"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 30 mai 2023

Machiaj pentru ochii verzi cu paleta Wet n Wild Color Icon 10-Pan, Call Me Sunshine

 

machiaj ochi verzi

Ochii căprui sunt considerați ochii cei mai ușor de machiat și asta pentru că sunt foarte versatili în ceea ce privește machiajul și există foarte multe opțiuni pentru a-i pune în valoare. Fiind o culoare neutră, ochii căprui pot fi combinați cu o mulțime de nuanțe pentru a obține lookuri diferite. Deși ochii verzi nu sunt la fel de ofertanți în ceea ce privește paleta de nuanțe potrivite pentru machiaj, dacă știi să găsești combinațiile potrivite de culori, machiajul ochilor verzi poate fi unul de mare efect.

De-a lungul timpului eu am încercat toate nuanțele pe care le-am avut la dispoziție și am făcut un top al celor mai potrivite nuanțe de fard potrivite machiajului ochilor verzi:

1. Tonuri calde de maro: Nuanțele de maro, cum ar fi ciocolatiu, roșcat, teracota, pot scoate în evidență verdele ochilor. Aceste culori pot fi folosite pentru crearea unei priviri naturale și calde.

2. Nuanțe de mov și violet: Movul și violetul sunt culori complementare cu verdele, astfel încât pot crea un contrast frumos. Poți opta pentru nuanțe precum lila, violet închis sau prune pentru a-ți pune în valoare ochii verzi.

3. Nuanțe de auriu și bronz: Nuanțele de auriu și bronz pot evidenția frumusețea ochilor verzi și pot conferi un aspect strălucitor. Încearcă să folosești farduri de pleoape în nuanțe de auriu, bronz sau chiar în nuanțe de șampanie.

4. Verde închis sau verde smarald: În mod evident, ochii verzi pot fi evidențiați și prin utilizarea unor nuanțe de verde închis sau smarald. Aceste culori pot crea un contrast plăcut și pot scoate în evidență verdele natural al ochilor.

5. Nuanțe de albastru și turcoaz: Albastrul și turcoazul sunt culori care pot completa ochii verzi și pot crea o privire intensă. Poți aplica nuanțe de albastru marin sau turcoaz în machiajul ochilor pentru a obține un aspect vibrant și seducător.


 Machiaj în nuanțe de bronz și auriu cu paleta Wet n Wild Call Me Sunshine


Și pentru că am experimentat mai multe combinații de culori și tehnici, m-am gândit să creez o serie de articole cu propunerile mele pentru machiajul ochilor verzi. Pentru astăzi, am ales nuanțe de bronz și auriu din minunata paletă Wet n Wild Color Icon 10-Pan Call Me Sunshine. Este ultima paletă cumpărată de pe Notino și am ales-o special pentru nuanțele sale pământii cu subton oliv, perfect potrivite pentru ochii mei verzi.


wet n wild notino


Paleta conține 10 nuanțe, dintre care 4 sunt mate, iar 6 sidefate, respectiv perlate. Este o paletă extrem de versatilă, cu ajutorul căreia se pot crea atât machiaje de zi, cât și variante elaborate, machiaje de eveniment. Pigmentația fardurilor este una medie, se poate construi o intensitate mai mare prin aplicarea straturilor suprapuse sau prin aplicarea unei baze cremoase pe pleoape.


call me sunshine


Eu nu am folosit bază în machiajul meu, am aplicat fardurile peste fond de ten și am intensificat baza cu un creion negru, respectiv tuș de pleoape. Am folosit atât fardurile mate (la baza genelor) cât și fardurile maro.


machiaj pentru ochii verzi


Wet n Wild - un brand recunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate, dar foarte accesibile ca preț 


Și pentru că mi-a plăcut extrem de mult această paletă Wet n Wild super avantajoasă la preț, am decis să încerc și alte produse ale brandului, motiv pentru care am completat machiajul ochilor cu rimelul Wet n Wild Big Poppa – un rimel pentru volum și culoare intensă. Am fost plăcut surprinsă de calitatea sa. Periuța este una clasică, dar cu formă atipică, încarcă frumos genele cu pastă neagră, intensă. Permite aplicarea mai multor straturi și reușește să creeze un volum care mă satisface pe deplin. Volumul este dezideratul care mă interesează cel mai mult atunci când vine vorba despre machiajul și aspectul genelor.


rimel wet n wild


rimel volum


Nu m-am oprit la rimel, am ales și un creion de pleoape de la același brand - Wet n Wild Ultimate Brow. Medium brown este nuanța aleasă de mine și perfect potrivită, de altfel. Mi-a plăcut muchia teșită a acestuia, formă care permite trasarea de linii fine, asemănătoare firelor de păr. Creionul este prevăzut și cu o periuță în partea opusă, extrem de utilă pentru stilizarea sprâncenelor.





Produsele de machiaj Wet n Wild au prețuri extrem de avantajoase, iar dacă urmărești reducerile Notino, le poți achiziționa la prețuri și mai mici. De exemplu astăzi, paleta Call Me Sunshine costă doar 15 lei cu codul eyes15!! Nu cred că poți găsi o paletă atât de bună din punct de vedere calitativ, la un preț mai mic de atât. Iar dacă nuanțele acestea nu sunt chiar pe placul tău, încearcă și celelalte trei variante disponibile pe site.

 

machiaj auriu ochi verzi

Așadar, aceasta este prima mea propunere de machiaj al ochilor verzi. Este important să încerci diferite combinații și să experimentezi tot felul de nuanțe pentru a găsi ce se potrivește cel mai bine cu forma ochilor și cu tonul pielii tale. În final, machiajul este o formă de exprimare personală, așa că nu există reguli rigide și poți încerca orice combinații îți plac și te fac să te simți încrezătoare!



Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!