"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 11 noiembrie 2023

10-12 noiembrie: Black Friday la Sabon!

 Dacă iubești produsele Sabon și shopping-ul la prețuri ispititoare, în weekendul 10-12 noiembrie ai program de răsfăț!

De Black Friday ai până  la 25% discount la o selecție de produse printre care sigur se numără și produsele tale preferate pentru ten, corp și casă: scruburi, loțiuni hidratante, creme și tratamente de față, produse pentru îngrijirea părului, cosmetice pentru bărbați, ape de toaletă rafinate, arome de cameră, lumânări parfumate, precum și cadouri elegante pentru cei dragi ție, că tot se apropie sărbătorile.


Fii gata să te bucuri de produse Sabon legendare la prețuri speciale și pregătește-ți din timp lista de cumpărături, stocurile se epuizează rapid. Nu uita să ai la îndemână cardul Royal Passport, pentru cumpărături în magazinele fizice, și să te loghezi în contul tău de membru, pentru achiziții online.

 

Nu faci parte încă din clubul Royal Passport? Vino chiar acum în comunitatea noastră de clienți fideli și răsfățați cu cele mai bune oferte de Black Friday și nu numai!

Iată de ce merită să-ți faci chiar acum un card de fidelitate Sabon:

             Membrii clubului se bucură de un discount constant, de 10%, pentru orice achiziţie.

             În fiecare lună, SABON alege un produs - produsul lunii - de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un preţ special.

             Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de naştere.

             Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea lor oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount.

             Pentru cumpărături de minimum 500 de lei, deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit (nu mostră, full size!).

             Toți membrii acestui club de răsfăț sunt invitați speciali la aniversările și evenimentele de brand.

             Royal Passport Day e ziua cea mai iubită de către fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru că reducerea aplicată oricărei achiziții este de 40%!

 


Blog editor: Simona Tucu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!