"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 30 mai 2019

Melkior Blue Lash Mascara - rimel albastru pentru o privire intensă

Melkior a lansat marți, 28 mai 2019, un produs nou destinat colorării genelor - un rimel albastru royal, puternic pigmentat și cu reale calități de construire a unui frumos volum al genelor. 

Am avut ocazia să îl primesc cu câteva zile înainte de lansarea oficială și am putut să îl testez în premieră. 
Mi-a adus aminte de o perioadă din adolescență în care am purtat foarte mult rimel albastru, trecând peste prejudecățile conform cărora acest tip de produs nu este recomandat ochilor vezi și albaștri, din cauza efectului ton pe ton. 

Însă recunosc că mereu am fost de părere că rimelul albastru se potrivește cel mai bine ochilor căprui, cu cât mai profunzi și mai ciocolatii, cu atât  mai frumos și mai intens efectul de contrast. 

Însă și pentru ochii colorați, experții Melkior vin cu soluții: 
- dacă ai ochii verzi sau albaștri, trasează o linie neagră de eyeliner sau creion dermatograf la baza genelor superioare și inferioare pentru a evita efectul ton pe ton și pentru a crea unul ton-contrast-ton,
- un machiaj în culori ciocolatii, atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară, va crea același efect de contrast și rimelul va pune în evidență frumusețea ochilor. 

Eu am ales varianta a doua, însă nu am încărcat pleoapele foarte mult cu fard, am ales un maro mat pe care l-am întins pe toată pleoapa superioară, iar la baza genelor inferioare am aplicat rimel albastru cu pensula de eyeliner. Ochii mei sunt verzi-albăstrui și personal mi-a plăcut foarte mult efectul creat. 


Restul machiajului l-am păstrat în culori discrete și neapărat mate, astfel încât am aplicat pe obraz un blush mat, iar pe buze rujul nude rose, tot de la Melkior - Alexia - o nuanță care mi se pare că se poate acomoda la orice tip de machiaj. 

Așadar, din punctul meu de vedere, oricine poate purta un rimel albastru atât timp cât va respecta niște reguli simple de machiaj. Pentru ochii căprui este cel mai ușor, pentru că nu este nevoie de niciun artificiu dacă posesoarele doresc să folosească acest rimel fără alt machiaj adiacent. 

Pentru machiaje extravagante vă puteți folosi de contrastul complementar aplicând diverse tonuri de oranj pe pleoape și mai multe straturi de rimel Blue Lash Mascara pe gene. Efectul va fi cu adevărat wow, datorită faptului că cele două culori (albastru și oranj) au calitatea de a se exalta una pe cealaltă




Dacă vă place, atunci îl puteți achiziționa de aici
Nu curge, nu se întinde și nu se fărâmițează, deși în poza mea este aplicat în foarte multe straturi. 




Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu




5 comentarii:

  1. sa stii ca eu in adolescenta am ratat moda cu rimelul albastru pentru ca eram atat de conservatoare :). o sa-mi iau revansa acum fiindca royal-ul asta chiar arata bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se poate :P Toate fetele au purtat rimel albastru in liceu, eu zic sa iti iei revansa cat mai repede :D

      Ștergere
  2. edte simpatic, ador albastrul 😍😍 nu l. as purta non stop, dar ar fi printre alegeri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa si eu, nu simt sa-l port in fiecare zi, dar e asa fain cateodata...

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!