"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 30 decembrie 2022

Sabon - winter sale

 WINTER SALE

La Sabon, plăcerea cumpărăturilor cu discount continuă!



Sărbătorile continuă la Sabon cu reduceri substanțiale de sezon la o gamă extinsă de produse printre care sigur se numără și preferatele tale sau texturi și arome pe care abia aștepți să le încerci pentru prima dată!

Până pe 15 ianuarie te așteptăm, așadar, să te răsfeți cu reduceri de până la 50% cu cardul tău de fidelitate Royal Passport! Dacă încă nu deții unul, nu-i nimic, îl poți achiziționa odată cu produsele și beneficiezi pe loc de oferte!

Iată ce surprize frumoase te așteaptă, mai ai timp să te bucuri de prețuri irezistibile la o selecție de produse și cadouri, inclusiv cele din colecția de Crăciun!

Produse Last Chance

Ne despărțim de ele pentru a face loc noilor colecții și le oferim cu discount de rămas bun! Dacă le îndrăgești, acum este momentul să le faci ale tale!

Produse din colecția de sărbători în ediție limitată

Ultimele bucăți din colecția noastră în ediție limitată îți fac cu ochiul la prețuri atractive! Nu rata plăcerea de a savura o aromă absolut delicioasă - Blush Gourmand - cu care, din păcate, nu ne vom mai întâlni pe viitor!

Produse legendare cu discount legendar

Ai vrut dintotdeauna să încerci bestseller-ele noastre, dar... ceva te-a oprit? Profită azi de promoțiile la ulei de duș, cremă de corp și scrub de corp din selecția noastră de Winter Sale și fă-ți o bucurie! Intră pe www.sabon.ro! 


Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!