cat pilulele sunt luate la recomandarea medicului, acesta alege pentru tine cele mai potrivite anticonceptionale si este foarte important sa nu fie luate fara consultarea acestuia. Cat despre posibilul efect de ingrasare, eu personal ma cam indoiesc, este adevarat ca imediat dupa ce ai inceput tratamentul este posibil sa simti o usoara crestere in greutate, insa dupa catve luni acesta dispare, eu personal nu cunosc pe absolul nicio persoana sa se fi ingrasat de la anticonceptionale, insa toate aceste, repet, se discuta cu medicul tau.
      Anticonceptionalele pe langa faptul ca previn sarcina, ele sunt folosite si ca tratament impotriva ancneei, deci in niciun caz nu provoaca aparitia acesteia, ca tratament pentru reglarea ciclului menstrual, a anumitor chisturi ovariene etc. Eu am inceput sa le iau ca tratament mai intai si mai apoi pentru efectul anticonceptional.
      Este obligatoriu insa sa discuti cu medicul ginecolog inainte sa incepi sa le iei, daca vei dori sa le iei la un moment dat...

      Te pup, multumesc pentru aprecieri! :)

      Ștergere
  6. M-ai facut foarte curioasa in legatura cu cremele astea BIO .. si-o sa ma conving sa-mi iau si eu una . Nici eu nu mai iau pastile de jumatate de an si e o situatie groaznica :( Mi-au aparut o multime de cosuri , care mai de care mai dureroase si mai nesuferite , desi rutina mea de curatare si produsele folosite sunt aceleasi , adica folosite si alta data si nu mi-au provocat niciuna din chestiile astea de acum . O situatie de'a rasu' plansu' , al meu frate ma intreaba " Ce ai patit , esti la pubertate ? " si rade .. Stiam ca asa o sa patesc dupa ce renunt la ele , mai astept , poate poate corpul meu revine pe fagasul normal :) Nu am renuntat definitiv la ele , dar mi-a fost recomandata o pauza mai lunga , si imi cam doream acest lucru , nu vreau sa-mi "stric" organismul , mai ales ca picioarele mele sunt predispuse la varice ( o chestie genetica ) , deja pe un picior imi sunt formate :( Stiu ca anticonceptionalele influenteaza mult coagularea sangelui .
    Andra Malin , depinde de organism , daca ai tendinte de ingrasare dinainte sa iei pastile . Si cu cosurile la fel . Pastilele te ajuta sa scapi de ele pe perioada cat le iei , dar daca tenul este unul cu probleme .. acestea s-ar putea sa reapara . De exemplu al meu . Am avut probleme si in perioada liceului , am si acum dupa ce am renuntat la ele .
    Comentariu kilometric :) Apropos Simo , iubesc sa-ti citesc rewiew-urile , esti precisa , ai rabdare sa dezvolti subiectul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, cam asa sunt si eu acum, putin derutata cu privire la tenul meu, insa cred ca este doar o etapa prin care trece organisumul pana cand isi va relua functiile naturale. Eu nu stiu deocamdata daca voi reincepe tratamentul sau nu, insa cam la fel se intampla si la mine cu cosurile... :P Cat despre partea cu varicele, cam aceeasi chestie a fost si la mine, de aceea m-am gandit sa fac o pauza sau sa intrerup folosirea lor...din pacate nu ma simt prea confortabil fara... :(
      Poate ar trebui sa facem un post in care sa vorbim despre asta mai pe larg...eu una am o luuunga experienta in folosirea lor :P

      Ma bucur tare ca iti place review-ul meu, mie imi place sa scriu, pot sa o fac, insa uneori mi-e teama sa nu ma lungesc prea mult si sa pierd interesul, aici nu prea stiu sa lucrez. Divaghez destul de mult uneori si mi-e teama ca nu o voi avea feedback-ul pe care il doresc eu... :P Insa este timp pentru a evolua ... :P

      Te pup, tare ma bucur sa te revad!

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Si miroase bine si se simte bine pe piele! :P Multumesc pentru feedback, te pup, Alinuta! :)

      Ștergere
  8. Suna bine crema, iar review-ul tau merita un premiu pentru descrierea detaliata si grija acordata fiecarui aspect (sincer, am gasit aseara postarea, dar cand am vazut ce lung e, am zis sa las pentru dimineata, ca-mi fugeau ochii pe text :)
    Suna grozav crema asta, mai ales daca e si pentru seara si dimineata, adica suficient de grasa, dar nu excesiv - la mine cred ca s-a saturat tenul si acum ramane cam gras dupa crema de seara. Cat despre recipient cu pompita, crema ar trebui sa fie destul de fluida ca sa mearga si probabil e un recipient mai scump si s-ar vedea si in pretul produsului.
    Bucura-te de ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, precum spuneam si mai sus, faptul ca simt nevoia sa explic cat mai amanuntit poate avea dublu efect: interes sau ignorare din cauza lipsei de rabdare, insa ma gandesc ca daca cineva este interesat de un anumit produs, isi face timp sa citeasca tot :P Am incercat oricum sa introduc si o parte de sinteza, pentru cei care citesc printre randuri.
      Iti multumesc frumos pentru aprecieri, conteaza foarte mult pentru mine.

      Intr-adevar, recipientul cu pompita creste mult costul unui produs, din cate mi-am dat si eu seama si de aceea nu se prea recurge la el :(

      Ma bucur ca ai trecut pe aici, te pup, o zi minunata! :)

      Ștergere
  9. Domnitei boeme ii dau un ,,Buna ziua!,, si ii spun ca citesc, citesc, citesc....daca ar fi sa comand tot ce prezinti tu, recunosc ca intr-un mod foarte detaliat si care te provoaca la a cumpara, as ramane usor fara bani in cateva minute, deocamdata am inceput cu produsele anian, sper sa ma abtin la a mai comanda ceva pana luna viitoare, nu de alta, dar risc sa las copilul fara hrana....glumesc. Nu stiu cum iti accepti tu varsta, interior vorbind, caci exteriorul arata foarte bine, dar eu nu ma impac cu ideea ca peste doua saptamani voi trece peste 37.Am o ,,obsesie,, cu ridurile observabile din jurul ochilor.......hhhmmmm.
    O zi frumoasa ca sufletul tau sa ai.
    Cristina, adaug si M ca sa ma diferentiez putintel de alte Cristine, anonime ca si mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heheh, buna, bine ai revenit, ma bucur sa te primesc din nou! :)
      Nu doresc sa incit la cumparare, ci doar sa dau alternative bune pentru unele produse. :)
      Despre produsele de par pe care le-ai cumparat, eu sper sa te tina ceva timp, sa nu fi obligata sa te reaprovizionezi asa de repede, sa stii ca pe mine, desi am parul lung, ma tin foarte mult...

      Eu nu recomand in general cumpararea in exces a cosmeticelor, din contra, in perioada asta ma tratez si incerc sa nu mai achizitionez nimic pana nu termin ceea ce am, asa ca in ceea ce priveste crema, te poti orienta spre ea dupa ce ai consumat produsul pe care il folosesti in prezent. Pana atunci voi evalua si eu numai bine, efectele pe termen lung, pe care le are contra ridurilor. :)

      Cat despre aspectul privind varsta, nu stiu cum sa spun, insa ma simt mai femeie decat oricand, e atat de frumos sa ai 30 de ani, nu pot sa cred ca anul trecut am plans cand i-am implinit...deci acum accept si pe interior si ma simt bine cu mine insami si asta doresc tuturor femeilor, cu adaugiri privind faptul ca trebuie sa avem grija de trupul nostru, este prietenul nostru cel mai bun si cu ajutorul lui putem sa facem in viata tot ceea ce ne-am propus: sa iubim, sa dam viata si sa ne putem creste copii, sa calatorim, sa ne bucuram de o mancare buna si lista poate continua... :) Spun asta pentru ca de hrana pentru suflet se tot vorbeste si poate e considerat a fi superficialitate sa acorzi prea mare atentie felului in care arati si in care se simte trupul tau, dar eu am o alta filozofie de viata... iar am divagat! :P

      Te pup, ma bucur ca ai trecut din nou pe aici! :) O zi minunata!

      Ștergere
    2. M-am agatat de "incerc sa nu mai achizitionez nimic pana nu termin ceea ce am" din comentariul tau - mi-am amintit de o postare a Adelei Sirghie despre eliminarea cremei de noapte din rutina de ingrijire si cand am citit eu m-am gandit automat ca ar trebui sa o termin mai intai pe aia pe care o am, doar n-o sa arunc bunatate de crema :)
      Mie mi-a placut filozofia varstei si a respectului pentru trupul nostru - esti asa cum te ingrijesti, asa cum te accepti - eu sunt adolescenta pe inauntru (si un pic pe afara, mai ales cand mai apare cate un cos :)
      Iar ca raspuns la raspunsul tau la comentariul meu (vezi, stiu sa ma invart in jurul cozii :) - ma gandeam ca o solutie pentru reducerea contactului cu aerul a cremei ar fi sa muti din ea intr-o alta cutie pentru uzul zilnic si recipientul original cu restul cremei il tii in frigider/undeva la rece - cel putin o contaminezi mai rar pe aia (nu stiu cat de viabila e ideea, doar o sugestie)

      Ștergere
    3. :)) Mi-a placut chestia cu crema, evident ca trebuie terminata inainte :P. Eu mai degraba prefer seara sa folosesc un ulei, nu in fiecare seara, dar in ceea mai mare parte a timpului. Oricum ca pret iesi mult mai ieftin asa. Pana acum am avut doua creme Eucerin (de zi si de noapte) castigate la un concurs si le-am folosit pe acelea, insa nu-mi amintesc sa fi cumparat vreodata crema exclusiv de noapte...

      Cat despre filozofia mea de viata, ce sa zic, e mai complexa, dar am concentrat esentialul in cateva cuvinte si chiar am ras cu pofta la comentariul tau, ai asaaaa mare dreptate: si eu ma simt adolescenta si datorita/din cauza cosurilor care mai apar cand si cand :)))) Super tare, ti-am spus ca-mi place extrem de mult autoironia ta subtila :P

      Despre sugestia cu crema, sa stii ca am procedat asa cu doua creme pana acum (cum spui tu), nu stiu daca este si cazul acesteia, am vazut ca are valabilitate 6 luni dupa deschiderea recipientului si ma gandesc totusi ca e bine conservata. Cremele acestea Earth Line sunt foarte bine apreciate in afara si ma gandesc ca sunt gandite eficient chiar si asa...nu stiu ce sa zic.

      Te pup si iti multumesc pentru comentariu! :)

      Ștergere
    4. Hei, si eu am castigat anul trecut 2 creme Eucerin de zi si de noapte, dar eram in perioada in care refuzam sa-mi cred varsta si sa vad ridurile si m-am gandit ca nu mi se potriveste - le-am facut cadou - pe aia de noapte surorii mele si pe aia de zi unei verisoare (au trecut de 40 de ani si m-am gandit ca pe acolo e grupul tinta al cremei :)
      Acum folosesc Apidermaliv seara pe motiv de prea grasa pentru zi, am mai rarit utilizarile pe motiv de lene (uit sa o aduc de la rece :)
      Sunt tare in urma cu review-urile, trebuie neaparat sa ajung sa scriu despre crema pe care o folosesc ziua, dar scriu tare aiurea intinsa in pat (nu ma simt prea bine acum), iar la ingrediente trebuie sa fiu atenta :)
      Week-end placut!

      Ștergere
  10. interesanta cremita...intru pe site sa ma uit putin p-acolo...doar asaaa...:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu folosesc crema inainte de fond de ten pt ca imi ingrasa tenul foarte mult, dar asta suna tentant. Sunt curioasa cum se comporta ca si baza de machiaj. As vrea sa incerc :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mie mi se pare o excelenta baza de machiaj, mai ales datorita faptului ca imi pastreaza uscata zona T destul de mult timp, ceea ce mi se pare un mare plus...eu o recomand ca baza de machiaj!
      Pupici! :)

      Ștergere
  12. Nu pot sa stau ascunsa si sa nu spun, alaturi de toate fetele care au comentat inaintea mea, ca e foarte interesanta crema si pare sa indeplineasca si asteptarile pe care le am eu.
    Ce-mi plac review-urile lungi si detaliate, parca ma indeamna sa iau o ciocolata calda sau un ceai langa mine si sa le savurez in liniste :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, Katyna, si mie imi place crema foarte mult, este ceea ce caut eu de la un astfel de produs, o voi evalua oricum si pe parcurs, sper ca si pe termen lung sa imi placa la fel de mult si sa ii descopar si alte beneficii...

      Ma bucur ca iti place stilul meu, dar mai ales pentru faptul ca resusesc sa creez senzatia aceea ca vrei sa "ma citesti" la o cana de ceva, pentru ca atunci cand scriu review-urile, imi imaginez practic tot decorul ca si cand as fi cu fetele la o sueta... :P

      O seara minunata!

      Ștergere
  13. Ce noroc pe tine ca ai avut ocazia s-o testezi ;)). Pe mine nu ma contacteaza nimeni niciodata pentru colaborari, nici eu nu alerg deloc dupa asta cei drept, e mai interesant cand ti se propune. Eh, probabil ca blogul meu nu indeplineste anumite standarde..

    Legat de postarea ta, admir faptul ca detaliezi foarte frumos, placut si pe intelesul tuturor. Iar crema asta pare sa fie exact ceea ce caut eu, zona T ma dispera pe parcursul zilei, de ce nu se mentine ca dimineata nu pot sa inteleg. Dupa pranz incepe sa se vada ca si cum mi-as fi dat cu untura :)) iar eu nu obisnuiesc sa-mi refac machiajul la servici, in afara de gloss/ ruj nu-mi place sa stau sa refac altceva. Eventual mai tamponez zona cu un servetel dar e cam in zadar...
    Pretul ei mi se pare cam maricel dar nah...e bio. Iar ambalajul imi aminteste de Gerovital Plant.
    Interesanta faza cu semnul acela pentru unisex, nu cred ca am intalnit asta la produse de ingrijire.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de la povestea povestilor cu gama aceea Gliss, m-am lecuit sa ma ofer cobai pentru a testa orice fel de chestii, asa ca acum sunt atenta si ma informez foarte bine inainte de a incerca vreun produs.
      Cu aceasta crema, intr-adevar pot sa spun ca sunt o norocoasa pentru ca ma pot bucura de un produs excelent full size, de care sunt foarte multumita si care mi se potriveste foarte bine... :)

      Nu stiu ce sa spun de aspectul privind zona T, pe prospect nu se specifica acest lucru si asa ca nu sunt inca foarte convinsa ca se datoreaza acestei creme, insa nu am schimbat nimic in rutina mea de ingrijire, oricum voi mai evalua si acest aspect pe parcurs, a trebuit insa sa punctez si acest aspect pentru ca l-am sesizat cu mare incantare.

      Eu mai imi refac o data pe zi zona nasului si a barbiei la serviciu, pentru ca si eu patesc la fel ca si tine... :( Ne trebuie sigur un produs creat special pentru aceasta problemea. Am pus eu ochii pe unul, dar e scuuump... :P

      Pretul cremei este intr-adevar mai maricel, dar si de "produse bio ieftine" m-am lecuit (a se vedea postara cu uleiul de argan), asa ca si cu riscul de a plati mai mult, vreau totusi ceva avizat de MS. :)
      Dermatocometicele mele costa putin mai mult chiar la aceeasi cantitate, pentru mine chiar suna bine.

      Nici eu nu am mai vazut o crema unisex pana acum, mi se pare dragut :)

      Te pup si eu, merci ca ai trecut pe aici! :)

      Ștergere
  14. musai vreau sa incerc crema asta, dar doar daca are SPF peste 25. acum intampin ceva dificultati cu o crema de zi cu SPF 50 (motivul pentru care am cumparat-o); nu am certitudinea ca iritatia de pe obraji e de la crema, insa cum nu am schimbat nimic in alimentatie sau in rutina de ingrijire, am banuieli ca ea ar fi vinovata :(. Simona, stii cumva ce SPF are? (vad in descriere ca are protectie UVA, insa as vrea sa stiu ce nivel de protectie ofera, pentru ca eu ma confrunt cu pete pigmentare de la soare. Multumesc :***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, am patit-o si eu cu efecte adverse de la anumite creme, desi tot nu voiam sa cred ca respectiva crema e de vina. :P
      Nu stiu sa-ti raspuns la intrebare, am cautat si pe cutie si prospect, insa nu se specifica, dar o voi ruga pe Cornelia sa ne ajute, daca cunoaste ea cumva acest aspect.

      Voiam sa iti recomand pentru petele de pe fata un remediu natural, care am vazut ca a functionat foarte bine la doua persoane: zeama de varza alba. Storci sucul si il aplici pe fata cat de des poti pe parcursul zilei. O sa vezi ca se diminueaza petele.

      Te pup, draguta! :)

      Ștergere
    2. Buna Stilistele si Simona,

      Sunt Cornelia, persoana din spatele magazinului online RoseBeauty.
      Din ce am vazut pe cutie, crema are protectie UVA dar este mica, SPF 5, merge doar pentru persoanele cu piele mai inchisa, care nu se inroseste asa usor la soare.
      Pentru petele de la soare, remediul ce ti l-a spus Simona functioneaza foarte bine.

      Ștergere
    3. va multumesc din suflet pentru raspunsuri :***

      Ștergere
  15. Do you Twitter?

    Love Antalya City? Love our blog? Then you'll love our Twitter!

    If you have a Twitter account, be sure to follow us: https://twitter.com/#!/AntalyaCityBlog

    Get the latest greatest travel news, style tips, dinner menus, and more...

    We will follow you back on Twitter!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am portiuni uscate dar si portiuni grase unde am mii de puncte negre si cosuri :( Cred ca mi-ar fi si mie buna dar momentan nu mai cumpar nimic,astept parerea dermatologului.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!