"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 17 februarie 2023

Cum să integrezi un blazer maro într-o ținută de primăvară

 


Temperaturile frumoase din ultima vreme m-au făcut să mă gândesc tot mai serios la garderoba de primăvară, astfel încât am început deja să îmi construiesc câteva ținute cu articole de primăvară pe care să le pot combina cu pulovere mai călduroase pentru a păstra confortul termin de care am încă nevoie. 

Așa am început povestea acestui outfit. Am început de la puloverul de cașmir cu gât rulat pe care l-am purtat cel mai des iarna asta. Culoarea bej m-a ajutat să îl integrez în foarte multe ținute, motiv pentru care l-am declarat cel mai versatil pulover al meu. 

Blazerul maro-coniac l-am luat de pe Bonprix gândindu-mă că l-aș putea purta cu acest pulover, ceea ce am și făcut în cazul acestei ținute. 


Întotdeauna am avut o pasiune pentru nuanțele de maro, motiv pentru care am și strâns articole distincte de-a lungul anilor. Nu mi-a fost astfel deloc greu să găsesc o curea vintage din piele cu accente aurii, nici geanta Roccobarocco, vintage și ea, ambele în nuanțe superbe de maro, cu care să pot crea o frumoasă armonie cromatică împreună cu sacoul Bonprix.


O rochie scurtă neagră și cizmele peste genunchi au completat ținuta mea casual-elegantă. A rezultat un look care mă reprezintă 100%. 



Blazerul Bonprix, pentru că m-am obișnuit deja cu mărimile de pe site, l-am ales măsura 34 și, după cum se vede, mi se potrivește perfect. Este poliester reciclat în amestec cu vâscoză, iar pe site se găsește în trei variante de culori. 



Am foarte multe idei de styling pentru acest articol, majoritatea implică pantaloni și fuste scurte, așa că abia aștept să vină primăvara. O selecție generoasă de sacouri și blazere găsiți în categoria dedicată de pe Bonprix, o multitudine de stiluri și culori perfecte pentru primăvară și nu numai. 



Cum vi se pare ținuta mea? Ați purta-o așa sau ați schimba ceva? Hadeți să vă mai arăt și acest sacou Bonprix într-o superbă nuanță de albastru royal, într-o ținută asemănătoare. 



Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!