"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 28 iunie 2018

Elmiplant, Tesori d`Oriente, B.U, STR8 și altele la Beauty Bloggers Meeting Timișoara, partea a II-a

Iată că a sosit timpul să vă arăt și alte bunătăți primite în punguțele Beauty Bloggers Summer Edition Timișoara, eveniment despre care am scris un articol general aici, iar partea I, cu produsele puse la dispoziție de partenerul evenimentului Estee Lauder, o puteți găsi aici

Așadar începem astăzi cu o punguță care m-a bucurat foarte, foarte mult, pentru că trebuie să fiu sinceră și să vă mărturisesc că unele produse mi-au stârnit interesul mai tare decât altele, iar altele pur și simplu m-au umplut de bucurie, așa cum este cazul plăsuței Tesori d'Oriente și a noii sale gama albastru turcoaz Ayurveda pe care vă mărturiseam nu demult, mai exact aici, că nu mai pot de curiozitate să văd cum se prezintă. 
Se pare că nu am avut prea mult de așteptat și iată ce voi testa: 
  • Cremă de baie
  • Cremă de duș
  • Parfum de corp

Ambalajele noii game sunt vesele și pline de culoare, iar aroma mi se pare ușor atipică stilului cu care ne-a obișnuit Tesori d Oriente de-a lungul anilor. Cu siguranță voi reveni cu impresii despre toate cele trei produse, îmi face o deosebită plăcere să vorbesc despre produsele Tesori, la fel de mult cum îmi place să le și folosesc.


Ambalaje frumos colorate și foarte practice au și produsele Vidal - un brand cu care am făcut cunoștință doar vizual prin supermarket. Am primit trei flacoane de săpun lichid, astfel:
  • Argan oil
  • Milk and Cream
  • White Musk
Cel din urmă este preferatul meu după cum mă și așteptam atunci când am văzut ce aromă are, și asta pentru că seamănă tare bine cu crema mea de baie preferată - Tesori d Oriente White Musk. Cu siguranță merită să îmi fac stocuri cu această variantă!



Multe produse pentru duș am primit și din partea brandului Elmiplant. Noile flacoane aurii cu ulei de duș arată foarte, foarte bine și se laudă a fi lipsite de parabeni, uleiuri minerale și coloranți. Așa cum am mărturisit și pe instagram, mi se pare minunată culoarea aceasta chihlimbarie dacă este dată doar de uleiurile din compoziție. 
Un flacon la fel de mare este și cel de cremă de corp Moisture Miracle, tot ce trebuie să fac acum e să-mi înfrâng oboseala și să fac un efort pentru a o folosi seara după duș. 
Loțiunea de plajă cu factor 30 este o alegere foarte bună pentru vara asta, însă uleiul cu spf 6 nu o să beneficieze prea mult de atenția mea, protecția este mult, mult prea mică pentru ceea ce folosesc și promovez eu.


Wash&Go este unul dintre șampoanele pe care le aleg deseori din supermarket, atunci când rămân fără șamponul meu obișnuit pentru păr gras sau când pur și simplu îmi doresc să încerc ceva nou. Este un șampon care îmi place și cu care mă înțeleg foarte bine. Nu m-am uitat niciodată cu atenție ce variantă am ales de pe raft, dar pare-se că gama Wash&Go este una foarte complexă, mereu apărând noi și noi variante. Eu am primit cinci tipuri de șampon și balsam de păr, după cum urmează:

  • pentru păr gras
  • pentru păr lipsit de strălucire
  • pentru păr vopsit
  • pentru păr normal
  • pentru păr deteriorat



Pearl Drops nu-mi este nici el cunoscut decât de pe rafturile magazinelor. Am primit două variante pe care le-am împărțit între mine și soțul meu.
Eu am ales varianta roz care promite deschiderea culorii dinților cu până la două nuanțe într-o săptămâna, iar soțul meu a ales varianta mov care promite până la 4 nuanțe în 3 săptămâni. Deși programasem testarea mai devreme, nu am început-o încă, am folosit o pastă de dinți pentru sănătatea gingiilor în ultima vreme, dar revin cu impresii mai târziu.




Antonio Banderas a ajuns la eveniment cu două parfumuri pe care nu le cunoșteam. Unul este pentru soțul meu - Mediterraneo, iar cel de-al doilea pentru mine - Her Secret. Nu voi ține secretul doar pentru mine, ci îl voi face public aici pe blog sau pe pagina mea de instagram cât de curând. 


Tot pentru soțul meu am adus acasă și noile variante STR8 Ahead.
Începând cu evenimentul de anul trecut, când STR8 ne-a fost sponsor pentru prima dată, amândoi ne-am readus aminte cu plăcere despre primul contact cu parfumul STR8, acela care ne-a marcat adolescența și pe a cărui reclamă tv mi-o amintesc și acum. 
Am povestit o seară întreagă pe subiectul acesta, am râs și am glumit unul pe seama altuia, iar toată treaba asta m-a inspirat să scriu cu deosebită plăcere acest articol, care a fost bine primit, cel puțin de cei din generația mea care s-au regăsit cu plăcere în tabloul evenimentelor de la sfârșitul anilor 90. 

Ca și pe parfumul de anul trecut, soțul meu a primit cu drag și această nouă variantă sub forma de Natural Spray și Deodorant Body Spray.  Aroma se încadrează în același tipar STR8 ceea ce pe mine mă bucură foarte mult, îmi place ca unele lucruri să nu-și altereze personalitatea. Nu întotdeauna schimbarea e cea mai bună decizie. 



Mult m-am bucurat să văd că B.U este din nou printre noi la evenimentul de la Timișoara cu două produse antiperspirante - un spray și un roll-on B.U. in action. 
B.U, atât timp cât vei avea Wild-ul în portofoliu, vei avea asigurat un fan pe viață, știi așta, nu? Să vedem cum sunt și aceste antiperspirante!



Așadar, acestea sunt câteva dintre produsele primite la eveniment. Sunt sigură ca vă sunt familiare, dacă nu toate, măcar o parte dintre ele. Care vă tentează?




***

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu




6 comentarii:

  1. Cate noutati, abia astept sa ajung in magazin sa vad cum miros cele noi de la Tesori si m-ai facut curioasa cu pasta de dinti, cand termin cea care o am, clar o incerc :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ofer feedback pentru pasta de dinti, dar inca nu am reusit sa o pun la treaba :P Gelurile le-am vazut la Carrefour parca :)

      Ștergere
  2. Popa Oana-Gabriela29 iunie 2018 la 11:33

    De gelurile de dus de la Elmiplant sunt foarte incantata pentru ca au lansat multe arome ce miros atat de bine. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nici nu le vazusem inainte de eveniment, numai ce le-am descoeprit si eu. Ma bucur ca-ti plac! :)

      Ștergere
  3. parfumul str8 ahead are o aroma misto tare, e mai puternic, mai masculin! gama noua de la tesori m-a incantat peste masura, sunt altfel, dar totusi foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  4. Valeria Chertes21 iulie 2018 la 00:46

    Toate imi plac ,toate sunt produse faine, sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!