"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 25 ianuarie 2021

Outfit în culori complementare cu ghete din piele naturală de pe reverse.ro


Iarna aceasta am făcut schimbări majore în stilul meu vestimentar și am trecut de la mult îndrăgitele mele tocuri, la bocanci și ghete, modele stylish potrivite pentru a fi purtate cu rochii și fuste scurte.

A fost o vreme când nu m-aș fi văzut niciodată făcând astfel de combinații, dar odată cu vârsta am început să capăt mai multă încredere în mine și să prind curaj să explorez și alte zone stilistice.



Ghete din piele și rochie din dantelă! Cine s-ar fi gândit la o asemenea alăturare acum câțiva ani. Multe dintre voi cu siguranță, însă nu și eu. Din fericire mi-am lărgit orizontul de cunoaștere și am început să experimentez mai mult, așa că am avut curaj anul trecut să port pentru prima data un astfel de outfit. 
Ghete din piele și rochie scurtă din organza a fost alegerea mea pentru a vă prezenta ultima achiziție în materie de ghete din piele.



Ghetele din piele bordo Farisha sunt achiziționate de pe site-ul reverse.ro și purtate într-o frumoasă zi de ianuarie, cu soare călduț și iz de primăvară timpurie.
Le-am alăturat un sacou vintage supradimensionat într-o culoare complementară, căruia i-am suflecat mânecile pentru a scoate la iveală frumoasa căptușeală din mătase vișinie lucrată cu mare măiestrie.



Pe sub sacou port o rochiță diafană de organza verde-pădure și ciorap mat în același linie cromatică comună ghetelor și manșetelor.
Am reușit să compun un outfit care mă reprezintă în totalitate, chiar dacă nu pot încălțări cu toc. Accentele vintage (pasiunea mea nestinsă), texturile contrastante (lână, mătase, piele, organza) și contrastul complementar roșu-verde sunt elementele de la care am pornit în compunerea acestei ținute. 


Ghetele Farisha X1118 sunt confecționate din piele naturală texturată, într-o frumoasă nuanța de bordo metalizat. Nu au fermoar, însă permit reglarea pe gambă prin șiret. Se încălță foarte repede și eu, cu picioarele mele destul de subțiri, le pot fixa perfect mulate pe gambe. Acesta este cel mai important criteriu după care îmi aleg eu ghetele, altfel nu le-aș putea purta cu rochițe și fuste. 



Reverse.ro este un magazin online de încălțăminte. În categoriile acestuia găsim articole atât pentru femeie, cât și pentru bărbați.
Modele de încălțăminte damă sunt extrem de variate, de la sandale și șlapi până la adidași, cizme, ghete sau botine.
Categoria "reduceri de sezon" îți aduce încălțăminte la prețuri foarte avantajoase, așa că merită să arunci un ochi și acolo.

Eu am și un cod de reduceri - reverse10 pe care îl poți aplica la orice cumpărări de pe site-ul reverse.ro!
Și mai încă ceva - în fiecare zi, pe site, sunt adăugate modele noi!!!!



Îți place outfitul meu? Ai purta aceste ghete din piele? 




                            Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!