"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 18 ianuarie 2021

Sport la tine acasă cu articole fitness de la Decathlon

Trăim vremuri neobișnuite, vremuri care ne-au forțat să ne modificăm rutina zilei, să ne reevaluăm obiceiurile de consum, dar și pe cele de socializare și petrecere a timpului liber.

Fiecare dintre noi a încercat să traverseze această perioadă adaptându-se noilor măsuri de protecție și schimbării în sine, prin metode care să producă daune emoționale cât mai mici.

Un importat segment al vieții noastre care a fost afectat într-o măsură suficient de serioasă încât să se resimtă pe termen mediu și lung, este sportul.

În timpul perioadei de izolare a devenit aproape imposibil pentru acel de segment de populație care obișnuia să facă sport în mod activ, să mai găsească alternative prin care să își poată face rutina de mișcare obișnuite.

Eu am intrat în această perioadă de pandemie după două sarcini, foarte hotărâtă să mă reîntorc la sala de sport și să lucrez intens pentru redobândirea siluetei.

Din păcate nu a fost să fie, la început sălile de sport au fost închise, iar mai apoi după ce s-au redeschis, am considerat că mediul nu este unul suficient de sigur și că mi-aș expune nejustificat familia unor riscuri. 
Am decis, așadar, că pentru mine sportul făcut acasă reprezintă cea mai bună variantă de a-mi păstra rutina zilnică fără riscuri de expunere nejustificată. 
Am acasă un aparat de abdomene și unul pentru tonifierea picioarelor, iar pe Decathlon se găsesc suficiente articole fitness pentru acasă. 

Pentru început, cel mai importat mi se pare echipamentul. E musai, atunci când începi ședințele de finess să îți schimbi ținuta de casă cu una adecvată sportului pe care dorești să îl practici. 



Alege o pereche de colanți fitness cardio 120 - un model uni sau imprimat care modeleaza frumos corpul, material moale și elastic, extrem de confortabil, lăsând pielea să respire și conferind libertate de mișcare. Completează cu o bustieră sau un tricou fitness cardio și alege încălțări potrivite. 


Te vei simți pregătită și motivată într-o clipă. La mine funcționează să aleg echipamente în culori vesele, să pun muzică antrenantă și eventual să vizionez scurte tutoriale cu tematică motivațională înainte de antrenament. 



Cât despre echipamentele propriu-zise, oferta este extrem de variată. Poți alege gantere Tonedumbell, aparat body power Nyamba conceput pentru tonifierea picioarelor, a fesierilor sau a brațelor. Un aparat multifuncțional pentru mai multe grupe de mușchi, la un preț extrem de avantajos. 


Iar dacă spațiul și bugetul îți permit, achiziționează banda de alergat T540C Domyos, silențioasă și performantă, cu 24 de programe preînregistrate pentru Sănătate și stare de bine, Pierdere calorii și Rezistență. Click pe link pentru mai multe detalii tehnice. 


Oricare ar fi tipul de antrenament pe care ți-ai propus să îl efectuezi acasă, la Decathlon găsești o plajă foarte largă de echipamente, la prețuri excelente: bandă elastică, stepper, bară bodybuilding, mânere flotări, sac și mănuși de box, saltea de fitenss sau yoga etc. 
Totul pentru a putea să îți amenajezi acasă propria ta sala de sport! 



                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu




2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!