"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 17 noiembrie 2015

Rimel pentru ochi sensibili Lily Lolo - review

        Vă arătam luna aceasta, printre produsele pe care le testez în prezent, câteva cosmetice minerale Lily Lolo (aici), mai exact un rimel, o pudră bronzantă (plus un eșantion de BB Cream), produse pe care le-am utilizat intens în ultima perioadă de timp. 
Vreau să încep seria celor două postări de tip review cu rimelul pentru ochi sensibili Lily Lolo.
Precum am spus și în postarea anterioară, din fericire eu nu am niciun fel de probleme legate de sensibilitatea ochilor, însă cunosc destul de multe femei care nu tolerează formulele rimelurilor mass-market, pe care majoritatea dintre noi le folosește, și au nevoie de produse special create în acest sens. 
Pentru că mai machiez ocazional și alte fete, mi s-a întâmplat de mai multe ori, după ce am terminat un machiaj foarte elaborat al ochilor, să văd cum munca mea se duce pe apa sâmbetei, de îndată ce am început să aplic rimelul, din cauza lăcrimării excesive a ochilor. Rimelul Lily Lolo este conceput special pentru persoanele cu probleme legate de sensibilitatea ochilor sau pentru purtătoarele de lentile de contact și este comercializat sub sintagma ”natural vegan mascara”. Este testat dermatologic și nu conține parfum, alcool sau silicon.

         Ambalajul este foarte elegant, mai nou cosmeticele Lily Lolo arată minunat, fiecare vine ambalat separat în propria sa cutiuță din carton, cu un design simplu – un logo negru stilizat pe un fond perfect alb. Mi-a plăcut să redescopăr produsele Lily Lolo cu hăinuța nouă, nu doar din punct de vedere strict estetic, ci și funcțional, datorită sistemelor inteligente de ambalare a pudrelor, despre care o să vă vorbesc săptămâna viitoare.
   
         Precum am intuit încă de prima dată, de când am desigilat produsul, după forma periuței și a consistenței pastei, mi-am dat imediat seama că avem de-a face cu un rimel pentru volum, ceea ce s-a dovedit că este adevărat. 
Formula sa, mult mai consistentă decât a rimelurilor pe care le-am folosit în ultima perioadă de timp, conferă încă de la primul strat un volum evident genelor. De fapt eu îl recomand aplicat într-un sigur strat, iar cel de-al doilea eventual pentru mici accente pe vârful genelor, altfel tinde să încarce nedorit genele. Se usucă foarte repede pe gene, însă acestea nu rămân tari/țepene pe parcursul purtării. 
Mă repet, este evident un rimel pentru volum, care conferă personalitate genelor. Îmi place intensitatea culorii, pentru că, precum puteți vedea din pozele mele, avem de-a face cu un negru saturat. 
Aspectul este unul mat, este lesne de înțeles că nu conține siliconi, am văzut imediat această diferență în comparație cu rimelurile mele Oriflame, despre ale cărui aspect siliconat am vorbit de mai multe ori.

Rimel Lily Lolo - un singur strat
   
    Nu am întâmpinat niciun fel de probleme cu el pe parcursul purtării, nu curge și nu se fărâmițează (menționez și de această dată că pleoapele mele nu sunt uleioase), iar la demachiere se comportă perfect normal,  în condițiile în care eu folosesc lapte demachiant pentru acest pas și nu bifazic.
Rimel Lily Lolo - două straturi

         L-am folosit și pentru machiajele de zi cu zi, unde obișnuiesc să îl aplic într-un singur strat, așa cum observă în primul colaj, dar și pentru machiaje mai complexe, de seară, caz în care forțez puțin și îl aplic în strat dublu pentru un efect mai dramatic. 
Mai jos aveți și o listă cu ingredientele, cele care aveți probleme legate de alergii sau alt tip de sensibilitate al ochilor și vă interesează acest produs, ar fi bine să o studiați:

AQUA (WATER), MYRICA PUBESCENS FRUIT CERA (MYRICA PUBESCENS FRUIT WAX), PROPANEDIOL, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX), POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, SUCROSE STEARATE, ACACIA SENEGAL GUM, GLYCERYL DIBEHENATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA (HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX), LACTOBACILLUS FERMENT BIS-OCTYLDODECYL DIMER DILINOLEATE/PROPANEDIOL COPOLYMER, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, ORYZA SATIVA BRAN CERA (ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX), GLYCERYL CAPRYLATE, ROSA CANINA FRUIT OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, GLYCERYL UNDECYLENATE, [MAY CONTAIN CI 77499 (IRON OXIDES)


Are 7ml și 6 luni garanție de la desigilare și îl puteți găsi AICI alături de alte cosmetice minerale din gama Lily Lolo. 



Ce spuneți, v-ar tenta?




Mă găsiți și aici:


Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona

Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/

Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm



VintageLook

5 comentarii:

  1. Este un produs interesant si chiar m-ar tenta :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bine pe gene si imi amintesc ca am avut si eu cateva produse de la acest brand, mi-au lasat o impresie buna :)
    Te pup, Simo, o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu am probleme cu ochii sensibili, dar acest rimel pare foarte ok, imi place volumul pe care-l da genelor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine rimelul pe genele tale, se vede o mare diferenta. Nu am incercat niciodata produsele lor, sunt foarte curioasa cum sunt. Sa le folosesti cu placere. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Ispititor rimelul acesta... Si poate reprezenta o adevarata salvare pentru posesoarele de ochi sensibili!
    Pe genele tale arata perfect atat intr-un strat (mai natural, dar frumos aungit si definit), cat si in doua straturi (cu efect mai accentuat, dramatic - cum bine spui).
    Imi place! Good to know!
    Te pup si te imbratisez, Simo! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!