"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 5 martie 2022

Antologia Scrubului Sabon: 25 de ani de povești încântătoare și un nou capitol inovator

 


În 1997, SABON a creat exfoliantul de corp – un produs magic pentru o piele fină, găzduit de un borcan generos de sticlă reutilizabilă și obținut dintr-o combinație senzațională de săruri de la Marea Moartă și patru uleiuri botanice prețioase.

Azi, legendarul exfoliant de corp SABON e best seller la nivel mondial, căutat și adorat de clienții fideli de pe tot globul. Un borcan este vândut la fiecare 30 de secunde în întreaga lume! Anul acesta, Sabon sărbătorește 25 de ani de la crearea scrubului de corp SABON.


O poveste legendară. Antologia scrubului Sabon – Istoria unei legende


Povestea emblematicului scrub de corp începe cu îndrăgita sa rețetă unică. Vegan și de origine 98% naturală, fiecare borcan de exfoliant combină perfect săruri vindecătoare de la Marea Moartă, bogate în 21 de minerale naturale, cu patru uleiuri botanice prețioase: jojoba, migdale, andiroba și açai. Această textură încântătoare de sare în ulei cu dublă acțiune pare că se topește în piele, eliminând celulele moarte și oferind în același timp un efect unic de netezire și strălucire.

Astfel, rutina zilnică de frumusețe se transformă într-un ritual aparte. Din 1997, scrubul a fost formulat astfel încât să fie și o experiență olfactivă deosebită, compus fiind din ingrediente naturale alese cu meticulozitate de către cei mai prestigioși parfumieri, cu intenția de a te transpune într-o poveste magică încântătoare, surprinzătoare, multisenzorială. Pentru a celebra cea de-a 25-a aniversare, toate aceste povești prețioase au fost adunate în Antologia Scrubului SABON, unde fiecare aromă te ispitește cu istoria sa unică.

Exfoliantele Sabon spun povești minunate prin gama lor de zece arome îmbătătoare și captivante: 


  • Nuvela Green Rose prezintă o poveste de dragoste învăluită în mister, deschizând porți către o lume rafinată, plină de trandafiri.
  • Poezia “Le Voyage” (Paciuli Lavandă Vanilie) explorează lumi fantastice, pentru a descoperinoi regate încântătoare.
  • Povești Clasice cu Iasomie înfățișează o călătorie la lumina lunii, evocând sentimente de atemporalitate transcendentă.


Șirul poveștilor nu se oprește aici. De la farmecul serenității la fantezii palpitante, pline de viață și culoare, există o poveste cu parfum pentru fiecare emoție, pentru fiecare moment, oferind mult mai mult decât o formulă uimitoare: o călătorie completă a aromei...


NOU! Exfoliant de corp aromatic – Un nou capitol în AROMATERAPIE


Dacă ți-aș spune că doar câteva picături de uleiuri esențiale îți pot schimba starea de spirit? Nu este magie, este aromaterapie!În 2022, suntem Sabon introduce un nou capitol în această saga în curs de desfășurare, cu două noi ediții limitate inovatoare: exfoliantele de corp aromatice.

Noile exfoliante de corp aromatice nu conțin parfum, dar sunt infuzate cu un amestec exclusiv de două uleiuri esențiale pure, fiecare cu propria aromă și cu un efect unic asupra stării de spirit.

Fiecare amestec a fost creat de un un expert în aromaterapie francez, pentru a obține cea mai bună combinație de uleiuri esențiale și pentru a oferi un rezultat eficient de stimulare a emoțiilor pozitive.


Exfoliant AROMATIC SERENITY

Acest exfoliant de corp combină două uleiuri esențiale – lavandă de Provence și mandarin galben din Italia. Aromele lor ispititoare, ambele cunoscute pentru că oferă armonie și echilibru, calmează mintea și relaxează trupul.

Se recomandă utilizarea scrubului aromatic Serenity ca parte a ritualului de îngrijire corporală de seară, pentru relaxare și un somn mai bun.Exfoliant AROMATIC BLISS

Acest exfoliant de corp reunește două uleiuri esențiale – geranium egiptean și cistus din Spania – prețuite din vechime pentru aromele lor înălțătoare care revigorează corpul și mintea. Aceste parfumuri ridică vibrația fiecărei clipe, oferindu-i valoare și sens.

Se recomandă să incluzi exfoliantul Aromatic Bliss în ritualul de îngrijire de dimineață sau ca sprijin revigorant oricând simți oboseală și ai pielea lipsită de tonus și strălucire.

Fiecare capitol din Antologia Scrubului SABON este o poartă de acces către emoții infinite și uimitoare povești cu parfum. 


Descoperă toate produsele Sabon în magazinele fizice sau în magazinul online sabon.ro!!

 


Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

  1. Super articolul, nu am incercat acest produs, dar sigur o sa îl încerc

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos articolul , am sa încerc acest produs .

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!