"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 6 februarie 2023

Balea Beauty Expert Calming Serum review

 

Azi vreau să vă vorbesc despre un produs foarte bun din punct de vedere calitativ, dar și accesibil ca preț, marca Balea disponibil în drogheriile DM sau, mai nou, online pe site.

Balea Beauty Expert Calming Serum este un ser pe bază de complex de ceramide în concentrație de 0,3% si acizi grași Omega - un produs must-have în orice rutină de skincare indiferent de tipul de ten. Hidratează, calmează și reface bariera de protecție a pielii prin restaurarea echilibrului hidrolipidic.

Sunt ani de zile de când folosesc produse pe bază de ceramide și acizi grași și nu mi-aș mai putea închipui rutina de skincare fără un astfel de produs.

Serul de la Balea este minunat ca textură - lăptos, destul de consistent, nu curge de pe degete la aplicare. Nu conține niciun ingredient cu potențial iritant, dintre cei mai comuni precum parfum, alcool sau uleiuri esențiale si are un preț mai mult decât decent - în jur de doar 25 de lei.

 

Îl folosesc în principal după următoarea schemă:

  • seara după retinaldehidă sau exfolanții chimici, urmat de o cremă sigilantă, 
  • dimineața, în rutinele de hidratare și refacere a barierei, după un toner calmant și hidratant, pe tenul încă umed, urmat de o cremă hidratant cu textură light sau direct SPF


Singurul minus pe care i-l găsesc acestui produs, este pipeta care preia greu produsul din sticluță. Posibil să fie doar un defect al flaconului meu însă. Cu siguranță îl voi cumpăra din nou și mă voi lămuri și de acest aspect.



 Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!