"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 25 iunie 2018

Estee Lauder la Beauty Bloggers Meeting Timișoara, partea I

Despre evenimentul Beauty Bloggers Meeting Timișoara organizat luna aceasta, am scris săptămâna trecută acest articol, unde, printre altele v-am prezentat și lista de sponsori și parteneri. Referitor la cei din urmă, anul acesta am avut doi parteneri în organizare - Garden House, cei care ne-au pus la dispoziție frumoasa grădină cu flori și apartamentul unde s-a desfășurat, într-un final, întreaga acțiune, și Estee Lauder, care a susținut evenimentul cu un set de produse de lux, două dintre ele fiind chiar în top 3 cele mai râvnite produse Estee Lauder (topul meu personal). Mai jos vă povestesc despre ce este vorba.


Așadar, astăzi vreau să vă fac cunoștință cu bunătățile trimise de partenerul evenimentului Beauty Bloggers Timișoara Summer Edition:


Este vorba despre 4 produse full size, care fără reținere, mărturisesc că m-au bucurat foarte, foarte mult. 
Am regăsit printre ele celebrul fond de ten Estee Lauder Double Wear Stay-in-place, adoratul meu de ani de zile, după cum prea bine știți, dacă mă urmăriți de ceva timp. Eu îl promovez cât pot de mult atât în online, cât și în offline, pentru că mi se pare de departe cel mai bun fond de ten pe care l-am încercat, și credeți-mă că am încercat câteva branduri de lux până acum. 


Nu am renunțat să îl folosesc nici acum vara, și asta pentru că am găsit metoda perfectă de a-l purta: peste o bază hidratantă bună și obligatoriu spf, aplic o cantitate foarte mică de fond de ten și o întind bine cu degetele pe întreaga față, aplic blush sau bronzer și gata, machiajul rezistă impecabil de-a lungul zilei, atât cât este posibil în condiții de căldura exagerată.
Cu o cantitate mică se obține o uniformizare a nuanței tenului, un aspect similar aplicării unui bb cream ușor, dar cu rezistența impecabilă și recunoscută a lui Double Wear. 

De ce este nevoie, pe scurt, pentru a fi compatibilă cu acest fond de ten?
  • să ai tenul mixt sau gras,
  • să ai tenul foarte bine hidratat, fără zone uscate, cu rugozițăți,
  • să nu ai așteptări privind o acoperire foarte mare, deși este deseori promovat astfel, Double Wear are o acoperire medie, însă nu oxidează și maschează mai mult decât decent imperfecțiunile,
  • să nu ai tenul foarte uscat și riduri adânci, nu se fixează bine și evidențiază ridurile profunde asociate cu un ten deshidratat,
  • să nu te aștepți să vină la pachet cu efect de hidratare de-a lungul zilei, Double Wear este un fond de ten cu rezistență prelungită, destinat tenului mixt|gras și nu hidratează tenul, dar nici nu îl usucă,
  • să nu te aștepți să fie compatibil cu toate produse de skincare aplicate înaintea acestuia sau cu toate texturile de spf, trebuie să găsești acele produse care creează o bază compatibilă cu acesta. 

Cam astea mi-au venit în minte acum, mai completez pe parcurs dacă îmi mai amintesc ceva.
Cred că e lesne de înțeles că sunt o mare fană al acestui fond de ten, l-am testat în zeci de variante de-a lungul anilor și am învățat cum să îl folosesc la întregul său potențial, indiferent de metoda de aplicare (cu degetul, cu burețelul sau cu pensula) sau de produsele folosite ca bază. 
Nu rezonez cu acele concepții potrivit cărora acesta nu este un fond de ten de uz zilnic, el poate fi dacă știi cum să îl aplici (iar aici mă refer la cantitate și la rutina de dimineață anterioară aplicării acestuia). 

În sfârșit, aș putea vorbi foarte mult despre el, poate revin cu încă un articol destinat special lui și nu mai încarc această postare. 


Al doilea produs aflat în al meu top 3, de care vă spuneam mai sus, este crema contur de ochi Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Syncronized Complex II
M-am bucurat nespus să o regăsesc și pe aceasta în kitul Estee Lauder, pentru că nu demult v-am destăinuit în acest articol că am început să folosesc un eșantion micuț din această cremă și m-a cucerit iremediabil textura mătăsoasă, aderentă, consistentă pe care o căutam de ani de zile la o cremă pentru conturul ochilor, și de efectele sale de hidratare și senzația de elasticitate, pe care le observ de când o folosesc. 
Eșantionul meu împreună cu acești 15 ml mă vor face fericită ceva timp de acum încolo. 

Este descris ca fiind cel mai complex gel antirid destinat reducerii liniilor fine, riduri, pungi și cearcăne, uscăciune și ten neuniform. 

Alături am și un eșantion al celebrului ser Advanced Night Repair, abia aștept să văd cum e pentru că e un produs pe care mi-l doresc de foarte mulți ani, dar nu se încadrează încă în bugetul meu. 


O să revin cu impresii după ceva timp, undeva pe la sfârșitul verii probabil!


Cel de-al treilea produs este o cremă de noapte care vine în completarea cremei de ochi prezentată anterior - Estee Lauder Night Wear Plus. Urmărește trendul ”detoxifierii”, un concept ușor forțat al companiilor de cosmetice - care în traducere ar însemna că luptă împotriva factorilor externi care agresează zilnic pielea (praf, fum de țigară, noxe - factori poluanți), printr-un concentrat de antioxidanți meniți să lupte împotriva radicalilor liberi. 
Este un produs care va intra în rutină mult mai târziu, și asta pentru că încă am de consumat o grămadă de produse similare, majoritatea tot Estee Lauder, vezi link cu prezentarea mai sus. 


Ultimul este un produs despre care mărturisesc că nu știu nimic - Estee Lauder Revitalizing Supreme+ - o cremă exfoliantă cu efect anti-aging imediat, așa este descrisă. Se aplică pe față, se masează blând și se clătește, fiind recomandată a fi folosită de două ori pe săptămână. 
Prea multe nu vă pot spune acum, vreau să o testez mâine seară și revin rapid cu impresii dacă vă doriți detalii. Fiind un produs Estee Lauder, am așteptări mari de la el. 

Așadar, acestea sunt produsele oferite de partenerul nostru Estee Lauder pentru susținerea evenimentului Beauty Bloggers Meeting Summer Timișoara, ediția a IV-a. Eu personal sunt foarte încântată, sunt produse pe care le voi folosi cu drag și cu bune rezultate (cel puțin parțial sunt sigură de asta). 

Voi cunoașteți aceste 4 produse? Le-ați încercat?


***

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu






9 comentarii:

  1. eu inca nu am ajuns sa le incerc, parca imi pare rau sa desfac ambalajul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. haha, cunosc sentimentul! :) Nici eu nu am testat decat crema exfolianta, dar crema de ochi va urma rapid pentru ca mi se termina cealalta :)

      Ștergere
  2. Deci fondul de ten mi se pare cel mai bun, nu exista altul care sa se apropie macar de calitatea lui. Crema de ochi am incercat-o, o varianta mai mica si cred ca o sa o cumpar cat de curand, chiar merita banii. Sunt un pic mai scumpe ce-i drept dar chiar se vede diferenta, cel putin din punctul meu de vedere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfect de acord cu tine. Mai am si eu de testat inca o crema dupa ce o termin pe aceasta si decid ce cumpar full size... :)

      Ștergere
  3. Imi imaginez ce bucurie ai simtit cand ai vazut produsele 💕 Sunt foarte invidioasa! 😭 Glumesc, evident. Sa le folosesti cu placere, ma tenta foarte tare intr-o vreme crema, poate totusi imi fac curaj sa comand un sample. Apropo de compatibilitatea cu fondul de ten, una din supararile mele vesnice va ramane aceea ca mie mi-a facut cosuri. La fel am patit si cu asa zisa copie a lui, Infallible la tub al lui L'Oreal. Am fost neagra de suparare! Daca gasescc vreo mostra la fond de ten, ii mai dau o sansa. Te pup!
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate stiu de experienta ta cu DW si imi pare tare rau. E ciudat cum se intampla asta unor persoane, eu de atatia ani il folosesc aproape zilnic, acum nu chiar, dar cat am fost la serviciu, zi de zi l-am purtat si nu am avut absolut nicio problema, insa m-am convins de-a lungul vremii ca fiecare piele e unica si reactia sa la un produs|ingredient e diferita, asa ca...
      Asa cum spunea cineva pe instagram, asteapta si tu sa ii schimbe formula si incearca atunci o mostra din nou, cine stie... :P
      Te pup, Carmen, multumesc de vizita!

      Ștergere
  4. Popa Oana-Gabriela3 iulie 2018 la 21:17

    Fondul de ten Double Wear este unul din produsele mele preferate de la Estee Laude. De la acest brand am mai incercat o crema de zi care mi a placur tare mult textura ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Valeria Chertes4 iulie 2018 la 16:01

    Nu am incercat aceste produse dar imi place ce am citit despre fondul de ten si mi-l doresc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt bune aceste produse,insa nu am avut ocazia sa folosesc prea multe.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!