"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 30 noiembrie 2023

Caut cadou de Crăciun pentru iubită!

 


Dacă iubita ta e ca mine și îi plac aromele citrate, am două sugestii pentru tine dacă ești în Căutare de cadou de Crăciun (și nu numai) pentru cea mai specială dintre femei.

De fapt, dacă iubita chiar seamănă cu mine, aș îndrăzni să mai vin cu încă o sugestie bonus pe care te las să o descoperi la final de articol.

Așadar, ai o iubită frumoasă, splendid de frumoasă chiar, pasionată de lucruri frumoase, încântată de experiențe și călătorii frumoase și iubitoare de oameni frumoși (că doar de aia e cu tine), atunci hai să-ți arăt două parfumuri frumoase care sigur îi vor imprima un zâmbet frumos pe chipul ei. Frumos și el, desigur! 

Eu le-am descoperit abia anul acesta și nu-mi imaginez ce-a fost în capul meu să le ocolesc atâta timp.




Happy Lemon Dulci și Happy Bigaradia de la Choppard sunt bucurie, poftă de viață, sărutări fierbinți și râs de femeie fericită, în doze de 100 de ml fiecare (sau 40 dacă ești mai zgârcit din fire).

Eu le consider parfumurile anului 2023! Sunt cele care îmi imprimă un zâmbet larg pe față la fiecare purtare. Sunt parfumuri de femeie tânără. La suflet, dacă nu la vârstă, că până la urmă tinerețea e mai mult o stare de spirt.

Designul, cromatica, aromele - toate sunt menite să îi lumineze chipul și să îi bucure sufletul, motiv pentru care le văd ideale pentru a fi oferite cadou iubitei tale.

Și pentru că știu că nu ești zgârcit (intuiția mea de femeie îmi spune asta) îndrăznesc să plusez cu încă două arome (poate citește asta și Făt Frumos al meu), tot din colecția Happy Choppard, pe care nu le-am testat încă, dar a căror piramidă mă atrage teribil și pe care le poți pune în wishlist-ului pe care l-ai făcut în telefon, special pentru ea.

Happy Magnolia Bouquet și Happy Felicia Rosses sunt încă două creații marca Chopard care completează gama Happy, așa cum am specificat și mai sus. Cu același design inspirat, ele completează colecția și cu nuanțe pastelate de lila și roz, că deh, ce e viața unei femei fără un strop roz!

Acum dacă mă gândesc mai bine, ai putea să urci măcar pe una dintre aceste sugestii, undeva mai sus acolo în wishlist, nu de alta, dar 3 este întotdeauna un număr mai bun decât 2.

Dar hai să-ți povestesc puțin despre notele ce alcătuiesc piramida acestor două parfumuri și decizi tu care crezi că este cel mai potrivit pentru ea.

Ca să fiu specifică și să nu las loc de îndoială, pentru că știu că bărbații operează bine cu comenzi clare și concise, mie îmi place cel de-al doilea, Roses. Atât am avut de spus!

 

Happy Chopard Lemon Dulci a fost creat în 2018 de către Dora Baghriche.

  • Note de vârf: lămâie, bergamotă, mandarină, shiso, ghimbir
  • Note de mijloc: floare de portocal, mango, măr, castravete
  • Note de bază: mentă, note lemnoase



Happy Chopard Bigaradia a fost lansat în 2018 și el, creat de aceeași Dora Baghriche, iar piramida sa are următoarea configurație: 

  • Note de vârf: portocală amăruie, mandarină verde, neroli, morcov
  • Note de mijloc: floare de portocal, iasomie Sambac, miere
  • Note de bază: labdanum, pachuli, cedru, susan

La final aș vrea să te mai învăț o șmecherie, de fapt chiar două, că azi sunt plină de trucuri mișto.

 

Așadar, pe Notino (că de acolo ți-am dat toate linkurile de mai sus), există un serviciu de ambalare cadou, care presupune împachetarea comenzii tale (în cazul de față toată colecția Happy Choppard… am glumit, stai liniștit că există o limita pentru o ambalare, iar 3 produse reprezintă maximul) într-o cutie de cadou absolut superbă care transformă toată această experiență într-una perfectă până la ultimul detaliu.


Și dacă chiar vrei să o impresionezi maxim cu acest cadou, mai există pe Notino și un serviciu de gravură cu ajutorul căruia îi poți grava un mesaj scurt pe unul dintre produsele achiziționate. În acest caz, îi vei transforma unul dintre parfumuri într-unul personalizat. N-ai inspirație în compunerea mesajului? Domnul Google e prietenul care te ajută la nevoie!


Ai gravat parfumul, ai bifat și ambalare cadou și a doua zi ai și primit coletul (daa, așa de repede ajunge comanda, așa că pregătește din timp bănuțul). Acum nu te sfii să îl deschizi!! Cutia aceea superba are o fundiță care se poate desface și in interiorul căreia poți strecura cu ușurință un bilet pentru un citybreak… unde vrea ea.

 

Și pentru că sunt fată de treabă, îti mai vând un pont (ți-l dau gratis de fapt): in sezonul rece poți cumpara ieftin bilete de avion pentru Milano sau Veneția pentru primăvară.

Cum e să duci primăvara în Italia o fată frumoasă parfumată cu Happy Lemon Dulci?? Îți spun eu - e maxiiiim și e tot ce trebuie ca să o faci fericită… o foarte lungă perioadă de timp! După aceea, te descurci tu! Sau mai intri aici pentru alte sfaturi!

  

Aceasta era cea de-a treia sugestie, pe care ți-am promis-o la început de articol! Dar nu mă pot opri așa că îți mai dau una și asta nu costa bani, dar costa ceva mult mai prețios - TIMP! Așadar, iubește-o tare, iubește-o cu timp, practică ascultarea activă și tine-o mult în brațe! Muuult de tot… cu timp!

 

Te salut, iubit al celei mai frumoase și mai fericite iubite! Spor la cumpărături!



Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!