"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 27 ianuarie 2021

Colier auriu cu 5 lănțișoare de pe Bonprix

 


Cei care mă cunosc știu despre mine că sunt o mare amatoare de bijuterii aurii. Îmi plac modelel superdimensionate care ies ușor in evidență și care atrag privirile.

Consider că auriul este culoarea care se potrivește cel mai bine cu pielea mea ușor măslinie și parul castaniu cu reflexe calde. Acesta este motivul pentru care sunt mereu în căutare de bijuterii originale, care să scoată din anonimat orice ținută.



La ultima comandă Bonprix am ales câteva piese absolut minunate, dar mai întâi vreau să vă arăt acest colier auriu în 5 straturi de care mă declar de-a dreptul îndrăgostită.
Mi-am dorit de foarte mult timp o astfel de bijuterie pentru cămașa albă, pentru maieurile mele cu dantelă și pentru bluzele cu decolteu adânc. 
Modelul de pe Bonprix îmi place enorm de mult, iar pentru a-l pune în evidență am ales să îl port la un maieu roșu aprins din material fin și delicat și un cardigan din lână bej. Îmi plac deosebit de mult contrastele de texturi și cromatica acestui ansamblu. Am completat lookul cu un machiaj cu ruj roșu și eyeliner negru intens. 

Cercerii aurii statement sunt din colecția mea de bijuterii vintage și au scopul de a sublinia afirmația din primul paragraf și a demonstra cât de mult îmi plac bijuteriile masive. Dacă un stil se potrivește personalității tale, ce mai contează regulile?! 


Colierul auriu Bonprix este creat din 5 straturi, fiecare dintre ele având o lungime și un model diferite. Două dintre ele sunt prevăzute cu medalion sub formă de bănuți! 


În categoria Coliere de pe Bonprix găsiți mai multe modele de coliere în straturi, inclusiv coliere argintii, pentru cele care nu poartă auriu. Am văzut și un model foarte drăguț pe care l-am văzut creat în multe variante - colier cu trei lănțișoare cu soare, lună și stele - un colier mult mai delicat și mai finuț, potrivit celor care le plac bijuteriile rafinate. 


Multe alte bijuterii foarte frumoase puteți găsi pe site-ul Bonprix. Eu recunosc că nu am verificat până acum această categorie. Sunt consumatoare de câțiva ani a lenjeriilor de pat Bonprix, pentru că am pilote cu dimensiuni atipici și doar aici găsesc exact ceea ce am nevoie. 

În curând revin și cu celelalte două articole comandate de pe site, până atunci aștept să îmi scrieți în comentarii dacă vă place colierul meu auriu cu 5 lănțișoare și dacă l-ați purta și voi!



                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


8 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase ,sa le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Valeria! Este un singur colier, lantisoarele sunt prinse in acelasi punct :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place! Este un singur colier cu 5 lantisoare legate in acelasi punct! :)

      Ștergere
  3. si mie mi se pare ca te prind bijuteiile aurii. si rujul portocaliiiiu.

    fun fact: credeam ca pentru mine sunt cele argintii, eram convinsa ca am subtonul pielii rece, dar de cativa ani incoace, mi-am dat seama ca am subton neutru si vara cald, fiindca ma bronzez repede. si pentru ca n-am mai stiut ce ma avantajeaza, am cam renuntat la bijuterii si acum imi pare rau...

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!