"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 4 mai 2023

Ce parfum vei purta în luna mai? Propunerea mea: Flowerbomb Viktor & Rolf

flowerbomb


Deși poate suna a clișeu, însă pentru mine, primăvara chiar este un anotimp al renașterii. După lunga așteptare din iarnă, când parcă timpul se oprește în loc și-mi lipsește motivația de a mă antrena în orice activitatea, primăvara vine cu acea efervescență specifică, cu bucurie și poftă de viață.

Experimentez o plăcere deosebită pentru tot ceea ce înseamnă schimbare specifică acestui nou anotimp – garderoba, rutina de îngrijire, coafura, machiajul și mai ales parfumul. De la aromele calde și învăluitoare, care evocă acea senzație de confort și căldură, specifice parfumurilor de iarnă, trec cu bucurie și entuziasm la parfumurile de primăvară, cu note proaspete, florale care imprimă fiecărei zile acea senzație plăcută de revigorare și optimism.

 

Cum alegem cel mai potrivit parfum pentru primăvară?

Atunci când alegi un parfum pentru primăvară, este important să iei în considerare notele olfactive potrivite pentru sezonul respectiv. În general, în primăvară se preferă aromele florale, proaspete și luminoase. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să alegi un parfum potrivit pentru această primăvară, pe care să îl poți purta cu plăcere în fiecare zi, indiferent de rutina zilnică, dar și în toate vacanțele care îți vor bucura această primăvară. Aroma care le va însoți în zilele tale de concediu vor crea amintiri olfactive pentru totdeauna.

Alege parfumuri cu note florale. Primăvara este anotimpul florilor. Este spectacolul anual de culoare și miresme îmbătătoare. Parfumurile și apele cu arome florale sunt perfecte pentru a celebra acest eveniment. Notele de frezie, iasomie, trandafir, liliac sau crin  sunt doar câteva exemple de arome florale care se potrivesc perfect cu acest sezon.

Optează pentru parfumuri proaspete. Primăvara este un sezon al începuturilor și al energiei, iar parfumurile cu note proaspete pot reflecta această stare de spirit. Aromele de citrice, cum ar fi portocala, mandarina sau bergamota, sau notele de mentă și piper roz pot adăuga o notă proaspătă și revigorantă.

Experimentează cu parfumuri noi. Primăvara este poate cel mai potrivit moment pentru a experimenta arome noi și mai puțin cunoscute. Încearcă să îți extinzi paleta de parfumuri și să descoperi arome noi care să se potrivească cu stilul tău, dar care să te surprindă și să te facă să te îndrăgostești din nou. Încearcă să ieși din zona de confort și caută note atipice ție.

Alege un parfum potrivit cu personalitatea ta. Dacă ești însă o persoană conservatoare și nu îți plac schimbările, este important să alegi un parfum care să reflecte personalitatea ta și să te facă să te simți bine în pielea ta. Alege notele care reprezintă și care te vor ajuta să te simți încrezătoare și frumoasă în primăvară.

 

Flowerbomb Viktor & Rolf – unul dintre cele mai populare parfumuri pentru femei

Flowerbomb Viktor & Rolf reprezintă propunerea mea pentru acest mai călduros cu iz de vară timpurie.

Am descoperit cu surprindere interesul crescut pentru Flowerbomb în ultimii ani. Amestecul unic de arome florale, dulci și lemnoase îl fac să fie extrem de plăcut și memorabil, numai bun de luat în bagaj în primul city break al lunii mai.

Acest parfum este unul dintre cele mai bine vândute parfumuri de lux și este adesea descris în recenzii ca fiind, feminin și ultra sofisticat. Majoritatea femeilor adoră Flowerbomb pentru aroma sa puternică și durabilă care persistă pe piele pe parcursul întregii zile.


Parfum de primăvară Victor & Rolf

Flowerbomb Viktor & Rolf este un parfum emblematic. A fost lansat în 2005 și a fost creat de patru parfumieri de renume mondial Olivier Polge, Carlos Benaim, Dominique Ropion și Domitille Berthier. Are aproape 20 de ani de la lansare și popularitatea sa este în continuă creștere.

  • Notele de vârf sunt ceai, bergamot și osmanthus,
  • Notele de mijloc sunt orhidee, iasomie, trandafir, frezie și floare de portocal african,
  • Notele de baza sunt paciuli, mosc si vanilie.
Flowerbomb este câștigătorul premiului FiFi Award Best National Advertising Campaign/ Print 2006. Pentru cei care nu știați, FiFi Award este un fel Oscar al industriei parfumurilor, un eveniment care are loc anual, încă din 1973, și care onorează realizările creative ale industriei parfumurilor.

Un parfum care, așa cum spuneam mai sus, a devenit foarte popular în ultimii ani și care deseori este asemănat cu La vie est belle. Deși ambele sunt parfumuri celebre și populare, ele au arome diferite și eu personal, nu consider că au în comun decât dulceața și persistența îndelungată pe care ambele o au pe piele pe parcursul întregii zile.


la vie est belle


Flowerbomb Viktor & Rolf, are arome dulci și florale, cu note de bergamotă, ceai verde, iasomie, trandafir, orhidee și paciuli. Este o explozie florală și dulce, cu un amestec bogat de flori și note dulci.

Pe de altă parte, La Vie Est Belle, creat de Lancôme, are note de căpșuni, pere, iasomie, tuberoză și vanilie, creând un amestec mai oriental și dulce. Este un parfum dulce, feminin și sofisticat, cu o notă de vanilie care domină.


parfum popular la vie est belle


Deși ambele parfumuri pot fi clasificate ca arome dulci și florale, Flowerbomb este mai bogat în note florale și are un amestec mai complex de arome, în timp ce La Vie Est Belle are o notă de vanilie mai pronunțată și un amestec mai dulce și mai oriental.

Nu consider că sunt asemănătoare, nici nu se exclud unul pe celălalt, și foarte interesant, ar fi să le ai pe ambele în colecție. Și poate, fără o intenție vădită, ți-am mai făcut o propunere pentru acest mai 2023 – La vie este belle! 

Și dacă deja îl ai, încearcă La Vie Est Belle Intensément – mai dulce, mai bogat decât varianta clasică.


Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

  1. i already want to try it
    https://www.melodyjacob.com/2023/05/6-tips-for-first-time-home-buyers.html

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!