"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 14 iunie 2018

Beauty Bloggers Meeting Timișoara - Summer Edition 2018

Dragile mele,

Precum bine știți sâmbătă, 9 iunie, a avut loc cel mai așteptat eveniment al anului pentru micuța comunitate de beauty blogging din Timișoara – Beauty Bloggers Meeting Timișoara, ediția a IV-a. Și anul acesta organizatoare au fost cele două fete – Romina și Lucia, care ne-au strâns laolaltă pe Anca Laura, AndreeaP., Andreea Șerban, Anita, Larisa și bineînțeles subsemnata.



Locul ales anul acesta ne-a întrecut toate așteptările, aceasta fiind cea care ne-a inspirat să-i dăm evenimentului și o tematică, și anume ”Garden party”, și asta pentru că Garden House, gazda noastră de anul acesta, un B&B situat într-o zonă liniștită a orașului, deține o grădină absolut minunată, cu scenariu de basm, unde ne-am propus să ne desfășurăm întreg evenimentul.


În spatele unui gard care păstrează bine ascuns misterul, se dezvăluie ochiului ca într-o poveste fantastică, un tărâm de basm cu vegetație luxuriantă, unde plante cu flori cățărătoare desenează arabescuri complicate pe bolta care umbrește locul de popas și de tras sufletul. Un loc intim și ferit de priviri curioase, un loc unde timpul stă pe loc și cartea cu basme pare că a prins viață. Din păcate frumusețea grădinii ascunse cu toate secretele ei nedescoperite, ne-a fost refuzată de ploaia rece de vară care nu s-a dat plecată pe tot parcursul evenimentului și ne-a obligat să reconsiderăm întreaga organizare. 
Am decis să ne desfășurăm petrecerea în interior, într-unul dintre cele două apartamente puse la dispoziție de Garden House. Și nu putem spune că ne-a părut prea rău, pentru că apartamentul cochet de 30 mp ne-a oferit o atmosferă confortabilă și intimă pentru a ne putea desfășura evenimentul exact așa cum ne-am propus – o întâlnire frumoasă între prietene care împărtășesc același pasiuni și preocupări.

Evenimentul de anul acesta a avut un partener de soi, și anume Estee Lauder, care ne-a trimis câte un set de produse absolut minunate, dezirabile pentru orice femeie pasionată de beauty și skincare. Unde mai pui că unul dintre ele este chiar mult iubitul meu Double Wear, fondul de ten cu care vă înnebunesc de atâția ani, dar nu numai. Am avut deosebita plăcere să descopăr în punguță și crema minunată de ochi despre care v-am povestit aici și pe care o foloseam cu mare zgârcenie pentru a mă putea bucura de ea cât mai mult timp. Dar mai multe o să vă povestesc într-un post separat, toate produsele sunt minunate și merită o atenție deosebită din partea mea. 



Revin așadar pe blog, dar urmăriți și pe instagram și pe facebook hashtagul #esteelauder!

Anul acesta, ca și anul trecut de altfel, am avut invitați doi speakeri care ne-au captat toată atenția și de la care am învățat o grămadă de lucruri noi. Prima a fost Nadina Jianu un PR din Timișoara care ne-a făcut o prezentare foarte interesantă despre felul în care se vede relația blogger – agenție din perspectiva celei din urmă. Ea ne-a propus practic o nouă abordare la care eu personal nu m-aș fi gândit niciodată și care m-a pus pe gânduri.

Printre altele, aș putea afirma mi s-a confirmat și ceea ce intuiam deja, și anume că piața de blogging din Timișoara ( în general, nu mă refer doar la zona de beauty) are particularitățile sale și nu întotdeauna acest lucru este înțeles corect de cei din afara orașului. Încă nu suntem o comunitate puternică, dar sper ca acest lucru să se schimbe în viitor pentru că există enorm de mult potențial. Cunosc fete inteligente și foarte talentate care scriu mult, consistent și foarte bine documentat, și e necesar ca vocea lor să se audă.



A doua invitată a fost Corina Allan, reprezentanta brandului Paula‘s Choice, o adevărată sursă de inspirație și o prezență dezirabilă pentru orice eveniment de beauty. Recunosc că aș fi venit la eveniment și numai să o aud pe ea vorbind, să învăț și să aflu informații noi despre ingrediente, produse și abordări inovative în ceea ce privește îngrijirea pielii. S-a vorbit despre noile trenduri în skincare, pentru că da, deși pare ciudat, chiar și aici se poate discuta despre trenduri, s-a vorbit despre mituri în îngrijirea pielii și, bineînțeles, despre protecția solară – un subiect care nu se demodează niciodată și care pare că nu se poate epuiza nicicum. În mod concret ceea ce am învățat de la Corina sâmbătă o să aflați în cadrul articolelor mele de skincare pentru că sunt informații pe care le voi folosi și pe care le voi împărtăși cu voi.

Anda de la Cupio a venit și ea la începutul evenimentului cu o plăsuță de rujuri lichide metalizate din noua colecție Get Metallic și de geluri de sprâncene în diferite nuanțe. M-am bucurat să văd o linie nouă de rujuri cu aspect metalizat, eu ador acest tip de texturi și îmi doream mult să reintre în trend. Nu neapărat pentru a-mi asorta eu buzele cu noile tendințe, prea puțin îmi pasă de asta, ci pentru a găsi diversitate pe piață și a mă putea bucura de tot felul de nuanțe puternic saturate și strălucitoare.  Așadar, acum e momentul să fac noi achiziții!



Evenimentul nostru a avut 30 de sponsori care au venit cu fel de fel de produse care mai de care mai interesante și pe care ne-a făcut deosebită plăcere să le descoperim în plăsuțele personalizate. A fost așadar suficient material pentru discuții și pentru o ulterioară testare de noutăți. 
Am descoperit multe produse pe care mi le doream, unele pe care nu le cunoșteam și altele pe care abia aștept să le descopăr. Încă este foarte multă informație care trebuie decantată și  multe produse care trebuiesc studiate cu atenție pentru a-mi forma o părere incipientă. 

Am decis așadar, pentru a nu lungi în mod obositor acest articol, să revin cu alte câteva postări în care să vă prezint mai pe îndelete produsele pe care le-am primit și eventual mici impresii pe care am reușit și|sau voi reuși să mi le formez în această săptămână.



Cu multe mulțumiri, vă las mai jos lista cu cei 30 de sponsori care ne-au onorat cu „prezența” la acest eveniment:

Antonio Banderas
B.U.
Elmiplant
Pearl Drops
STR8
Tesori d'Oriente
Vidal
Wash&Go
Triodeluxe
Fragonard
Elemis
Barza
Titania
Benefit
Cupio
Solaris
Pretty by Flormar
Marionnaud
Maybelline
Bioderma
Dove
Garnier
Green Lab
Le Petit Olivier,
Pell Amar
Rausch
Secom
Paula's Choice
Garden House - partener
Estee Lauder - partener


Nu uitați să urmăriți pe rețelele de socializare hashtagurile #bbmTm4 și #bbmTmSummerEdition pentru noi și noi informații despre evenimentul nostru.
La final îmi doresc să le mulțumesc public celor două fete, Lucia și Romina, pentru tot efortul depus, nu este lucru ușor să organizezi un astfel de eveniment, mai ales că munca celor două nu se oprește atunci când noi am părăsit localul și evenimentul, ci continuă săptămâni întregi după eveniment.

Mulțumesc, fetelor, pentru tot ceea ce ați creat voi la Timișoara!



***

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu



23 de comentarii:

  1. Cate produse noi, abia astept sa vad review-urile. M-ai facut foarte nerabdatoare, abia astept urmatorul articol :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să fac niște articole de prezentare deocamdata, si reviewuri mai tarziu, e foarte mult material :P

      Ștergere
  2. Ce event fain...si invitatii...mi-ar fi placut sa aud ce ati povestit...🙂 mai ales cu Corina care mi se pare ca stie atat de multe informatii despre skincare. Si goodie bag...so good❤...estee lauder😍 astept cu nerabdare urmatoarele articole si reviews 🙂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, a fost grozav, chiar mi-a placut foarte mult, fetele s-au intrecut pe ele si anul acesta. :)

      Ștergere
  3. Ați descoperit produse noi, informații noi, peisajul care părea de basm .. Ce să mai, păcat că s-a terminat, nu? Așteptăm impresii despre produse! Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Oana, a fost minunat, pacat de ploaie pentru ca locatia a fost deosebita si ieseau niste poze grozave in gradina. Poate data viitoare :)

      Ștergere
  4. Valeria Chertes19 iunie 2018 la 15:34

    Foarte frumoasa locatie, frumos eveniment, va felicit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Valeria, chiar a fost foarte fain, daca nu ar fi ploua ar fi fost perfect :)

      Ștergere
  5. Foarte faine evenimentele de acest tip, luna aceasta merg si eu la unul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super, sa te distrezi! Mi-ar placea cate unul in fiecare luna :))

      Ștergere
  6. Sper sa ajung si eu la un astfel de eveniment.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti doresc sa ajungi, sunt foarte faine aceste eventimente :)

      Ștergere
  7. Ce locatie superba pentru eveniment. Cred ca v-ati simtit tare bine 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost foarte fain, daca nu ploua ar fi iesit perfect :)

      Ștergere
  8. Frumos eveniment si locatia este superba

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce eveniment frumos ati avut! Locatia chiar e superba. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, a fost frumos si evenimentul si locul de desfasurare! :)

      Ștergere
  10. Mi-as dori sa particip si eu la astfel de intalniri. Mi se par foarte dragute <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ai ocazia, chiar sunt niste intalniri frumoase si productive :)

      Ștergere
  11. Ma bucur Simo ca ai ajuns, tocmai ce am reazlizat ca ne cunoastem de 5 ani..pfff :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? Deja au trecut 5 ani? Pfff, o gramada de timp! Si eu ma bucur ca am avut ocazia sa particip, iti multumesc pentru invitatie, si te felicit inca o data pentru organizare! :)

      Ștergere
  12. ce de produse! si ce eveniment fain! ma bucur ca se fac asemenea intalniri, sper sa fie mai dese si la un moment dat sa ne legam din mai multe zone!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!