"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 30 aprilie 2022

Top 3 deodorante fără aluminiu

 


Ești în căutarea celui mai bun deodorant fără săruri de aluminiu? Dacă da, atunci acest articol este pentru tine! Eu am testat de-a lungul timpului destul de multe deodorante naturale, printre care și celebra piatră de alaun, în căutarea celui mai eficient deodorant fără aluminiu. Așadar, am creat un top 3 deodorante fără săruri de aluminiu și vreau să împărtășesc impresiile mele cu tine.

Nu am renunțat definitiv la deodorantele și antiperspirantele clasice, cele care conțin săruri de aluminiu. Studiile demonstrează că acestea nu sunt nocive organismului uman chiar dacă sunt folosite pe termen lung. Iar atunci când ai nevoie de un deodorant care funcționează cu eficiență maximă, cele care au în compoziție săruri de aluminiu, sunt categoric cele mai eficiente.

Totuși sunt și zile când nu depui atât de mult efort fizic, situație în care un deodorant natural sau un deodorant fără aluminiu, poate ține mirosul sub control într-un mod foarte eficient.

 

Indiferent dacă ești consumatoare fidelă a deodorantelor fără aluminiu sau doar una ocazională, sper să găsești util topul meu, iar dacă ai descoperit la rândul tău produse din această categoria cu adevărat eficiente, căsuța de comentarii te așteaptă pentru detalii.

 


Pe locul III în topul meu, am așezat deodorantul Borotalco Pure fără conținut de săruri de aluminiu. Este un deodorant de tip stick, transparent, cu parfum fresh, moderat ca intensitate, dar pe care, eu personal, îl încadrez mai degrabă în categoria masculin, și care suferă modificări de-a lungul zilei, motiv pentru care îl folosesc mai rar. Conferă o senzație de prospețime imediat după aplicare. În cazul meu protejează destul de eficient de-a lungul zilei, doar dacă este reaplicat de minim două ori.  

Pe Notino, brandul Borotalco se regăsește într-0 mulțime de variante din categoria deodorante fără aluminiu: deostick, spray, roll-on, dar și antiperspirante împotriva transpirației excesive etc. Categoric este un brand care merită explorat. 

 


Pe locul II am plasat un deodorant natural pe care mi-am dorit foarte mult să îl testez – Schmidt's Bergamot + Lime. Este un deodorant solid si el, sub formă de stick, cu miros puternic citrat și iviorător. Se aplică prin presare de pielea subrațului preț de 10-30 secunde, pentru că textura este puțin mai tare, dar se înmoaie rapid sub influența căldurii. Pentru o absorbție și mai bună, se recomandă întinderea produsul cu degetele.

Deodorantul Schimdts face parte din categoria deodorantelor naturale, vegane, pe bază de bicarbonat de sodiu și pudră de tapioca, având în compoziție o mulțime de uleiuri esențiale parfumate și uleiuri vegetale pentru emoliere.


Funcționează foarte bine în cazul meu, de-a lungul zilei nu simt nevoia să reaplic, decât poate o dată, în zile cu efort fizic prelungit.

Am spus că miroase încântător? Oh, da, miroase și se resimte ca un duș proaspăt de citrice.

Îl recomand tuturor acelora care își doresc un deodorant natural, fără săruri de aluminiu, alcool sau alte ingrediente sintetizate chimic. Pe Notino, acest deodorant se găsește într-o mulțime de combinații de arome. 

 


Pe locul I am decis să pun unul dintre cele mai comune deodorante fără aluminiu de pe piață, dar și cel mai eficient pentru mine – Nivea Fresh Natural 0% aluminiu salts – este deodorantul sub formă de spray pe care mă pot baza în orice zi. Funcționează aproape la fel de eficient ca și unul care are în compoziție săruri de aluminiu.

Desigur, are acel miros specific produselor Nivea, pe care îl simți confortabil și plăcut. Nu interacționează cu parfumul pe care alegi să îl porți și își face treaba de minune. Prețul este unul foarte bun, cel mai bun dintre variantele expuse de mine aici, dar și în raport cu alte produse similare de pe piață.


Așadar, acestea sunt trei dintre cele mai eficiente deodorante fără aluminiu pe care le-am încercat eu și pe care le găsești la doar un click distanță pe site-ul Notino.

Dacă ai testat și tu deodorante naturale pe care le-ai găsit a fi eficiente, mi-ar plăcea să împărtășești cu mine în căsuța de comentarii.


Blog editor: Simon Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!