"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 28 octombrie 2023

HOT NEWS! Wella Professionals lansează ULTIMATE REPAIR, cel mai nou și mai eficient tratament profesional pentru repararea părului în doar 90 de secunde!

 


Wella Professionals își relansează gama de îngrijire cu un look total nou
 

Un nou ambalaj sustenabil. Aceeași putere de transformare.

Cu un look îndrăzneț, dezvoltat de experți de-a lungul anilor, fiecare colecție modelată de comunitatea de încredere a stiliștilor Wella a fost concepută pentru a oferi rezultate superioare tuturor tipurilor de păr. Astăzi, Wella Professionals dezvăluie noile sale ambalaje cu un design iconic: aceleași formule grozave pe care le cunoști și le iubești, acum într-un nou ambalaj reciclabil din până la 80% plastic reciclat. Ambalajele proiectate în curs de brevetare au fost selectate pentru premiile Environmental 2023.

De acum, ai parte de mai multă îngrijire cu noile ambalaje INVIGO, fiecare dintre acestea având 50 ml în plus.

Profesioniștii cred în ele grație efectelor vizibile de la prima utilizare. Metalele din păr provocă ruperea nedorită și compromit vibrația culorii, chiar și a celui natural. Cu fiecare spălare și expunere la poluare, se acumulează particule de metal în fire, deschizând astfel calea radicalilor liberi. Cauzată de procesul oxidativ și expunerea la razele UV, radicalii liberi întrerup sau deteriorează structura proteinei naturale, ceea ce te va împiedica să te bucuri de un păr frumos.

IUBITE DE PĂR

Născută cu convingerea că frumusețea nu are granițe, Wella Professionals îndrăznește să viseze dincolo de aceste limite cu un portofoliu distinct de produse atent create pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de păr, textură și styling. Fiecare formulă personalizată se bazează pe principiul că un singur produs nu poate rezolva toate problemele părului.


TREI COLECȚII. TRANSFORMĂRI NELIMITATE


Gama ULTIMATE CARE – folosită cu încredere datorită tehnologiei patentate, iubită pentru un păr legendar.

Gama pentru ÎNGRIJIRE SPECIALIZATĂ – folosită cu încredere datorită tehnologiei avansate, iubită pentru ritualurile sale unice.

Gama pentru ÎNGRIJIRE ESENȚIALĂ – folosită pentru formulele energizante, iubită pentru vitalitate.

 

RUTINE PERSONALIZATE PENTRU TOATE NEVOILE PARULUI

La Wella Professionals, nu subestimăm niciodată faptul că un păr strălucitor și sănătos oferă mai multă încredere și stima de sine femeilor și bărbașilor din toată lumea. Tocmai de aceea,  te sfătuim să nu îți lași podoaba capilară să se deterioreze. Oferă-i întotdeauna strălucirea, netezirea și vibrația culorii pe care le merită.

Wella Professionals este un brand de încredere în industria îngrijirii părului cu o istorie de peste 130de ani în dezvoltarea și producția de produse profesionale de calitate superioară. Cu o echipă dedicată de experți și un portofoliu de produse inovatoare, Wella Professionals oferă întotdeauna soluții personalizate pentru toate tipurile de păr și contribuie la încrederea și frumusețea clienților săi.

 


Wella Professionals lansează ULTIMATE REPAIR


Repară pe interior și revitalizează pe exterior. Cu 99% mai puțin păr deteriorat, pentru o podoabă capilară de 12 ori mai netedă cu extra strălucire. Fă cunoștință cu ULTIMATE REPAIR, o gamă de îngrijire destinată unui păr de legendă!

Nu-i așa că te simți excelent în zilele în care părul tău arată bine? Te privești mai prelung în oglindă, zâmbești mai larg și ai impresia că poți înfrunta orice îți va ieși în cale. Dar atunci când nu se așază cum vrei, pentru că e prea uscat și deteriorat? Îți sabotează look-ul și stima de sine, corect? Nici nu e de mirare că repararea părului se află pe primul loc în topul grijilor noastre.

Chit că este vorba despre procesul de colorare, căldura generată de către aparatele de styling, razele UV sau poluare, 9 din 10 femei fac zilnic ceva care le afectează părul.

ULTIMATE REPAIR revoluționează prin modul în care abordează repararea părului

Până acum, formula de reconstrucție se concentra în primul rând pe repararea interioară – pe cortex. Dar de ce să ne oprim aici? ULTIMATE REPAIR este o soluție holistică care reface legăturile pe interior și revitalizează părul pe exterior în același timp grație tehnologiei ce combină Acidul Alpha Hydroxy și Omega-9.

MIRACLE HAIR RESCUE – schimbă cu adevărat jocul! Este un spray leave-in pentru repararea intensivă a oricărui tip de păr în doar 90 de secunde. Cu mai puțin de jumătate din timpul de reparare al celorlalți competitori.

O TEHNLOGIE NOUĂ, PATENTATĂ, PENTRU REPARAREA PĂRULUI

“La Wella Professionals, cunoaștem părul pe dinafară, mai ales pe cel deteriorat. Iar expertiza noastră atinge noi culmi odată cu lansarea Wella Professionals ULTIMATE REPAIR!"— Max Morini, Vice-Președinte, Research & Development, Wella Professionals.

ISTORIA DIN SPATELE ȘTIINȚEI:

Inițial, inspirația a venit de la pielea care deține abilitatea de a se repara singură în două feluri: regenerarea celulelor din interior și refacerea barierei de protecție în exterior. Dar cum părul nu are puterea de a se regenera singur, provocarea cercetătorilor noștri a fost acea de a reproduce puterea de refacere a pielii, dar pentru păr, și au reușit să facă acest lucru în gama ULTIMATE REPAIR.

Descoperirea constă în combinarea a două ingrediente esențiale în îngrijirea pielii: Acidul Alpha Hydroxy (AHA) și Omega-9. Împreună, cele două au puterea de a repara toate tipurile de păr dinspre interior, către exterior.


O NOUĂ TEHNOLOGIE PATENTATĂ

 

AHA -  reface legăturile pe interior + OMEGA 9 – revitalizează parul pe exterior

AHA – este un acid organic, cu o moleculă suficient de mică pentru a pătrunde în firul de păr până la cel mai adânc nivel, reparând astfel legăturile de hidrogen din cortex, pentru a crea o structura mai puternică.

OMEGA9 – Este un acid gras, mononesaturat, care targetează fibra părului în exterior. El învelește suprafața acestuia și umple cuticula, recreând o barieră de protecție.

ULTIMATE REPAIR este o gamă inovatoare care reunește munca a peste 300 de  cercetători, 500 de brevete, dar și a 140 de ani de încredere în expertiza profesională a părului.

TEHNICĂ REVOLUȚIONARĂ PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI ÎN 4 PAȘI

Patru produse create cu ajutorul a 140 de ani de expertiză, pentru toate tipurile de păr. Fiecare dintre acestea formulate cu o tehnologie patentată, o combinație inspirată din îngrijirea pielii cu Acidul Alpha Hydroxy (AHA) și Omega-9. Este vorba de o reparare instantă, din interior către exterior, pentru toate tipurile și texturile de păr: degradat, ondulat, fin, drept, etc. Cu o textură fină și o aromă semnătură, extrem de subtilă.

 

ULTIMATE REPAIR transformă îngrijirea zilnică într-o experiență extraordinară.

           Pentru toate tipurile de păr și texturi: fin, subțire, drept, ondulat, creț, neascultător

           Vegan

           Netestat pe animale

           Compatibil cu părul vopsit

           Cruelty free

           Testat dermatologic

           Blând cu pielea

          Repară părul deteriorat de tratamentele: chimice, mecanice, termice sau cele cauzate de către mediul înconjurător

 

PASUL 1: CURĂȚĂ

Șampon: un produs ușor, cremos, pentru o curățare delicată și eficientă în fiecare zi. Îndepărtează impuritățile dăunătoare precum metalele, depunerile produselor de styling, sebumul, murdăria și poluarea și demarează procesul de refacere a firului de păr.

PASUL 2: ÎNTREȚINEREA

Conditionner: Un produs cremos care descurca părul, îl întărește și îl repară în fiecare zi fară să încarce. Părul se simte hidratat și curat, cu un aer proaspăt.

PASUL 3: TRATEAZĂ

Miracle Hair Rescue: Starul rutinei ULTIMATE REPAIR și o inovație în tehnologia reparării părului. Un spray leave-in foarte ușor care repară părul deteriorat din interior spre exterior în numai 90 de secunde. Descurcă, întărește și netezește părul pentru o transformare cu rezultate de durată. Se aplică o dată sau de două ori pe săptămână, cantitatea ajustându-se în funcție de nevoie. Chiar după prima utilizare părul se vede și se simte:

           Cu 99% mai puțin deteriorat

           Cu de 12 ori mai neted

           Cu extra strălucire

PASUL 4: PROTEJEAZĂ

Protecție leave-in: un ser cremos delicat care protejează, repară și netezește toate tipurile de păr. Îl face de 8 ori mai neted pentru un styling mai ușor. Oferă protecție 5 în 1 împotriva ruperii, deteriorării cauzate de razele UV, a căldurii (până la 230°C), de cea mecanică și de electrizare.  Părul drept este mai fin, buclele mai definite.Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!