"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Mai purtăm pantofi stiletto?

              Încă de săptămâna trecută, vrând-nevrând a trebuit să renunț la sandale și să trec la pantofii de toamnă. Până să vină ploile reci cu bălți pe toate trotuarele și vreme mohorâtă, îmi place să profit nițel de vremea bună și să scot din cutii pantofii stiletto. Incomozi tare la purtare, dar atât de eleganți, feminini și versatili!
Totuși astăzi mai toată ziua am umblat prin oraș în căutare de pantofi, și nu stiletto, mai exact botine cu șiret, iar după ce am ajuns acasă, am luat la rând site-urile mele preferate doar-doar voi găsi perechea ideală. Nu a fost să fie, iar în momentul de față sunt tare dezamăgită de toată oferta din magazine, fie că e vorba despre cele fizice, fie că vorbim despre cele online. Poate încă nu au intrat colecțiile de toamnă și mă gândesc că în una-două săptămâni oferta se va schimba și voi reuși și eu să găsesc botinele ideale. Navigând pe site-uri am găsit o ofertă largă de pantofi stiletto, că tot vorbeam mai sus, demni de menționat mai ales că în magazinul meu preferat prețurile sunt reduse:

Panofi stiletto roșii cu toc de 10 cm, vârf ascuțit și imitație de piele lăcuită. Accesoriu auriu foarte inspirat, reducere 42%.

Pantofi stiletto galbeni - nebunia mea. Încă nu am nicio pereche de pantofi galbeni, deși visez la ei de vreo 10 ani, însă am în minte un model anume pe care nu l-am găsit niciodată la un preț decent, însă aștept, nu-i problemă, sigur o să îi am. 
Toc de 10 cm, vârf ascuțit, piele ecologică lăcuită, preț redus cu 37%.

Pentru curajoase, nu e cazul meu ( eu mă opresc la maxim, maxim 11 cm), o pereche de stiletto galbeni cu toc de 12 cm, piele ecologică întoarsă, culoare saturată. 


Pantofi stiletto maro cu toc de 11 cm, imitație de piele întoarsă.

Pantofi stiletto nude cu toc de 10 cm, piele ecologică lăcuiă și același accesoriu auriu similar perechii roșii din prima propunere. Reducere 42%.



Voi mai purtați pantofi stiletto?



  VintageLook


8 comentarii:

  1. ultimii sunt superbi!
    as purta eu daca as putea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Neaparat! Sunt cei mai eleganti! :) Anca

    RăspundețiȘtergere
  3. Simona, ai cumparat pantofi de pe acest site? Sunt cat de cat de calitate, avand in vedere ca sunt din piele ecologica/lac? M-ar interesa o pereche, dar n-as vrea sa fie de unica folosinta :). Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Anca! Sora mea si-a luat, sunt marca Botinelli, daca stii cam cum e calitatea la marca asta... nu mai e pe site modelul ca sa ti-l arat, e tot stiletto oricum. Eu am trei perechi identici cu ceea ce au vandut ei la un moment dat, tot Botinelli, pe care i-am luat din alta parte, inainte sa vad ca aici erau mai ieftini :P
      Nu e cine stie ce calitate fiind din piele ecologica, dar ai mei arata impecabil, am doua perechi de lac si una mata, m-au tinut doua sezoane si inca ii pot purta fara probleme si la anul. Nu au lucratura perfecta, dar nici nu par facuti pe vapor :P
      Astept sa intre botinele si ghetele, anul trecut au avut foarte multe modele si m-am tot gandit si razgandit pana a iesit din stoc ceea ce imi placea mie, sper sa gasesc ceva pe placul meu totusi si anul acesta :P
      Iti recomand sa te uiti atenta la politica de retur, eventual ii poti inapoia daca nu ti se par prea stabili, desi eu zic ca nu va fi cazul :P

      Ștergere
    2. Multumesc pentru detalii. Odata...demult, am mai avut Botinelli. Cred ca o sa risc si o sa iau o pereche, cu tocul de 7 cm, putin mai gros, pentru mers pe jos :). Stiletto de 11 cm sunt doar pentru masina si interior, altfel, mi-ar trebui saptamanal cate o pereche noua :)).
      http://www.depurtat.ro/cumpara/pantofi-tisy-negri-7761831
      O saptamana usoara si frumoasa! Anca

      Ștergere
    3. Sunt foarte faini, perfect potriviti pentru mersul pe jos. Si eu caut botine cu toc de 5-7 cm, tot asa, mai gros, dar sa aiba si sireturi...etc (nu gasesc) tot pentru mersul pe jos...dar mai astept sa vad ce mai intra pe stoc..
      Sper sa fie ok daca te hotarasti sa ii comanzi si sa te tina cat mai mult :P
      O saptamana frumoasa si tie!! Pup! :)

      Ștergere
  4. Pantofii stiletto...hmmm, preferatii mei..daca as mai putea merge in ei...dar fii-mea n-are aceeasi parere :)))

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!