"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 10 ianuarie 2023

Cum am integrat ceasul Daniel Wellington într-o ținută de iarnă

 


Ceasul roz-auriu Daniel Wellington l-am achiziționat spre final de an 2022 și de atunci îl port la aproape fiecare ieșire în oraș.

Modelul meu este Daniel Wellington Petite Melrose rose gold, iar în prezent are o reducere de 30% pe site

Pentru prima ieșire din noul an am ales o ținută în nuanțe de bej și negru cu accente aurii. Temperaturile prietenoase din Timișoara la început de ianuarie, mi-au permis o plimbare prelungită prin centrul orașului.


Ce outfit am ales pentru ceasul Daniel Wellington

Am purtat blănița mea vintage cu nasturi bijuterie aurii, pe sub care am pus un pulover călduros din lână cu guler înalt, în aceeași nuanță caldă de bej, renunțând astfel la fularul gros pe care îl port aproape la fiecare ieșire.

O curea vintage cu elemente metalice aurii și geanta mea neagră Ralph Lauren cu margini bej au integrat ținuta. Pantalonii și bocancii negri mi s-au părut cea mai bună alegere în partea inferioară a ținutei.

Nu am exagerat cu bijuteriile pentru a nu încărca ținuta prea mult, m-am limitat la o pereche de cercei și ceasul Daniel Wellington despre care vă spuneam mai sus.


De ce am ales ceasul Daniel Wellington Petite Melrose

Ceasul vine cu posibilitatea de a alege între cele patru dimensiuni disponibile pe site, ceea ce mi se pare minunat, ținând cont că eu am o mână foarte subțire și nu mi potrivesc cadranele supradimensionate. Prețul este diferit și el în funcție de diametrul cadranului și lățimea brățării. Mecanismul este unul japonez cu cuarț și este rezistent la ploaie (până la 3 ATM).

Mie îmi place designul minimalist și ușor de integrat într-o ținută de zi, dar și într-una casual-elegantă.


 

Blog editor: Simona Tucu







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!