"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 29 noiembrie 2015

Postare fără titlu

Bine v-am regăsit, fete frumoase! 


               Nu ne-am mai citit de ceva vreme, deși între timp s-au strâns mai multe noutăți legate de activitatea mea de blogging care merită a fi menționate aici. Am iarăși o listă lungă de subiecte pe care vreau să le abordez, sper doar să reușesc să devin între timp un mai bun manager al propriului meu timp liber, decât am fost până acum. 
Până una-alta trebuie să vă spun că în luna noiembrie am participat și la un eveniment organizat în Timișoara, pe cuvânt că nu exagerez, chiar s-a organizat în orașul nostru - este vorba despre Fii propriul tău make-up artist, eveniment organizat de Teodora de la Zgomotul Gândului în colaborare cu Avon. 
                A fost un eveniment tare bine organizat, Ra Mona a creat un superb machiaj cu produse Avon din gama Luxe, noi, beauty bloggerii invitați, Doamne ajută, doar ne-am prezentat, fără să fim nevoite să vorbim mai mult. Eu mă simt extrem de confortabil în fața laptopului, singură cu tastatura mea, tocmai de aceea îmi place atât de mult postura aceasta de blogger, și mai puțin mă simt în elementul meu în fața mai multor persoane încercând să leg câteva fraze inteligente. E ca și cum a scrie și a vorbi nu presupune accesarea aceleași surse intelectuale, de parcă aș avea două baze de date diferite din care îmi extrag, îmi organizez și îmi formulez ideile. Eh, oarecum sunt liniștită, știu că nu sunt singura care simte așa...
              Precum spuneam, la eveniment s-a vorbit despre gama Luxe, gamă cu care eu nu sunt familiarizată absolut deloc. Am avut ocazia să testăm texturile fondurilor de ten, a fardurilor de pleoape și a altor produse Luxe, ni s-a vorbit despre oportunitățile de afacere pe care Avon le pune la dispoziție oricărei femei interesate, dar cel mai important, din punctul meu de vedere, a fost prezentarea celor două campanii sociale în care Avon este implicată - prevenirea cancerului mamar și lupta împotriva violenței în familie. Recunosc că am fost foarte mișcată să aud cifrele în lei cu care Avon a participat în cadrul acestor campanii și mărturiile despre implicarea activă pe care această companie de cosmetice a desfășurat-o în ultimii ani în viața femeilor din România. 
Precum am spus, în ansamblul său, evenimentul mi-a plăcut, mai ales că am avut ocazia să cunosc și alte câteva fete pasionate de blogging din orașul meu. 
Și pentru că tot vorbeam de Avon, vineri am avut ocazia să intru în sfârșit în posesia minunatei oje Magic Effects Molten Metal, pe care am văzut-o la Ella's beauty corner - mai exact în această poză care m-a înnebunit de-a dreptul:
Nu știu cum s-a întâmplat, dar de mai bine de o lună cred, am niște unghii superbe, lungi, tari, fără tendințe de exfoliere, cu adevărat incredibile. Folosesc de mult timp setul Trind cu keratină, despre care v-am vorbit aici, dar consum și suplimente cu vitamina C în fiecare zi și din când în când colagen de tip I și III. Poate împreună au creat acest dezirabil efect, sigur nu știu. Intenționez să vă arăt și unghiuțele mele purtând acest aur topit cât de curând. 
Fără aparentă legătură, dar cu nevoia de menționare, în prezent mai am puțin și termin al doilea roman al lui Will Self - Mărețele maimuțe. Despre Cartea lui Dave, roman care m-a impresionat peste măsură, v-am povestit entuziasmată aici, unde v-am destăinuit că mi-am mai cumpărat de pe Libris încă două titluri. Will Self este un autor modern destul de controversat, ori îl adori, ori îl urăști, iar dacă în Cartea lui Dave, geniul său creator m-a cucerit iremediabil, Mărețele maimuțe, m-a pus nițel în încurcătură. Ador imaginația dezlanțuită pe care acest scriitor o dezvăluie fără nicio inhibiție în romanele sale, dar mi-a fost destul de greu să trec de prima parte din Mărețele maimuțe, unde limbajul obscen mi-a întrerupt cam prea des firul acțiunii. Nu sufăr nici pe departe de falsă pudoare, limbajul meu nu este atât de curat pe cât ar trebui să fie...sunt pasionată de muzica hip-hop, care nici ea nu e ferită de limbaj licențios, dar am o mare problemă cu acești termeni puțin prea deocheați abordați în literatură. Mă cam deranjează să citesc negru pe alb niște chestii ... dacă înțelegeți ce vreau să spun, iar prima parte din acest roman m-a cam dezamăgit din acest punct de vedere. Nu știu, poate în engleză impactul nu ar fi același, nu am idee, dar susțin în continuare ideea că mesajul s-ar putea transmite intact și dacă am fi puțin mai diplomați în exprimare. În rest, numai de bine, abordarea lui Will Self este în continuare originală, total neașteptată. Totuși romanul este inferior Cărții lui Dave, după părerea mea. Oricum abia aștept și cel de-al treilea titlu, pe care trebuie să îl termin până la sfârșitul anului. 

Luna noiembrie a fost o lună foarte interesantă pentru mine, mi-a adus în viață câteva evenimente și oameni minunați, de care m-am îndrăgostit, câteva produse cosmetice, haine și accesorii care m-au cucerit și de care am devenit tare pasionată. Așa că vor urma câteva review-uri după cum spuneam în pasajul introductiv. 
Pudra bronzată Lily Lolo este prima pe listă, de când am primit-o mi-a devenit indispensabilă și abia aștept să vă vorbesc despre ea. Mă descurc perfect cu dozajul și nu risipesc niciun gram prețios de acum. 
Pe instagram v-am arătat și câteva produse iHerb pe care le-am cumpărat și un tratament Paula's Choice cu acid azelaic pe care le am în teste deja. 
Tot în luna noiembrie am încercat ceva ce îmi pusesem în plan de foarte mulți ani să încerc, și anume tratamentul IPL pentru câteva capilare sparte pe care le aveam în zona nasului. Doare rău de tot, dar efectele s-au văzut de la prima ședință. Mai urmează cel puțin încă una, dar recunosc că mi se strânge stomacul de emoție când mă gândesc la durere. 

Dar poate cel mai frumos și mai neașteptat eveniment al lunii noiembrie, tocmai de aceea l-am lăsat și la final, a avut loc într-o după amiază când mă aflam la o coadă plictisitoare la poștă, și a venit din partea ES Jewelry Box care mi-au dăruit într-un mod de-a dreptul inedit un minunat produs comercializat de ei. 
Nu vreau să vă dau prea multe detalii despre conținut, deși poate ați văzut un preview pe contul meu de instagram, pentru că pregătesc o postare specială în acest sens săptămâna aceasta. Postarea ar fi trebuit să intre mult mai repede pe blog, dar din cauza unor mici probleme pe care le-am întâmpinat în ultima parte a lunii, a trebuit să o amân, așa cum am procedat și cu alte câteva postări, din păcate. Dar nu-i nimic, recuperez eu cumva tot acest timp pierdut. 

Acestea au fost doar o partea din noutățile lui noiembrie și din materialul pe care îl am în vedere pentru luna decembrie. Apropo de asta, vreți să vin și anul acesta cu o propunere pentru machiajul de Crăciun/Revelion? 


                       Cu drag, 



                          VintageLook

9 comentarii:

  1. M-a luat pe neașteptate să-mi văd numele și poza! Mă bucur mult că ai reușit să intri în posesia ojei și abia aștept s-o văd pe unghiile tale! Mă bucur de asemenea că unghiuțele tale sunt într-o formă foarte bună, sunt cu atât mai curioasă să le văd!
    Ideea evenimentului mi se pare foarte drăguță, iar campaniile în care sunt implicați cei de la Avon sunt într-adevăr de apreciat. Din gama Luxe mi-au plăcut destul de mult rujurile (chiar luna asta am consumat unul), în rest nu știu dacă am mai încercat ceva.
    Să folosești cu drag toate noutățile! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mi-am permis sa iau poza ta pentru ca era cea mai reprezentativa pentru minunatia asta de oja si cea care m-a impresionat si m-a convins sa o cumpar :P E e superba, o port in prezent pe unghii si mi se pare grozava, ca o bijuterie :)
      Iti multumesc mult, draguta, te imbratisez!

      Ștergere
  2. Te inteleg perfect cu vorbitul in public! Ma enerveaza si pe mine faptul ca in scris pot sa exprim cu adevarat ce gandesc, dar cand trebuie sa vorbesc parca dispar cuvintele, ma blochez si rezum totul la fraze scurte din care nu reiese in totalitate ce vreau sa spun. :D Eh, trebuie sa mai lucram la asta. :)
    Foarte frumos evenimentul Avon, poate pot sa ajung si eu cand se mai organizeaza astfel de intalniri.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, din pacate eu sunt cumplita cand vine vorba despre asta, urasc sa fiu in centrul atentiei :P Ca sa pot vorbi coerent in public ar trebui sa ma pregatesc temeinic si cred ca e cam tarziu pentru asta :P Tie iti doresc multa bafta, in schimb!!
      Draga mea, eu sper sa se mai organizeze si alte evenimente in Timisoara ca sa avem unde sa ne putem vedea :P
      Te pup, iubita!

      Ștergere
  3. Hihii, cat m-ai amuzat spunand ca nu s-a impus sustinerea vreunui discurs la acel eveniment de beauty! :)) Cred ca stii ca te inteleg cum nu se poate mai bine si subscriu tuturor acelor ganduri pe care le-ai expus cu franchete! Mi se intampla sa depasesc (mai ales daca am timp sa ma pregatesc) astfel de momente dar... structura ramane aceeasi, orice ai face - naravul din fire n-are lecuire! :))
    E superbissima acea manichiura a Mihaelei! Cat despre unghiile tale... yupiii yeeeii pentru ele! Tare mult ma bucur, stiind cat iti doreai! :)
    Faina luna noiembire, imi place mult ceea ce ne-ai impartasit, ti-am simtit tonusul si am preluat si eu putintel! Te pup cu mare drag, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, draga, datorita meseriei tale eu cred ca sigur nu ai aceleasi probleme in ceea ce priveste vorbitul in public, desi imi imaginez ca nu e cea mai confortabila postura in care preferi sa te afli :P Si apoi te-am vazut si la tv si mi-a placut maxim de tine :P
      In ceea ce priveste unghiile mele, pe cuvant ca sunt frumoase, o sa le expun in curand :P
      Iti multumesc din suflet pentru vizita, prietena draga! Te imbratisez!!!

      Ștergere
  4. Sufar tare de unghii exfoliate si casante! Chiar zilele astea ma gandeam la tine si voiam sa te intreb cum ai trecut peste aceasta problema si uite ca mi-ai dat raspunsul printr-un articol superb!
    Am incercat mai multe variante si nimic nu functioneaza, devine destul de frustrant, pentru ca mereu m-am bucurat de unghii lungi si tari. Ma gandesc ca o fi o problema din interior, nu ma alimentez cum trebuie! Pfff, nu stiu...
    Te pup, draga mea si abia astept sa vad ce ne-ai pregatit in urmatoarele postari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, cu certitudine nu stiu sa spun care este reteta pentru unghii tari, eu am fost sincera si am specificat in postare tot ce folosesc in prezent. Sper doar sa gasesti si tu reteta castigatoare si sa-ti refaci unghiile.
      Eu mi-am facut si analizele de calciu, unele mai complexe si se pare ca stau destul de bine, deci poate ai vreo carenta si in acest sens, ar trebui sa vezi ce si cum.
      Iti doresc mult bafta! :)
      Te pup, draga mea, multumesc pentru vizita!!

      Ștergere
  5. La fel sunt si eu, in fata laptopului sunt viteaza, dar daca ar fi sa vorbesc in fata mai multor oameni...hhmmm, blanc :)))) Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!