"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 12 aprilie 2022

Produse cu rol calmant pentru pielea sensibilă - reduse cu 25% pe sole.ro + SOLE3011 cod de reducere suplimentar 5%

 

produse cu rol calmant pentru pielea sensibila si iritata

Pentru că încă folosesc exfolianți chimici, iar mai nou am reintrodus retinolul în rutina mea de skincare, sunt foarte atentă la produsele complementare pe care le folosesc, astfel încât să nu îmi sensibilizez tenul și mai tare. 

În prezent tenul meu este normal, însă am câteva zone cu roșeață, mult mai sensibile la activi prea puternici sau la o îngrijire necorespunzătoare a tenului. Pe aceste porțiuni de piele evit să folosesc exfolianții și vitamina C (dacă aceasta este într-o concentrație prea puternică), însă aplic retinol. Momentan încă sunt la 0,5 % concentrație de retinol și tenul meu s-a acomodat, reacționează foarte bine.


Așadar, vă prezint mai jos trei produse din rutina mea de îngrijire a tenului pe care le folosesc după exfolierea chimică sau atunci când experimentez probleme cu sensibilitatea pielii:

 

⚜️ Purito Oat-in calming gel cream - un produs sub formă de gel răcoritor si hrănitor ce conține apa nutritivă din semințe de ovăz, Squalane, Pantenol si Beta-Glucan cu efecte deosebite in calmarea pielii uscate, sensibile si iritate! E lipsit de alcool, uleiuri esențiale sau alcool.

E disponibil pe sole.ro cu 25% reducere, iar folosind codul meu SOLE3011 mai ai încă 5% reducere!

 

⚜️ Vegreen Cica Serum - un gel lichid care se absoarbe imediat în piele și care calmează rapid și hidratează ușor tenul sensibil. Conține centella asiatica, panthenol, alantoina, acid hialuronic etc. E lipsit de alcool, parfum și uleiuri esențiale. 

Deocamdată nu există în oferta celor de la sole, ca celelalte produse lansate de brandul Vegreen, însă bănuiesc că îl vor lista și ei cât de curând. Pe site-urile din afară însă, îl puteți găsi cu siguranță.

 

⚜️ iUnik Beta-glucan daily moisture cream este una dintre cremele mele preferate. În momentul de față nu mai face parte din rutină pentru că tocmai am terminat-o, dar rămâne una dintre cele mai faine creme pe care le-am folosit. Conține beta-glucan, dar și niacinamide, acid hialuronic, Aloe Vera și un extract de Centella Asiatica cu rol calmant si un complex special de fructe roșii bogate in nutrienți (prune, zmeură, capșună, piersică, rodie) ce hrănesc și revitalizează pielea. 

Textura este minunată, ușoară si plăcută, dar extrem de eficientă pe partea de hidratare. As putea să spun că este potrivită de la tenul deshidratat si sensibil (nu conține ingrediente cu potențial iritant), până la tenul gras, datorită texturii light, necomedogenice.

Disponibilă si ea pe sole.ro cu 25% reducere. Nu uitați de codul meu de afiliere SOLE3011 - vă aduce o reducere suplimentară de 5% pe lângă reducerile deja existente pe site!

 

Tu ce tip de ten ai? Folosești vreunul din aceste 3 produse?


Blog editor: Simona Tucu

4 comentarii:

  1. Interesante produsele, gelul lichid ma atrage pacat ca nu are si el reducere

    RăspundețiȘtergere
  2. Am și eu ten sensibil dar nu am auzit de aceste produse. Eu sunt fana a produselor Bioderma și Cerave și serul îmi place f mult cel de la Obagi

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim mult pentru cod! Cu siguranță le voi încerca

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!