"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 12 martie 2022

Îngrijirea tenului sensibil - trei produse bogate în ingrediente cu rol calmant pentru pielea sensibilă și iritată

 


Skin Perfecting 25% AHA +2% BHA Exfoliant Peel de la Paula's Choice este noua mea pasiune în materie de skincare. Pentru că are în compoziție o concentrație mare de AHA am avut emoții mari la fiecare aplicare în contextul in care tenul meu prezintă zone cu sensibilitate și roșeață. Nu vă povestesc prea multe despre acest produs pentru că se află încă in teste, însă vreau să vă arăt câteva produse pe care le folosesc după acest exfoliant cu scopul calmării si hidratării intensive a pielii.

Deocamdată nu am experimentat nicio senzație de iritație după folosirea exfoliantului, însă pentru ca vreau sa exclud această posibilitate, acord o foarte mare atenție produselor pe care le aplic după îndepărtarea măștii, cu scopul protejării barierei de protecție a pielii.


Așadar una dintre aceste combinații de produse este formată din:


I'm From Rice Toner disponibilă pe sole.ro (codul meu SOLE3011 îți aduce 5% reducere) - o emulsie lăptoasă are  77,78% extract de orez organic 'GOA RICE' provenit din Yeoju.

Odată aplicat, tonerul formează o barieră de protecție la nivelul pielii pentru a preveni pierderile de apă si pentru a oferi hidratare și elasticitate pielii uscate, iritate sau profund deshidratate.

 Mai are in compoziție si alte ingrediente prețioase, precum niacinamide și alte câteva extracte de plante cu rol antioxidant și de calmare a semnelor de iritație și sensibilitate a pielii. Nu are alcool, parfum sau alte ingrediente cu potențial iritant.

 Eu am o variantă mini a acestui toner, după cum se poate vedea în imagine, dar pe sole.ro găsiți în prezent tonerul în variantă full size - 150 ml cu 15% reducere. Adăugați și codul meu de afiliat menționat mai sus pentru încă 5% reducere! 

Nacomi Hyaluronic Bomb - ser cu 4 tipuri de molecule de acid hialuronic și glicerină. Are o textură de gel lichid care se absoarbe rapid în piele. Este un produs polonez despre care am vorbit deseori aici pe blog si pe contul meu re Instagram si care este formulat exact pe placul meu - fără uleiuri esențiale, alcool sau parfum. Sunt câteva magazine online care comercializează acest produs si la noi în țară, le puteți găsi la o simplă Căutare pe google.

 


Nacomi Second Skin - ser cu 4 tipuri de ceramide, glicerină și panthenol este un alt produs polonez care îmi place foarte mult. Are o textură de cremă lejeră, extrem de plăcută la aplicare. O folosesc cu succes ca ultim pas, pentru sigilarea rutinei. Nu conține nici el uleiuri esențiale, parfum sau alcool.

 

Toate trei au textură ușoară, nu încarcă tenul și se absorb bine folosite împreună. După aprecierea mea consider ca pot fi folosite cu succes si de un ten mixt sau chiar gras.

 

Ai încercat vreunul dintre cele trei produse?


Blog editor: Simona Tucu

 

2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!