"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 30 septembrie 2011

PREFERATELE LUNII SEPTEMBRIE

A trecut vara...insa se pare ca avem totusi parte de o toamna foarte calduroasa, eu sper ca si iarna sa fie mai blanda anul acesta pentru ca urasc din suflet frigul.
In cursul lunii septembrie am avut ocazia sa testez mai multe produse si acum cand mi-am adunat toate gandurile, imi dau seama ca preferatele acestei luni sunt in mare parte produse de ingrijire 100% naturale.





  1. Sapunul Ambrozia de la Jovis – ador acest sapun, a castigat locul 1 in topul meu, datorita faptului ca a reusit sa imi schimbe foarte repede rutina de curatare a tenului. Niciun alt produs nu reuseste sa imi indeparteze cu atat de mult succes impuritatile si resturile de machiaj de la nivelul fetei. Dupa folosirea acestui sapun ( seara de seara dupa ce ma demachiez ), am observat cu deosebita incantarea ca demachierea de dimineata a devenit aproape nejustificata, discheta este uneori curata, curata.

  1. Fardul de obraz mineral Lily Lolo – tot in luna septembrie am avut deosebita placere sa testez si fardurile minerale Lily Lolo, o marca deosebita si prin prisma calitatii produselor , dar si prin ingredientele de origine minerala care ocolesc in proportie de 100% riscul de alergii sau alte probleme ale tenului. Blush-ul este minunat, culoarea este exact ca ce a a miezului de grepfruit roz, iar durata pe ten este incredibil de mare. Ador acest fard de obraz mai mult decat oricare altul.

  1. Fondul de ten mineral Lily Lolo – a fost “descoperirea anului” pentru mine, nu mai incercasem niciodata un fond de ten mineral, iar experienta testarii sale am savurat-o la maxim. Ador puterea sa mare de acoperire, finish-ul mat, rezistenta fooarte buna, precum si faptul ca nu mai necesita folosirea unei pudre.

  1. Untul de shea – l-am comandat de pe Breslo impreuna cu un ulei de argan si nu credeam ca va ajunge sa imi placa mai mult decat cel din urma, insa s-a intamplat sa il prefer mai mult decat uleiul de argan. Il folosesc o data la doua zile, pe toata fata, in jurul ochilor, pe gat, dupa ce ma epilez etc. Este extrem de hidratant si face minuni pentru piele.

  1. Spray-ul pentru incaltamintea Balea - l-am folosit foarte des vara asta si m-am gandit ca merita sa il urc si pe el in top luna aceasta. Eficienta foarte buna.

  1. Rujul Kiko – este cea mai naturala culoare a rujurilor mele si purtand foarte mult smokey eyes luna aceasta, el a fost cea mai buna alegere.

  1. Midsummer Oriflame – nu am pus nicidata un parfum in topul meu, deoarece sunt destul de ciudata la acest capitol, prea putine parfumuri imi plac din suflet, acesta este unul care imi place destul de mult si luna aceasta am fost foarte atrasa de aroma sa.

  1. Ser antirid M. Asam cu ulei din seminte de struguri. Il folosesc dimineata ca baza de machiaj. Imi place deoarece are penetrabilitate foarte buna, creand o baza fina si foarte aderenta pentru fondul de ten.



Voi ati folosit vreun produs din topul meu?


18 comentarii:

  1. si pe mn ma bate gandul sa mi iau unt de shea..arata super in dispozitivu acela:X

    RăspundețiȘtergere
  2. :D este un borcanel de la Auchan, mi-am cumparat mai multe, imi plac pentru faptul ca se inchid ermetic si sunt de sticla, daca ar fi fost si inchise la culoare...dar e ok si asa...
    Mie untul de shea imi place mai mult decat uleiul de argan...

    RăspundețiȘtergere
  3. stiu am citit intr o postare ca le ai laut de aocolo si le ampus pe wishlist:))am un wishlist de vreo 3 pagini de agenda:))saptamana viitoare cand o sa iesla cumparaturipentru ce mi mai trebuie la noua casa cu siguranta o sa mi iau si eu vreo 2-3 pentru argila,si pentru diferite masti/creme/lotiuni homemade:))m a cam chinuit talentul in ultimul timp

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmmmm,Midsummer Oriflame...mi-e dor de mirosul lui,in timpul liceului numai acest parfum il foloseam,imi placea foarte mult...ar trebui sa mi-l comand din nou,cred ca mi-ar trezi niste amintiri foarte frumoase!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. O, Doamne, multe ai de cumparat..
    Felicitari pentru casa noua!!
    Si bravo pentru creme homemade, sunt clar cea mai buna alegere, eu iti recomand untul de shea, numai ca nu in fiecare seara pentru ten, este destul de gras, de uleiul de argan sa nu mai vorbesc, nu intra in piele sub nicio forma in totalitate, asa cum am citit pe net...este foarte, foarte gras...cel putin cel care l-am incercat eu, nerafinat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu urasc frigul din tot sufletul..accept toamna, e ok daca nu sunt ploi dar iarna ma ucide psihic..

    La tine am vazut borcanele alea, am cautat in Auchan si nu am gasit, ori stau bine pitite de mine?! ;))..Tre' sa mai caut :P..
    ..si iar imi faci pofta de "natursite"...

    RăspundețiȘtergere
  7. L-a raionul cu farfurii si tacamuri le-am gasit, sunt de luni de zile acolo, sigur trebuie sa gasesti si tu...
    La mine iarna mi se usca rau de tot pielea pe fata si atunci o sa vad cat de eficiente sunt cele doua produse, untul si uleiul, si m-am gandit sa le fac review abia atunci...Pana atunci, untul sigur o sa-ti placa, macar pentru pielea uscata de pe coate, calcaie, buze deshidratate, maini...la mine a functionat perfect!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu uleiul de argan l as folosi pentru par.vreau "stralucirea aia"din reclamelela vopsea:))
    sunt singura care adora iarna si zpada?:(

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe par recunosc ca nu l-am folosit...ar trebui sa incerc...si daaa, cred ca esti singura de pe aici, eu urasc tot ce tine de iarna, as sta numai in casa, cand eram la faculatate, iarna chiuleam cel mai des din cauza frigului, acum cu serviciu nu mai pot si e asa departe de casa...ma deprima numai gandul ca vine iarna... :(

    @Descude, eu il folosesc de ani de zile, sunt foarte conservatoare cand vine vorba de parfumuri...din suflet nu imi place decat Oui de la Lancome, in rest sunt cateva care imi plac si atat nu ma dau pe spate...
    Poate ar trebui sa il mai comanzi, parfumurile evoca multe amintiri, stari sufletesti, emotii...

    RăspundețiȘtergere
  10. Numai bunatati ! Imi face rau cu ochiul serul antirid :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie imi place, Ale, e perfect pentru dimineata ca baza pentru machiaj, insa nu am vazut sa aiba SPF...

    RăspundețiȘtergere
  12. vreau si eu unt de shea si sapunele Jovis...iar borcanelele acelea arata de vis- am sa scotocesc si eu prin Auchan ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Untul de shea l-am luat de pe Breslo, este cea mai ieftina varianta pe care am gasit-o eu, 14 lei/100g nerafinat..

    RăspundețiȘtergere
  14. Am si eu parfumelul, si atat.
    Adica am si inca o jumatate de sapun de la Jovis.
    Mi-e ciuda ca nu am in Iasi Auchan ca vreau si eu foarte mult borcanel din acela.
    Poate gasesc totusi prin Kaufland.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ana Maria, daca mai vad pe undeva recipient ca al meu, promit sa te anunt, pana acum nu am gasit decat in Auchan, eu o sa-mi mai iau si pentru condimente la bucatarie, arata bine si se inchid ermetic, cum spuneam mai sus...
    pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Şi mie îmi place foarte mult Midsummer :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Hehe, deci folosesti si tu produse Oriflame... :P

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!