"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 8 septembrie 2021

Noua colecție CITRUS BLOSSOM sau cum să păstrezi parfumul verii tale

 


Vara a trecut, dar lumina ei călduță se mai revarsă încă prin cosițe de femei îndrăgostite, mângâie piele sărutată de soare și scaldă cu blândețe livezi de fructe parfumate.

Pe câmpurile veșnic verzi ale inimii, soarele răsare în fiecare zi, pentru că vara din sufletul tău nu pleacă niciodată. Intră în grădina secretă a imaginației tale, într-un paradis al amintirilor frumoase, unde cerul este întotdeauna albastru, e veșnic vara, iar soarele surâde mereu pe cer. Ca într-o reverie, delicate flori de portocal își eliberează cu nonșalanță parfumul în aerul cald al verii tale speciale, iar tu te legeni ușor într-un leagăn de flori, la umbra unui mandarin și visezi la un dolce far niente!


Sabon lansează în această toamnă COLECȚIA CITRUS BLOSSOM


SABON sărbătorește bucuria pură a inimii cu CITRUS BLOSSOM, o colecție însorită inspirată de citrice, o sărbătoare a culorilor vii, a parfumurilor efervescente și a verilor de neuitat pe care le-am trăit și pe care le vom trai la nesfârșit.

În septembrie bucură-te de vara ta continuă cu produse sărutate de soare, pentru corpul tău și pentru căminul tău cu ajutorul acestei colecții speciale de produse de îngrijire marca Sabon. Citrus Blossom te îmbie să savurezi momente prețioase de tihnă și relaxare, să te lași învăluită de nuanțele vii și acidulate ale unei veșnice veri SABON...


Citrus Blossom – Povestea parfumului cu aromă de vară nesfârșită


Și cum ai putea păstra într-un mod mai autentic vara în sufletul tău, altfel decât lăsându-te învăluită de aroma unui parfum special care să te îmbie la o dulce evadare într-o livadă plină de fructe coapte, lăsându-ți spiritul să înflorească liber, plin de bucurie?!

Proaspăt, luminos și plin de emoție, acest parfum dulce și acidulat este modalitatea perfectă de a-ți revigora simțurile și de a te reconecta cu spiritul liber al unei veri de vis.

Notele de vârf citrate - mandarină și bergamotă, înveselesc și cuceresc mintea și spiritul, iasomia și florile de portocal captează cea mai pura esența a verii, iar căldura reconfortantă a moscului iți conferă acea doză specială de mister și senzualitate.




Pe mine piramida parfumului m-a cucerit iremediabil:

  • Note de vârf: bergamotă, mandarină
  • Note de mijloc: flori de portocal, iasomie
  • Note de baza: paciuli, vanilie, mosc


Spa la tine acasă cu Sabon Citrus Blossom – recuzita de care ai nevoie


Colecția Citrus Blossom îți oferă o gamă variată de produse pentru o îngrijire specială cu parfum citrat ca o ploaie efervescentă de vară. Alege unul, două sau câte vrei:

  • Ulei de duș – un răsfăț demn de un adevărat spa cu ajutorul acestui ulei de duș cu parfum îmbietor de citrice. E infuzat cu patru uleiuri vegetale bogate în acizi grași: măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, conține Omega 3-6-7 și 9, precum și vitaminele A și D ce regenerează pielea, lăsând-o curată, hidratată și catifelată. L- 500ml S- 300ml

  • Exfoliant de corp – un must-have în colecția de îngrijire a pielii pentru orice femeie, scrubul Sabon din colecția Citrus Blossom e special creat pentru a energiza și hrăni pielea uscată. Cu un conținut ridicat de sare din Marea Moarta bogată în minerale și uleiuri botanice (migdale, jojoba, andiroba și acai), exfoliantul de corp cu aromă hipnotizantă îndepărtează delicat (dar eficient) celulele moarte ale pielii, lăsând-o netedă și mătăsoasă, perfect pregătită pentru următorul pas. L- 600g S- 320g

  • Crema de corp este special creată pentru a conferi pielii o senzație de hidratare imediată și de lungă durată. Formula delicată este îmbogățită cu șapte uleiuri speciale, un cocktail din cele mai nutritive lipide ale naturii: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și unt de shea. Se absoarbe rapid și este bine tolerată de pielea normala până la cea uscată, refăcând rapid bariera de protecție a pielii prin acțiunea sinergică a celor șapte uleiuri din compoziție. Perfectă pentru utilizare zilnică. 200g

  • Laptele de corp din colecția Citrus Blossom este perfect pentru toate acele femei care preferă texturi ușoare, dar cu putere mare de hidratare. O loțiune mătăsoasă ce înmoaie pielea și o penetrează rapid pentru a o hidrata și a o hrăni. Îmbogățită cu ulei de migdale și lapte de ovăz, se absoarbe rapid in piele și îi sporește suplețea.

  • Crema de corp reparatoare este un produs special conceput pentru pielea uscată până la cea foarte uscată. O crema bogată și complexă ca listă de ingrediente, dar cu textură ușoară, foarte concentrată în unt de karité ce hrănește intens pielea, o protejează și îi repară zonele cu rugozități. Pe lângă untul de karité hrănitor, mai conține trandafir de Jericho cu rol antixoidant și ulei de canola, pentru un plus de hrănire a pielii uscate. 200 ml

  • Body Gelee e un produs special marca Sabon - un gel de corp răcoritor, super hidratant, ușor și cu uscare rapidă, care lasă pielea moale și mătăsoasă, fără reziduuri grase. Textura sa fină combină beneficiile unei loțiuni de corp hidratante cu efectul reconfortant al unui gel, pentru calmarea instantanee a pielii. Formula unică sa se absoarbe ușor in piele și e îmbogățită cu ulei de avocado hidratant și extract de Aloe Vera ce oferă o senzație de prospețime .200ml
  • Eau de Sabon – vedeta colecției Citrus Blossom este un parfum unic ce poate fi purtat ca atare sau în combinație cu alte produse pentru corp sau păr cu aceeași aromă văratică. Conține 69% alcool – e mai concentrat decât o apă de corp, însă mai puțin intens decât un parfum tradițional, pentru a oferi o prezență ușoară și proaspătă, dar de lungă durată. Recipientul elegant, din sticla, e ambalat într-o punguță șic din bumbac veritabil. 80ml

  • Unt de mâini – o formulă bogată cu rol super hidratant creată cu ulei din fructul pasiunii și vitamina C, un puternic antioxidant capabil de a stimula producția de colagen pentru a proteja și a păstra suplețea și frumusețea mâinilor tale. 200 ml sticlă, 30 ml tub.

  • Săpun lichid – o formulă delicată, îmbogățită cu alge marine și extract de salcie, pentru mâini curate și suple. Nu trebuie să îți lipsească din baie!  200 ml

  • Aroma de cameră – vara Citrus Blossom nu se termină aici! Sabon îți face o propunere irezistibilă – cum ar fi să aduci aroma specială a gamei Citrus Blossom și în intimitatea casei tale? Difuzorul elegant de eliberare treptată a parfumului tău preferat poate deveni un luxos obiect de decor în timp ce îți umple spațiul de veselie și bună-dispoziție prin intermediul parfumului său citrat și fresh. 250 ml


Elegantele seturi-cadou Sabon Citrus Blossom pentru momente și femei speciale


Iar dacă îți dorești ceva cu adevărat special, Sabon vine în ajutor cu mai multe seturi-cadou ambalate într-un mod elegant și luxuriant, absolut fabuloase, perfecte pentru a-ți face o bucurie pentru un mult așteptat final de săptămână, recuzită pentru momentul tău de home spa sau pentru a i-l dărui celei mai bune prietene, mamei, sorei sau alte femei speciale din viața ta. Uite trei propuneri speciale:

1. Set-cadou SABON „Bright skies“ 

Acest adorabil set-cadou conține cele mai iubite trei produse din gama Citrus Blossom – ulei de duș, exfoliant de corp și lapte de corp – rețeta perfectă pentru rehidratarea și rejuvenarea pielii după vară.

  • Ulei de duș 100ml
  • Exfoliant de corp 60g
  • Lapte de corp 50ml


2. Set-cadou SABON „Citrus Moments“

Dacă am putea lua soarele acasă și l-am putea ascunde într-un săculeț de bumbac, să ne ajungă până la primăvară! De ce nu? Acest splendid set conține tot ce-ti trebuie pentru a păstra căldura și tandrețea verii pe pielea ta: un exfoliant de corp pentru rejuvenarea pielii, un Body Gelée ușor, hidratant și răcoritor, și o crema de mâini emolientă pentru o experiență completă  de îngrijire și răsfăț, toate protejate de un săculeț din bumbac elegant și ecologic. Conține:

  • Exfoliant de corp 60g
  • Body Gelée 200ml
  • Cremă de mâini 30ml


3. Set-cadou SABON „Totul e în mâinile tale“

Acest duo pentru îngrijirea mâinilor e tot ce-ți trebuie pentru a-ți menține mâinile curate, moi și frumoase zi de zi: un săpun lichid delicat și o cremă de mâini puternic hidratantă. Conține:

  • Cremă de mâini 200ml
  • Săpun lichid 200ml 


Cum apreciezi noua colecție Sabon Citrus Blossom

Ți-a atras atenția vreun produs, ți-ar plăcea să testezi ceva?


Produsele Sabon sunt disponibile pe sabon.ro sau fizic în locațiile prezentate pe site. Abonați-vă la newsletter pentru a nu pierde promoțiile și noile lansări ale brandului. 




                                 Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

10 comentarii:

  1. sunt intr-adevar produse un pic mai scumpe, dar am incercat si eu un gel sau ulei de dus de la ei... si mama, mama!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. N am mai folosit produse Sabon de ceva timp, dar chiar îmi era dor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am propus să încerc și eu produsele sabon.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, ce bine suna aceasta colectie...pare pe placul meu!! Ce arome!

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunate! Absolut toate! nici nu stiu care sa zic ca ar fi preferata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi surâde ideea de a putea păstra mirosul verii. Trebuie sa încet și ru acest parfum

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi surâde ideea de a putea păstra mirosul verii. Trebuie sa încet și ru acest parfum

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce prezentare frumoasa... Musai trebuie sa caut si eu marca asta!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!