"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 1 iulie 2016

Câteva produse Farmasi| CC Cream-ul 8 in 1 - un produs interesant!

La #beautybloggermeetingtimisoara a fost prezent printre sponsori și Farmasi cu două produse full size și câteva mostre pentru BB Cream-urile și CC Cream-urile din oferta verii.



Deși eu nu sunt o mare amatoare de CC și BB Cream-uri, trebuie să vă mărturisesc că CC Cream-ul 8 in 1 Color Control m-a surprins într-un mod foarte plăcut. L-am primit în două nuanțe - light to medium și medium to dark și din câte se pare cel de-al doilea mi se potrivește perfect (#02 medium to dark), absolut perfect, atât ca nuanță cât și în ceea ce privește subtonul - galben.


Nu l-am testat decât prin prisma texturii și a nuanței, a gradului de acoperire și a finish-ului, nu și a rezistenței pe parcursul zilei, dar eșantionul de 2,5 ml îmi va permite și acest lucru. 
Până una-alta trebuie să vă spun că îmi place foarte mult cum se așază pe față, îmi place gradul mediu de acoperire, camuflează foarte bine imperfecțiunile, ceea ce m-a surprins total. De asemenea și finish-ul mat a fost o surpriză foarte plăcută. 
Nu știu cum se comportă pe termen lung, tocmai de aceea nu îi pun un verdict final, ci aștept să îl mai testez. 
Pe site prețul este de doar 24 de lei/50 ml. Se comportă ca un CC/BB Cream adevărat pentru că posedă în componență ingrediente pentru hidratarea și repararea pielii, precum și SPF 25. Merită a fi luat în seamă!
O să revin cu mai multe impresii!

Tușul cariocă este unul dintre produsele pe care le-am testat anul trecut, i-am făcut și un review aici și m-am bucurat de el până la ultima picătură. 
Totuși observ că un lucru ciudat - calitatea acestora diferă de la produs la produs sau lot la lot, pentru că cel pe care l-am primit recent nu are o pastă atât de intensă precum cel anterior, ci un negru mai diluat. 
Mie îmi place să folosesc eyeliner-ul cu vârf de tip cariocă pentru conturarea pleoapelor inferioare, mi se pare mult mai ușor decât de folosit decât varianta cu pensulă, astfel încât cu siguranță îl voi folosi și pe acesta fără probleme, dar am simțit nevoia să punctez faptul că nu mi s-au părut a fi similar din punct de vedere al calității. 

Ultimul produs primit este un ruj din gama True Color - un bordeaux foarte intens pe care nu am avut curaj să îl port încă. Nu este o culoare care se regăsește în paleta mea de rujuri și încă nu m-am decis dacă voi face o încercare cu el. Despre gama True Color am scris aici, mi-au plăcut tare mult cele două rujuri încercate atunci. 


Produsele Farmasi le puteți găsi la standurile Farmasi sau pe site!


Voi aveți vreun produs preferat marca Farmasi?


                           VintageLook

Mă găsiți și aici:








3 comentarii:

  1. hah, rujul e genul de culoare pe care o tot am eu (in diverse nuante.. dar tot undeva pe acolo). Voi incerca si eu CC cream-ul, mai ales ca nu am alte fonduri de ten si nici nu cred ca voi cumpara vreunul pe perioada verii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie îti vine absolut perfect nuanta asta!!
      Eu mi-am cumparat astazi CC Cream-ul de la stand, vreau sa-l testez ca lumea, sper sa-mi placa la fel de mult ca prima data cand l-am incercat :P

      Ștergere
  2. CC-ul in nuanta deschisa o sa il caut si eu! Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!